klimbra Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Torek. Mlada lipa. :beer1: :beer2: :beer1: :beer2: Piiiiiizda.....................mene pa nau....... A bi se dal to recimo kdaj kasneje ponovit :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Piiiiiizda.....................mene pa nau....... A bi se dal to recimo kdaj kasneje ponovit :( :( :( Šur. Praktično vsak torek. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Šur. Praktično vsak torek. :fredy: Huhhhhh Lejla.....a bi ti prenočila enga smrčečga, nalitega "žabarja"..... :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Torek. Mlada lipa. :beer1: :beer2: :beer1: :beer2: Tina !!! :OK: :OK: Tak bomo nazdravljali, da bo mala do 97 leta brez prehlada... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Čestitke vsem vpletenim Dašenka in El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 pozdrav furioski od špilike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 čestitke tudi od nas treh :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Furioso - česti8tke tudi od mene in Jureta :OK: :OK: :OK: zapili ga pa itak bomo nekega lepega sončnega dne ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Furi, kaj naj rečem. Še naprej brez pameti, po spolzkem in s predrto gumo! Čestitam! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Jupiiiii kar večamo se :OK: :OK: :OK: Evo Julija še midva svojo deklino (no, sej še ne vem, če je, meni se zdi, da je deklina) na svet spravima, potem smo pa res prava "gokard" sekcija :OK: :OK: Čestitke Furiju in madam in seveda mali kričački :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 smo pa res prava "gokard" sekcija :OK: :OK: "Pampers" sekcija :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 Prva letošnja "cestna fura" :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Januar 15, 2007 Deli Objavljeno Januar 15, 2007 Čestitam vsem novo pečenim Motostaršem! :OK: :hooray: Hkrati me pa zanima, če ima kdo izmed vas doma slučajno Speedi SX voziček. Namreč fotr Funakoshi-san ima težave pri montaži sedišča za našo malčico. Do sedaj smo jo prevažal v košari in sedežka sploh nismo rabil, sedaj ko pa je malo večja se pa fotr ne more spomnit, kako za vraga so bli povezani vsi tisti paščki, ježki, štrikci... (navodilo je pa itaq neuporano :BUA: ) :headbang: Torej če ma kdo doma takle voz (in seveda, če je zadeva sestavljena, kot to mora biti), pa digitalca :photo: , bi prrosu, da objavi ene par slikc, posebi me zanimajo detajli podvozja (povezave štrikov)... :wacko: Arigato vnaprej! :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 15, 2007 Deli Objavljeno Januar 15, 2007 Furioso, čestitam iz srca za malo princesko :OK: Pozdravi mami, pa na velikega bratca tudi ne smemo pozabiti :rolleyes: B) Aleks obema pošilja lupčka... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Koliko kilometrov ste letos že naredili z vozičkom :? jaz ene 4 pa žena 10. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 (popravljeno) Nebroj...... Rekord - sobotna tura do Adlešičev :blink: .... ne vpraš, koliko km v enem kosu..ampak, jaz pretiravam, kot vedno...včasih v eno, drugič v drugo smer... :P ...se bliža poletje in želim še kakih deset dek dol dat :grrr :grim Popravljeno Januar 18, 2007. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 želim še kakih deset dek dol dat :grrr :grim To je zaj moderno! :OK: Jaz tudi, smo ne vem če mi bo ratalo... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 (popravljeno) no že dolgo nisem nič napisal v tej temi takole je pa naša mala Hana probavala novi avtosedeš :) čez dva dni bo imela sedem mesecev Popravljeno Januar 27, 2007. Popravil atek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 no že dolgo nisem nič napisal v tej temi takole je pa naša mala Hana probavala novi avtosedeš :) čez dva dni bo imela sedem mesecev Tako je prav, najprej štiri kolesa, čez cajt pa dve... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Januar 28, 2007 Deli Objavljeno Januar 28, 2007 mala Hana se že uči prvih kuharskih sposobnoti .) .) [attachmentid=90707] in zelo odlično je bilo [attachmentid=90708] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 28, 2007 Deli Objavljeno Januar 28, 2007 in zelo odlično je bilo [attachmentid=90708] Važič, takle brodet bi pa jest tud kupu :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Januar 28, 2007 Deli Objavljeno Januar 28, 2007 Važič, takle brodet bi pa jest tud kupu :headbang: To so škampi na buzari (mljask) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 28, 2007 Deli Objavljeno Januar 28, 2007 To so škampi na buzari (mljask) :P Dalmoši pravijo, da je buzara na rdeče barbarstvo.....ampak.... tud taka bi pasala, kdo ma prou, bo pa avtor povedou :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 (popravljeno) mala ma danes 6/12.. vse najboljše! :D [attachmentid=90891] [attachmentid=90892] [attachmentid=90893] Popravljeno Januar 31, 2007. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 mala ma danes 6/12.. vse najboljše! :D [attachmentid=90891] [attachmentid=90892] [attachmentid=90893] tudi naša Hana ji čestita [attachmentid=90900] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Čestitamo in pozdravljamo :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se