Skoči na vsebino

Neki o flexerju

matej_m

Priporočene objave

• 2 mesecev pozneje...

To potrdilo ce ni u tistm homuligaciskm pildku je rumena nalepka pod zicom tko da ne trgat stran. Aja pa murja ti na flexerju nc ne nardi moj je sou 55 pa sm furu kr po celovski pa to pa nc ni blo. Murja me je ustavla edin enkrt k sva bla dva gor pa uba brez celad pa so neki muril po so sli pa naprej. Ps ne trgej rumene nalepke znajo murci tezit!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lej, ce na flexija das gor kit, mors se OBVEZNO menjat avspuh in uplinjac (ker originalna nista za nikamor - glih zato da lahk gre sam 25 kmh), in pa zobnik na zadnji felgi, ki je na flexiju vecji kot pri obicnem frcotu.

tak da 50 jurjev stroskov ti ne uide, ce hoces dosezit kak efekt.. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no men je sou 55 za 20 kosov dnarja. Tm 17 mf nov pol pa tmav zubnik nova ketna pa blokada iz filtra pa je letel 50-55. Tko da ce dajs pa kit ti bo slo pa hitrej sam mislm da je za flexerja 55 cist dost.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men je šu tut okol 55km/h pa me ni koštalo niti 20k/sit.

Vse kar je bilo stroškov je bil nov zobnik- 22 zobov .)-- Ketno sem sam skrajšal, da mi ni blo treba nove kupovat :OK:

Kar se tiče predelancij, sem iz filtra vzel neko gumijasto cevko, ker je dušila motor in je v filtru brezveze.

Aia Izpuh sem pa od frčaka gor dal. :)

LP Rok

Popravljeno . Popravil The Drummer
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

menji auspuh (bullet) , fergazer, manjši zobnik, uplinjač, pa če ti še mal keša ostane še dej gor štrom od BT ja... preverjeno po ravnem, s temi predelavami (brez štroma) okoli 80km/h (ma kolega... jst sm ga z rs ko meru) ... medtem ko pa s štromom pa po klancu dol... da ne govorim :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

menji auspuh (bullet) , fergazer, manjši zobnik, uplinjač, pa če ti še mal keša ostane še dej gor štrom od BT ja... preverjeno po ravnem, s temi predelavami (brez štroma) okoli 80km/h (ma kolega... jst sm ga z rs ko meru) ... medtem ko pa s štromom pa po klancu dol... da ne govorim :D

Po apriliinem števcu ni ravno najbolj realno...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In v čemu je bt štrom po tvoje boljši od flexerjevega,da gre potem bolje?80 po rs ševcu je pomoje okoli 65 realnih...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe 80 stari :D Si nor pri taki brzini bi mu vrjetn gištel stopil :D Do kakih 65 je realno :)

Kaj je res da majo flexer-ji od Colibrija mašino? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.) ne spoznam se zakaj bi biu BT štrom bolši od tega.... ta tip je pač tko reku... se spozna ker je sam flexerja napedenu.... Drgač pa... VOZM RS 125 in ne KŠNGA SESALCA... tko da do 140 MI NE BO NOBEN REKU DA MI ŠTEVC LAŽE .) .) sploh pa pr 80.... pa kwa vi folk mislte da men kaže 80 grem pa 65????? pa vi ste blesavi.... sej skuterjevi števci lažejo sam nad ene 80 km/h drgač so pa kukr tolk realni.... drgač pa verjemte da se da... še več kot 80... po ravnem .) Baje je tud rekord skuterja 159km/h a pol je to realnih 123km/h dejte no mal pomislte ;)

In v čemu je bt štrom po tvoje boljši od flexerjevega,da gre potem bolje?80 po rs ševcu je pomoje okoli 65 realnih...

JST SM SE FURU Z NJIM PA MI JE KAZU 78 km/H .)

Hehe 80 stari :D Si nor pri taki brzini bi mu vrjetn gištel stopil :D Do kakih 65 je realno :)

motor je še zmeri ceu... ne vem kolko cajta še bo.... sam drgač ga pa gilera runner z ZX em za pičkin dim dol udar pr pospeških .) SPROBANO !!!!

DA NE BI O MITOTU ZAČEL.... .)

še koga kej zanima??? .) pametnjakoviči..... 80 men kaže grem pa realnih 65 :lol1: :slap: :slap: pa vi ste :wacko: na glavo padl .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam res te flexerji letijo da ni res pa tud do 80 kumot grejo ce jih dobr napedenas. Sam ni tok udobn za sovoznika pa se mn. Drgac pa u flexerju bi lahk govoril kot v automatiku masina je ista!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.) ne spoznam se zakaj bi biu BT štrom bolši od tega.... ta tip je pač tko reku... se spozna ker je sam flexerja napedenu.... Drgač pa... VOZM RS 125 in ne KŠNGA SESALCA... tko da do 140 MI NE BO NOBEN REKU DA MI ŠTEVC LAŽE .) .) sploh pa pr 80.... pa kwa vi folk mislte da men kaže 80 grem pa 65????? pa vi ste blesavi.... sej skuterjevi števci lažejo sam nad ene 80 km/h drgač so pa kukr tolk realni.... drgač pa verjemte da se da... še več kot 80... po ravnem .) Baje je tud rekord skuterja 159km/h a pol je to realnih 123km/h dejte no mal pomislte ;)

JST SM SE FURU Z NJIM PA MI JE KAZU 78 km/H .)

motor je še zmeri ceu... ne vem kolko cajta še bo.... sam drgač ga pa gilera runner z ZX em za pičkin dim dol udar pr pospeških .) SPROBANO !!!!

DA NE BI O MITOTU ZAČEL.... .)

še koga kej zanima??? .) pametnjakoviči..... 80 men kaže grem pa realnih 65 :lol1: :slap: :slap: pa vi ste :wacko: na glavo padl .)

Samo za primer mene je zraven meru z gilero runner jst pa s frčijem sklonjen njemu je kazal(85+),typhoon celo okoli 90 po mojem digitalnem kolesarskem števcu pa malo čez 72km/h.Kdo zdaj tu laže??

Ta tvoj kolega zgleda neve kaj govori če misli da je bt štrom boljši od frčijevega mislim po keri logiki?? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no men je sou 55 za 20 kosov dnarja. Tm 17 mf nov pol pa tmav zubnik nova ketna pa blokada iz filtra pa je letel 50-55. Tko da ce dajs pa kit ti bo slo pa hitrej sam mislm da je za flexerja 55 cist dost.

Men je šu tut okol 55km/h pa me ni koštalo niti 20k/sit.

Vse kar je bilo stroškov je bil nov zobnik- 22 zobov .)-- Ketno sem sam skrajšal, da mi ni blo treba nove kupovat :OK:

Kar se tiče predelancij, sem iz filtra vzel neko gumijasto cevko, ker je dušila motor in je v filtru brezveze.

Aia Izpuh sem pa od frčaka gor dal. :)

LP Rok

js pravim o konkretni predelavi ne o avspih-odzagas-pa-filter-dol-ftrgas varjantah. sicer pa ima flexerjev cilinder drugacen portmap kot frcakov.

Samo za primer mene je zraven meru z gilero runner jst pa s frčijem sklonjen njemu je kazal(85+),typhoon celo okoli 90 po mojem digitalnem kolesarskem števcu pa malo čez 72km/h.Kdo zdaj tu laže??

Ta tvoj kolega zgleda neve kaj govori če misli da je bt štrom boljši od frčijevega mislim po keri logiki?? :?

ne mesat hrusk in jabolk. Aprilia RS 125 ni skuter, in tud natancnost stevca je dalec od skuterske nenatancnosti (kar velja tako za mehansko kot za novejso elektronsko varjanto), kar pa recimo za mitota ne mormo trdit.

ah, blokada na obrate, js tega na Blati nimam... :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js pravim o konkretni predelavi ne o avspih-odzagas-pa-filter-dol-ftrgas varjantah. sicer pa ima flexerjev cilinder drugacen portmap kot frcakov.

ne mesat hrusk in jabolk. Aprilia RS 125 ni skuter, in tud natancnost stevca je dalec od skuterske nenatancnosti (kar velja tako za mehansko kot za novejso elektronsko varjanto), kar pa recimo za mitota ne mormo trdit.

ah, blokada na obrate, js tega na Blati nimam... :devil:

Kaka blokada na obrate človek a misliš da se frči vrti na 11000 ni to cestak,zej je pa druga če človek ne zna predvžiga prov naštelat saj ima flekser prevelik predvžiga kar je tudi neke vrste blokada!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaka blokada na obrate človek a misliš da se frči vrti na 11000 ni to cestak

ja sej to ti pravim. :) frcho ma blokado na 8k rpm, vzigalni sistem na platine pa ni blokiran, prav tako tudi tiristorski, ki ga ma E90. ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja sej to ti pravim. :) frcho ma blokado na 8k rpm, vzigalni sistem na platine pa ni blokiran, prav tako tudi tiristorski, ki ga ma E90. ;)

Za info bt ima elektronski vžig in ne platin!Frčo pa mislim ,da ima blokado mnogo višje pa tudi če ma na 8000 obratih mora biti zelooo nafriziran+dobra resonanca.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

poglej Gilera - sesalc k nabija u višave

typhoon - še en sesalc k nabija v višave

aprilia rs 125 - ni sesalc BTW in :grrr ne laže pod 130 km/h .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

flexer ma blokado na cca. 6000 obratov, medtem ko se vrti BT jev štrom do 11.000.... no zato je BT jev štrom bolši od flexerjevega .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!