jadrot Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Lep pozdrav vsem poznavalcem skuterjev in njegovega vzdrževanja. Zanima me, katero olje je za skuter 4-takten boljše 0w-30 ali 5w-50. Cena ni pomembna, samo kakovost. V knjižici navodil sem videl, da za prenose lahko daš 1,2 dcl olja 10w-40, kaj to se misli navadno motorno olje ali olje za prenose. Jaz bi dal 0w-30 ali 5w-50 oz. kaj je boljše. Hvala za odgovore, pa lep sončen pozdrav!! Pje je vroče!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jadrot Objavljeno Julij 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Lep pozdrav vsem poznavalcem skuterjev in njegovega vzdrževanja. Zanima me, katero olje je za skuter 4-takten boljše 0w-30 ali 5w-50. Cena ni pomembna, samo kakovost. V knjižici navodil sem videl, da za prenose lahko daš 1,2 dcl olja 10w-40, kaj to se misli navadno motorno olje ali olje za prenose. Jaz bi dal 0w-30 ali 5w-50 oz. kaj je boljše. Hvala za odgovore, pa lep sončen pozdrav!! Pje je vroče!! :OK: Prosil sem za pomoč, drago občinstvo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Olje za menjalnik (prenose), ni enako kot tisto za v motor. Jaz v svojem 4T uporabljam olja Motul , ki so po moje zelo kvalitetna. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...p;highlite=olje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave