Skoči na vsebino

Keeway superlight 125 ali Hyosung aquila 125

Priporočene objave

Objavljeno

zdravo

mene zanima ker od teh dveh je boljši, pa ker ma servise da se dobijo kaki rezerni deli, pa to...

Objavljeno

pomoje boš prej najdu servis za aquilo kp pa keewaya pa še bl zih je!!tud aquilca je lepša pa še močnejša!!to je sam moje skromno mnenje :)

Objavljeno

zdj oba sn že vidu v živo, aquila se mi zdi mal bolj težka, kot keeway, pa ravno gledam keeway.si, pa je kr neki servisov, zdj za aquilo še nwm...

Objavljeno

Aquila, uopće nema dvojbe.. Ako već ne možeš uzet 250 ccm, uživat ćeš i na ovoj!

Objavljeno

Kulk sploh leti Keeway superlight 125 ?

mal čez 110

ne vem ... sam ugibam k dost več ne more it .)

Objavljeno

serbus...js sm kupu aquilo pred 2 dnem pa za 1x sm še full zadovoln...edin končna me mal mot drgač je super...končna je 100-105 maksimalno če se še mal nagneš :) :D :D ...no vsaj pr moji s kufri!drgač pa ker ga vid misl da je še ene 200kubov več...se mi zdi da je motorčk res vredn svojga dnarja!full močnejši zgleda k ma v-twin mašinco!...kewaaya ma pa tuki en sosed...sej sicer gre vredi sam zvok ma tak u pizdi pa tud lep ni tak full!newem men je nikakav.sej pomojem ne morš velik prčakvat če je nou tam 380 al še neki čez ne :D...vzam al aquilo al pa daelima !šou ti bo pa tak vsak chopper pomojem k to je 4taktr in ma da gre!moje mnenje :D

AJDE

post-12003-1154101795_thumb.jpg

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!