Sanda7 Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 jupiii tako kot si želela.......vse najbolše tamali vama pa obilo užitkov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 25.12. nama je Božiček prinasel neprecenljivo darilo. Postala sva starša mali Anji čestitkamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Včeraj postal 2-ič očka Dobil sineta z imenom Mark sesir, anja37, Ninč in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flight69 Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Včeraj postal 2-ič očka Dobil sineta z imenom Mark Čestitke!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Januar 17, 2010 Deli Objavljeno Januar 17, 2010 Čestitam! Ni važno katerega spola je otrok, važno je, da je sin zdrav . Torej si dobil še enega bodočega motorista :grim. LP Robert anja37 in MoTo G_P 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Hvala Ja ja,še ena kamikaza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 Hvala Ja ja,še ena kamikaza čakaj malo ...najprej mamimaza pa oči nič maza... čestitam mamici in otroku in jima želim veliko zdravja... tebi pa močne živce in roko... drži se ... DAMI34 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno Januar 25, 2010 Deli Objavljeno Januar 25, 2010 Senna, čestitke celi familiji. Sam imam dve hčerki in tretjega/tretjo na poti. Nikoli do danes nisem razmišljal o tem, da bi zaradi tega pustil motor. Hvala bogu tudi žena razume. Malo me nervirajo pogovori o tem, da pol ko dobiš otroke je pa motor tabu. Kaj pol tudi plavat ne hodijo, pa vozijo se ne več z avtom, pa kako sploh pridejo od točke A do točke B, hudiča.... Naj malo statistiko prečitajo, tile, ki take kvasijo. Saj je res, da se tudi z motorji ubijajo, ampak..z avti pa ne ?? Pa letala, pa pločniki, pa kaj jaz vem kaj še.... Ninč in pajkica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Januar 26, 2010 Deli Objavljeno Januar 26, 2010 (popravljeno) Nagaya in Sanda7 hvala za čestitke Najina bejba je bila včeraj stara 1 mesec Senna čestitke tudi tebi Popravljeno Januar 26, 2010. Popravil TinaRR v3sn4 in Sanda7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 Nagaya in Sanda7 hvala za čestitke Najina bejba je bila včeraj stara 1 mesec Senna čestitke tudi tebi Hvala enako Še moja dva cukrčka v3sn4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 Ku ku, pa sem tu. Ime mi je Živa in 02.02. sem prijokala na svet mamici Nives in atiju Petru (BICA). Cartman, domina, ataIBA in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 Čestitke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 (popravljeno) BICA čestitke!! Pa še en zapeljiv nasmešek najine punce.... :naughty: Popravljeno Februar 5, 2010. Popravil TinaRR Ninč, Cufa, v3sn4 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 Ta tema je čisto zamrla Jutri bo najina tamala dopolnila 3,5 meseca BenX in Cufa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 po slabih štirih letih se vračamo v to temo.. pozdravlja vas mali Matevž.. Cufa, wix, bmwslo in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 po slabih štirih letih se vračamo v to temo.. pozdravlja vas mali Matevž.. Čestitke :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 2, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2010 po slabih štirih letih se vračamo v to temo.. pozdravlja vas mali Matevž.. he he he kongratulacije!!!!!!!!!! dotem in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Čestitke mamici in očku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 5, 2010 Deli Objavljeno Julij 5, 2010 (popravljeno) bikerka09 Popravljeno Julij 5, 2010. Popravil Nagaya dotem, v3sn4, DRVOWP in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 v petek, 2.7. je Dita praznovala 3. leta mater gre hitro čas............... v3sn4, DRVOWP, dotem in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 13, 2010 Deli Objavljeno Julij 13, 2010 ... mater gre hitro čas ... ... potem bi bil pa res že skrajni čas, da se dobimo kje na kakšnem sokcu ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 13, 2010 Deli Objavljeno Julij 13, 2010 ... potem bi bil pa res že skrajni čas, da se dobimo kje na kakšnem sokcu ... :naughty: sam res povej, imate še kakšnega novega člana mogoče? Na zadnje, če se ne motim sta bila Neža in Anže, ne? Čaki mal, še en je bil.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 14, 2010 Deli Objavljeno Julij 14, 2010 število rojstev v sloveniji je v dveh letih zlo narastlo. (kar mene zlo veseli, ker bom imela službo do 70 leta tko kot želijo vrli modri možje v politiki) :lol: pa da se še jz pohvalim :lol: dobila sem vnukinjo, ki me razveseljuje že tri mesce. Cufa, DRVOWP, v3sn4 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 14, 2010 Deli Objavljeno Julij 14, 2010 število rojstev v sloveniji je v dveh letih zlo narastlo. (kar mene zlo veseli, ker bom imela službo do 70 leta tko kot želijo vrli modri možje v politiki) :lol: pa da se še jz pohvalim :lol: dobila sem vnukinjo, ki me razveseljuje že tri mesce. spremen si nick v "baby soncy" ... drugač je pa luškana, ne vem, zakaj si jo men u naročje štulila , mi lohka po tleha pade, k sm bolj štorast bajkr88 in brembo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Julij 15, 2010 Deli Objavljeno Julij 15, 2010 (popravljeno) Tudi mi rastemoooo :yes: Najina bejba v elementu Popravljeno Julij 15, 2010. Popravil TinaRR DRVOWP, Ninč, v3sn4 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se