pupa Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 oooo ja!! Držimo pesti :OK: :OK: :OK: pa glej, da takoj sporočiš!!!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 oooo ja!! Držimo pesti :OK: :OK: :OK: pa glej, da takoj sporočiš!!!!!! :OK: Se razume! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 :? le kateri motor mi bosta ata in mama kupila :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 se mu vidi po očeh, da želi met hondo, je že začaran :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 (popravljeno) :? le kateri motor mi bosta ata in mama kupila :hmm: iiiiiiiiiiiiiiiiii :wub: :wub: :wub: tak je cukrasto srčkan ka morta po moje hudo pazit na njega, da ga kdo ne popapca .... jaz bi ga ziher .... .) B) Popravljeno December 21, 2006. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 se mu vidi po očeh, da želi met hondo, je že začaran :photo: si mi vzel iz ust.... meni tudi deluje, da želi imeti hondo :devil: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Mislim da ste malo mimo vdarli. :? Na faci se vidi da hoče italjana (Peg-Perego) z alu felnami, ali pa vsaj (Pikolo). Auspuf mora biti Pampers, to je tak samoumevno. Gorivo pa mleko (ala Mama-Mia) vsaj na začetku, da se einfara, kasneje pa lahko tudi kaki špricer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) BremzPemzl govori modro in zrelo :OK: Honde vozjo bumbarji. Ta pobič ma style :grim Popravljeno December 22, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 eh.. kaj modro in zrelo.... :BUA: človek je skopuh in ne privošči otroku nekaj dobrega, lepega in vrednega svojega denarja - HONDO!! :devil: :devil: :P pa on to preveč po sebi razmišlja. Če njemu joške po glavi hodijo, ni nujno, da tudi ostalim :P :P :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 :? le kateri motor mi bosta ata in mama kupila :hmm: DUCATI. Mislim, valjda mu želita še boljše od svojih? :P LP, SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Če njemu joške po glavi hodijo, ni nujno, da tudi ostalim :P :P :evilgrin: :? Kaj pa je z joškami narobe, to je prva stvar ki se jo spomnim poleg mamine p...e! To ti pač ostane v spominu. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Mislim da ste malo mimo vdarli. :? Na faci se vidi da hoče italjana :grrr... Hondo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) Kaj ste vsi slabovidni, noče JAPANEZA, saj otrok ne škili! poglejte no, otrok tak milo gleda... to samo v Italiji vidiš. DUCATI. Mislim, valjda mu želita še boljše od svojih? :P LP, SymRu Popravljeno December 22, 2006. Popravil BremzPenzl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Aleks vošči vsem že prispelim motosvet bejbijem (pa tudi tistim, ki so še na poti :grim ) srečno novo leto! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 a ga fantin že zdaj preveč na zob daje? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 :? le kateri motor mi bosta ata in mama kupila :hmm: He he na okah se mu vidi, da se vsi mimo vdarili. :naughty: Tak nasmeh ne pomeni čisto nič drugega kot AVE TRIUMPHATOR!!! :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Aleks vošči vsem že prispelim motosvet bejbijem (pa tudi tistim, ki so še na poti :grim ) srečno novo leto! Otrok tak lepo pogleda samo takrat, :eek: ko vidi flaško :beer1: al pa joško! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Otrok tak lepo pogleda samo takrat, :eek: ko vidi flaško :beer1: al pa joško! :OK: Zato sem ga pa fotografirala zgoraj brez. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 Zato sem ga pa fotografirala zgoraj brez. :) Bravo mami.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Prpravte se banda.... Januar je naš.. Eno mam jaz.. rok je 19.1.07 pa furi je tu neki... še kdo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 celota: http://www.kd-group.si/index.php?ndx=18&am...mp;t=slo&f= Da boste sploh odprli...je en delček tule: Ljubljana, 27. december 2006 – Družba za upravljanje KD Investments bo vsem novorojenčkom, ki bodo v Sloveniji ugledali luč sveta 1. januarja 2007, podarila darilni bon – enote premoženja v vzajemnem skladu KD Galileo v višini 200 evrov. KD Investments zato vabi vse bodoče starše, ki bodo 1. januarja 2007 zabeležili rojstvo svojega otroka, naj pokličejo na brezplačno telefonsko številko 080 1208 ali se osebno oglasijo v najbližji Finančni točki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Evo ga..malo je prehiteval pa je zato prej prišel! :OK: :OK: Naš mali JURE :wub: :wub: Danes 15:25 3200g, 47cm, pa zelo glasen :OK: Ata bo dal za rundo! :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!! :OK: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 čestitke tudi iz moje strani :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Čestitke celi familiji :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se