Rude Boy Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 A Đimi Stanić pride? V tem primeru pa res: Uuuuhaaaa ! :kva2: :grim Đimi s sultani & sulicami swinga ! @vale .... prihaja.... Uuuuhaaaa ! .) mimogrede: Volk se javlja interno preko sove in pravi da se je čuk oženil ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Šmrc, šmrc..... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 ura zmenjena če zamujamo javim drgač pa ne al??? Bibo sem najdla ... Poklič prede odrinete iz Luwignane ... ja vas čekam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Šmrc, šmrc..... :cry: paloma, paloma pomaga v intimnih stiski sitno, sitno sam še nekaj minut in domau po konja pa gasaaaaaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 paloma, paloma pomaga v intimnih stiski sitno, sitno sam še nekaj minut in domau po konja pa gasaaaaaaaaaa Če ne pripelješ žirafe zraven ti bom kožo slekla :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Če ne pripelješ žirafe zraven ti bom kožo slekla :grim nič se ni javu :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 nič se ni javu :? Zato te pa spravljam v akcijo :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 paloma, paloma pomaga v intimnih stiski Pr meni ne :grrr (samolaškopress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Zato te pa spravljam v akcijo :yes: :? zdaj pa ni dosegljiv jaz sem nedolžen :grim (nekje že) Pr meni ne :grrr (samolaškopress) sam da je zdravila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 jutr ob 16h štart :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 ooooooooo a šeleeeeeeeeeeeeeeeeee :kva2: men je pa šef dopust dal ... :naughty: štart iz Ljubljane okol 10 tih. :yea1: lp. j. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Info iz Pule.....baje da je ponoč mrzlo za pop.... tako da: A) vzemte debele spalke B) vzemte dolge gate C) večja količina alkohola D) vzemte nekoga da vas greje :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Info iz Pule.....baje da je ponoč mrzlo za pop.... tako da: A) vzemte debele spalke B) vzemte dolge gate C) večja količina alkohola D) vzemte nekoga da vas greje :naughty: Ali pa A-D. B) + opcija F: vzemite par komadov nekoga, ki vas greje. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
POČASNI Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Baje je že sedaj gužva! :eek: :eek: Je plac baje majnši od lanskega, zato čimprej gasa proti Puli :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Gužva ha? matr, dal 100m "pozor štrom" kabla, da plac rezervirajo...če niso bo :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 .) Zato ker vsi tako hitite dol..zato je pa gužva, če bi šli vsi lepo v soboto tak ko js bi blo bol pošteno.. :glare: Ne sej kul..je že šel kolega v izvidnico pa se mu naročil rezervacijo placa s pogeldom na morje pa v senci...to z senco kot zaj berem sem ga malo vsrav ..če pravte da je mrzlo.. :photo: No v glavnem...pol se pa tak spodi vidimo..pa srečno vožnjo :) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Pa ne mi gužve na cesti delat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 :OK: štart :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 :OK: štart :OK: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Free bikerca Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 :OK: štart :OK: Jaz tudi!!!!!!!! :yea1: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 štart prestavljen na jutri,možno :? po informacijah pa je baje folka za popizdit plac pa čudovit trava in asvalt tako da ni nobenga praha in te piz.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fullspeed Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 jz grem jutr zjutri (sobota). Pa se mi ne da samemu - gre kdo za družboo?? Ma če ne bom tud sam zdržu hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 jz grem jutr zjutri (sobota). Pa se mi ne da samemu - gre kdo za družboo?? Ma če ne bom tud sam zdržu hehe Poklič 041 552 749 pa se zmen za dol,gremo iz ljubljane dopoldan caw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 2, 2006 Deli Objavljeno September 2, 2006 Full house, vidim... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 2, 2006 Deli Objavljeno September 2, 2006 Zgleda, da Zdrawca in tati z običajnimi fintami ne moremo zvabiti na noben žur. O:-) presneto, saj se bo dalo samo tale urgenca, kot ponavadi kje visim, ah, saj bo še veliko dobrih fešt, mejte se :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se