MARE 65 Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Kako da ne ?! :? Dva tedna jadranja. To pa so že izkušnje. :grim Kar predstavljaj si; po dveh tednih (neto) sexa si pa že bla prekaljena se....... :P No vidiš Tati, zato sem rekel, da bi se rad naučil jadrat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 a greš ti tudi dol :? :P :D sva se v nedeljo klatila po tvojih koncih, pa sva mislila pridit na kavo, no potem pa sva šla kar mimo, ker sva predvidevala, da spita ali pa s*****, ker je bil vreme ravno za to :blink: :grim :grim Še ne vem, če dobim dopust?! Upam Men je blo pa tok dolgčas v nedeljo! Škoda da se nista oglasila.... pa drugič, sej lahko prideta tud na PIVO :) (aja, glede s**** naj ti pa kar un pove, ki naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajveč govori o tem) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 (aja, glede s**** naj ti pa kar un pove, ki naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajveč govori o tem) :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 No vidiš Tati, zato sem rekel, da bi se rad naučil jadrat :whistle: kar izvoli, drugo leto lahko brez problemov zasedeš moje mesto.......... :OK: :OK: :OK: jaz pa na motor :naughty: :naughty: :naughty: Še ne vem, če dobim dopust?! Upam Men je blo pa tok dolgčas v nedeljo! Škoda da se nista oglasila.... pa drugič, sej lahko prideta tud na PIVO :) (aja, glede s**** naj ti pa kar un pove, ki naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajveč govori o tem) ah mopški, saj veš koliko je resnice v njihovih očarljivih besedah.... :P :D :naughty: :naughty: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 ah mopški , saj veš koliko je resnice v njihovih očarljivih besedah.... :P :D :naughty: :naughty: Pač odvisno.........kako "očarljivi" so....moški Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 Pač odvisno.........kako "očarljivi" so....moški :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 kar izvoli, drugo leto lahko brez problemov zasedeš moje mesto.......... :OK: :OK: :OK: Ne vem, če bi se nekateri strinjali s tem, ker bi se verjetno v medjadralski akciji slabo odrezal. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se