BremzPenzl Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Danes mo tli mesece stari ...pa ful smo močni... ...samo zobov še pa nimam....
Fire Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=cNaxrlSSFEc
pupa Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 Danes mo tli mesece stari ...pa ful smo močni... ...samo zobov še pa nimam.... madonca, kako hitro teče čas.... že 3. mesece!! Čestitke!! :OK:
alena_bmw Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=cNaxrlSSFEc saj vem, da bo to :topic: in se pardoniram... :blush: :blush: ampak Fire... HVALA ti za ta link... george carlin je moj novi heroj... za umret smešen! lp alena
Fire Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 saj vem, da bo to :topic: in se pardoniram... :blush: :blush: ampak Fire... HVALA ti za ta link... george carlin je moj novi heroj... za umret smešen! lp alena Se strinjam in ni za kaj .)
Manu Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Pri nas je pa druga najpogostejša beseda ( takoj za ata ata) brm brm.... :) :OK: Tale je za bolj počas, pa dokler se mal noge ne potegnejo za motorja, ki je že v garaži in ga bo slavnostno prejel 3. maja :OK:
atek Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 29.5. bo naša Hana stara že 10 mesecev res čas hitro teče
BremzPenzl Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 " Moj prvi motor " :eek: Jaz sn pa že mislo, da je Zdrawc rodil... :lol1: :lol1:
zverac Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) Jaz sn pa že mislo, da je Zdrawc rodil... :lol1: :lol1: :hmm: A slončka :? :blink: Ja, najbrž bo hmal, :whistle: sej rilček mu že vn :eek: gleda :lol1: :yea1: Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil zverac
Manu Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) Se opravičavam :blush: , kot bi rekla moja frendica z obale :D Zdaj pa Zares : :wub: :wub: :wub: (ok, mogoče smo mal z nalepkami pretiraval, ampak ka je pa toook vesel.... ) :) Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil Manu
Nata Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ka je hud :OK: :kva2: Manu odlično razvajaš ta malecke :OK:
BremzPenzl Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Se opravičavam :blush: , kot bi rekla moja frendica z obale :D Zdaj pa Zares : :wub: :wub: :wub: (ok, mogoče smo mal z nalepkami pretiraval, ampak ka je pa toook vesel.... ) :) Tak zaj pa mam, kaj pa zapuščam računalnik brez nadzora... je moja mularija vidla tole fotko in hočejo isto imet..
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Tak zaj pa mam, kaj pa zapuščam računalnik brez nadzora... je moja mularija vidla tole fotko in hočejo isto imet.. Za ziher bom jaz rajši že zaj računalnik prodal :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Za ziher bom jaz rajši že zaj računalnik prodal :whistle: to boš itak mogo, pa fejzerko tudi... :( ker se boš v bodoče moral z deco ukvarjat :wub: :wub: :OK: :OK:
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 to boš itak mogo, pa fejzerko tudi... :( ker se boš v bodoče moral z deco ukvarjat :wub: :wub: :OK: :OK: :headbang: :wacko: :?
pupa Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 motorja pa ne damo od doma... razen, ko ga bova menjala za kakega novega :glare:
Manu Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Motobaby :rolleyes: ... lepo rastete..... :winkiss: Mi tudi - redki trenutki v vozičku, ko lahko stojim pokonci :unsure: Pa še takrat mi žuga "ti ti ti" ... :whistle:
Nata Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) @Manu & Motobaby ---to majo po mami .... :lol: joj da so cartik vsi po vrsti ... :004 ---------------------------------------------------------------- jaz sem pa 1.maja letos teta postala :wub: če se bo nečakec vrgel po svoji mami potem bo še huda :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil Nata
pupa Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 joj, kolk sta oba luštkana :wub: jaz pa že odštevam dneve. Če se mala ne obrne, sem čez 17. dni mamica :wub:
Manu Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Če se mala ne obrne, sem čez 17. dni mamica :wub: Pupa - nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi :rolleyes: Bom mislila nate , potem naj pa ate kako fotko prilepi :wub:
uti Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 No, pa saj bo novopečeni ati sporočil mere manekenke, mi pa čestitkamo novopečeni družinici :winkiss: mala Pupika, vse najlepše na tem svetu :004 , naj ti sonček sveti vsak dan! Uživajte vsako minutko, imejte se radi! Uti, mala Špelca in Lindau
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se