Pervy Objavljeno Februar 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2007 mi pa že hodimo na izlete pa še ata trenira zraven :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Boš moral tudi sineku sončne špegle kupit B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Boš moral tudi sineku sončne špegle kupit B) Tiho bodi, pervy rabi špegle zato, da se mu "skrokane ouke" vun ne vidijo, bi se sine ja vstrašo, če bi fotra takiga vido. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 mi pa že hodimo na izlete pa še ata trenira zraven :grim ni kaj Pervy, ta prav foter si, čeprav sem v začetku malce dvomila vate .) .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 ni kaj Pervy, ta prav foter si, čeprav sem v začetku malce dvomila vate .) .) .) ne smeš vseh po sebi soditi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Še ne dovolj. :grrr Starost je relativna :D Kdaj pa bo dovolj :) Brihta :angry: , v vrsto :glare: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Starost je relativna :D Brihta :angry: , v vrsto :glare: :D Hohoho, sem jo prvi videl :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 ne smeš vseh po sebi soditi :whistle: o tem bi lahko razpravljali :naughty: :naughty: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Hohoho, sem jo prvi videl :P Ne bo držalo :grrr . Prva sem jo videla jaz osebno. :) Že takrat, šestnajst let nazaj, je dajala znake, da ... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Ne bo držalo :grrr . Prva sem jo videla jaz osebno. :) Že takrat, šestnajst let nazaj, je dajala znake, da ... :fredy: Hehe :D No povej ji, da jo pokličem čez 2 leti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 Nekateri že od 2002? čakamo v vrsti (zbor v "posočju") tko da sta vidva bolj na koncu :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 da jih ne boste pozabli lepo vzgajat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 da jih ne boste pozabli lepo vzgajat :grim A se lahko presedem v stolček.Samo za dve minute LEPO prosim :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Že takrat, šestnajst let nazaj, je dajala znake, da ... :fredy: No, saj ni premlada :rolleyes: No povej ji, da jo pokličem čez 2 leti :P Pa sem očitno le pred tabo v vrsti (starina :evilgrin: ) :P Nekateri že od 2002? čakamo v vrsti (zbor v "posočju") tko da sta vidva bolj na koncu :devil: Crap :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 14.02 - Svetovno prvenstvo v nogometu je krivo za nemški "baby boom" Šele nekaj mesecev po koncu SP-ja v nogometu je postalo jasno, da bo aprila 2007 v Nemčiji opazno več porodov kot običajno. Iz nemške zveze babic so sporočili, da aprila (devet mesecev po SP-ju) pričakujejo mnogo več rojstev, kot so vajeni, zato jim zmanjkuje prostora. Mnoge prihodnje mamice so namreč že rezervirale posteljo v porodnišnici, za druge pa preprosto zmanjkuje prostora, zato v zvezi babic prosijo za pomoč pri nastanitvi mamic. Do zadnjega mesta so zasedeni tudi vsi porodni tečaji. Babica Barbara Freischűtz je razložila: "Mnoge ženske pravijo, da je otrok spominek s svetovnega prvenstva. Nekatere ga imenujejo kar rezulat nogometne evforije." Sicer pa so v zvezi babic tudi ugotovili, da namerava večina mamic svoje še nerojene sinove poimenovati Lukas, Bastian in Michael. (rtvslo) :lol1: :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Viš to bi morali pri nas naredit.... :grim SP v fuzbalu, ne pa prepovedovat splav :grrr Samo še štadion moramo prej nardit :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Viš to bi morali pri nas naredit.... :grim SP v fuzbalu, ne pa prepovedovat splav :grrr Samo še štadion moramo prej nardit :doze: Kar v hosti se naj... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Madonca, kako hitro se postavijo na svoje noge :blink: Pa lihkar je bil še pikica :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 saj počas bo mel že leto še me spomin na vara(10 mescev že ima?) Sicer pa konkurenca Zdrawcu. Verjemi da jih pravilno vzgajajo, nekatere lahko še kaj več kot samo gledajo :devil: Škoda ker ne najdem tiste slike ki je že nekje objavljena ko je "Ela" v zeleni družbi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2007 če ata ne pazi za 2 sekundi :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 To z Zdrawcom je za naju kompliment. :OK: :blush: ker sva že nekaj časa kregana ( oz. sinko je kregan) da bi lahko pri teh mesecih imel kako kilo več. Ima jih osem, vsi pri devetih mesecih pa kao 9 ali 10. :hmm: Zgleda, da je po atiju :wub: Vitek, trden in močan... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Mu jaz kako kilo kamot posodim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 17, 2007 Deli Objavljeno Februar 17, 2007 Mu jaz kako kilo kamot posodim :whistle: :004 :004 :004 :004 :004 Ne bo treba. Je lihkar zmazal svoj kos mesa iz golaža in celo sredico iz enga kosa kruha. :OK: Aja, pa 125 (namerjeno v flaški) ledenega čaja.... B) Jao, da to vidi/prebere/ sliši pediatrinja :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 čez natanko 1 teden bo Kaja :wub: dopolnila že 4 mesece - mater cajt leti :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 :P :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se