motobaby Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) No tko, mi bomo baje imeli deklico :OK: :OK: :OK: Joj, komaj čakam julij... gre kar prepočasi .) Ja poznam kako se zna nosečnost vlečt; priporočam da izkoristita s svojim čas, ko sta še sama. Pejta kam na lepše, naspita se, velikoooooooo seksajta, skratka uživajta na vse mogoče načine ki so vama všeč, ker ko boste enkrat trije se bo par stvari v vajinem življenju spremenilo - no, saj nočem nič strašit ali kaj podobnega, ampak dojenček pri hiši zna včasih pošteno zmešat štrene. :P Aja, čestitke za punčko! :OK: Pa še naša princeska. :wub: Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil motobaby
Brihta Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 vročina je vedno znak bolezni, infekcije in nikoli normalnega pojava kot je izraščanje zob. :grim Jst, ko grem na ekskurzije, imam po 3 dneh ogledov+pitja velikokrat vročino. Pa nisem nikoli bolan.
motofrik Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Ah, skrbi- take res velike, so nekje do enega leta, ko začne sam hoditi... Potem je pa otrok že bolj, ne bom rekel samostojen, nekako bolj nezahteven. Res pa je, da ni isto, kot prej. Vedno smo trije, to ti pride v normalo, da ne moreta sama kam. Midva sva šla v nosečnosti na morje,- ne morete si predstavljati, kako miren je bil mali v trebuhu, ko je bila v vodi. Se mu še zdaj pozna, pri kopanju uživa, cela kopalnica je mokra, tako škropi. :rolleyes:
BremzPenzl Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Naš tamali, je pa danes lepše kupček podrl (bolj glasno) kot pa njegov ata po 3 pirih. :OK: :OK: Jabolko ne pade daleč od drevesa :OK: :OK:
andi1 Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Naš tamali, je pa danes lepše kupček podrl (bolj glasno) kot pa njegov ata po 3 pirih. :OK: :OK: Ja, otroci do tretjega leta starosti kupčke podirajo, potem pa 'prasci' rigajo. To ni pošteno!
motofrik Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Samo je pa super, ko lahko glasno prdneš, pol se pa na malega zgovarjaš, je pa vse O.K.... :blush: Prej je bilo ''spet serješ, prasec'', zdaj pa ''o,si prdnil, ti mali, ti''... :lol1: :lol1: :lol1:
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 (popravljeno) Jabolko ne pade daleč od drevesa :OK: :OK: Pa štopl od flaše tudi ne :grim :whistle: Popravljeno Marec 10, 2007. Popravil BlueSpeed
BremzPenzl Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Pa štopl od flaše tudi ne :grim :whistle: Moje punce pijejo iz piksne :OK: bodoči atek poglej si, kak je to če imaš hčero :OK: :OK: :wub: :wub: :OK: :OK:
BremzPenzl Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Pa še ena od danes... MOTO GP4X4 :OK: :OK:
motofrik Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Približno tako, kot na zgornji sliki, je bilo pri meni, le z rolerji in kolesarsko čelado... .)
pupa Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 joj fotri.... sej ste čisto zmešani .) boste bluespeedu še kako butasto idejo dali s takimi :slap: :lol1:
BremzPenzl Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 joj fotri.... sej ste čisto zmešani .) boste bluespeedu še kako butasto idejo dali s takimi :slap: :lol1: Kolko jaz vem on "samo" smuča, :OK: :OK: a tudi na Dravi :?
moto rider Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Pa še ena od danes... MOTO GP4X4 :OK: :OK: Bučko! Pa z odprtim vizirjem in brez rokavic! :slap: :slap: :headbang: :P
BremzPenzl Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Bučko! Pa z odprtim vizirjem in brez rokavic! :slap: :slap: :headbang: :P Rokavice sn mel, samo z spuščenim vizirjem pa res težko dihaš..... :OK:
pupa Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Kolko jaz vem on "samo" smuča, :OK: :OK: a tudi na Dravi :? je vsesplošno uporaben :P .)
Furioso Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 joj fotri.... sej ste čisto zmešani .) boste bluespeedu še kako butasto idejo dali s takimi :slap: :lol1: ...and then some!!! :devil: :evilgrin: :kva1:
Pervy Objavljeno Marec 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 evo prvega motorja, še na ata pogon zaenkrat :devil: čelado še iščemo, zaenkrat bo ta OK :lol1:
Sam dePihlja Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Mali in vlki DTW na obisku v moji garaži :OK:
Manu Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 (popravljeno) Lepa lepa... veliki in (povdarjam - predvsem) mali DTW :P Lepi fantki :OK: Naš pa zadnje čase izvaja lenoritis... pa frizuro ima po nonotu :P Popravljeno Marec 23, 2007. Popravil Manu
Brihta Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 Lepa lepa... veliki in (povdarjam - predvsem) mali DTW :P Lepi fantki :OK: Naš pa zadnje čase izvaja lenoritis... pa frizuro ima po nonotu :P Pa čist zadrogerana zgleda :D Evo moje 2 mesečni nečak že poskuša bit frajer :grim Me skrbi, da ne bom več dolgo najlepši in najbolj karizmatičen pri hiši :xx:
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 Moja nečakinja pri 3eh mesecih sama drži flaško :blink: . Požeruh mali moj :wub: :wub: [attachmentid=94314]
Pervy Objavljeno Marec 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 naš Jaka pa se je odločil da čez dan noče več bi v postelji ali stajici in glasno protestira pri vsakem poskusu ga dat noter. zato je ata vzel stvari v svoje roke in mu uredil gajbico v kateri se odlično počuti, najraje v nepospravljenem delu atejevega delovnega kotička, direkt med gajbo pira in vrečo smeti. jebi ga, pubec nima rad preveč luksuza! :OK: :grim
Zdrawc Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 :topic: lejga stari, zakaj pa nimaš polnih flaš v hladilniku :hmm:
Pervy Objavljeno Marec 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 :topic: lejga stari, zakaj pa nimaš polnih flaš v hladilniku :hmm: ni placa, to je rezervna gajba, ena in pol sta noter .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se