Pervy Objavljeno September 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2007 čokoladne palačinke so zakon!!!!!!!! ja tudi mi smo v vrtcu - hrana je baje zakon, punce pa tudi!!! :whistle:
Manu Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Naš pa ne hodi v vrtec, punco pa vseeno ima :naughty: Z vasi. :rolleyes: Ime ji je Urška in hodi v šesti razred. :rolleyes: Aha, pa odločil se je da bo imel dolge lase....Zato imamo od časa do časa v štacunah problem, ko ga ščipalke lic občudujejo, da je zelooo lepaaaa in podobna atiju :unsure:
easyrider Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ... ko takole gledam tele slike mi je prišlo na misel naslednje: ... bo treba imeti naslednje leto poleti 1. MOTOSVET BABY BOOM FORUMSKO SREČANJE (MBBFS) ... ... samo da še določimo čas, lokacijo, ... :yes:
pupa Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 easyrider, sem za!! pa naša tut že kravce pase, sam še bolj teličke, pa ima glavico še bolj pri tleh.... ampak vztrajna pa je :rolleyes: po mamici :krneki:
Pervy Objavljeno September 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2007 moja najljubša igrača pa je atijeva čelada za moped ker tisto za motor še komaj dvignem in si je ne znam dat na glavo to pa lahko sam vzamem iz police in si jo dam gor :whistle:
vapotek Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 (popravljeno) Spoštovane dame in gospodje, v petek ob 5 in 13 minut, se je rodil največji car vseh carov..... Seveda sta se z atijem takoj ujela, kak pa...... Popravljeno September 8, 2007. Popravil vapotek
Manu Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 :worship: :worship: :worship: :OK: Zdaj pa akcija.... podnevi in predvsem...ponoči :naughty: :P Čestitam!!!!!! :rolleyes:
Mačica Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Spoštovane dame in gospodje, v petek ob 5 in 13 minut, se je rodil največji car vseh carov..... Seveda sta se z atijem takoj ujela, kak pa...... Mali ne bo mogel imeti takega podpisa kot ga ima njegov ata. Drugače pa čestitke... :)
MATjuska Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Čestitam! Mali Mister simpatico! :wub:
BremzPenzl Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Spoštovane dame in gospodje, v petek ob 5 in 13 minut, se je rodil največji car vseh carov..... Seveda sta se z atijem takoj ujela, kak pa...... Čestitam, stari... :worship: :worship: :worship: tak ko smo ga zalivali, bo ziher potapljač na dolge proge :naughty: :naughty: :naughty:
Manu Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Naš se že pripravlja na MBBFS - v bistvu išče spremljevalko... Nekak mu je (zaenkrat) Špilferderberjeva bejbika najbolj všeč.... :naughty:
nts Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Spoštovane dame in gospodje, v petek ob 5 in 13 minut, se je rodil največji car vseh carov..... Seveda sta se z atijem takoj ujela, kak pa...... Čestitke!!!! :yea1:
motobaby Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Spoštovane dame in gospodje, v petek ob 5 in 13 minut, se je rodil največji car vseh carov..... Seveda sta se z atijem takoj ujela, kak pa...... Čestitke tudi z naše strani. :worship:
Ervina Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Katrca! Čestitke! Leonu pa :004
Manu Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) Katrca! Čestitke! Leonu pa :004 Pismo me jezi, ker nekaj nisem vedela.... :naughty: :rolleyes: p.s. Čestitam. :worship: Popravljeno September 28, 2007. Popravil Manu
LUMPKA Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Čestitke sestrični Katki in njenemu sinu Leonu! Zdaj boš pa mela dela! :004
vapotek Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Včeraj je malega obiskal stric Sponge Bob. Danes pa Chucky.
halls Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Ob Chuckyju še jaz ne bi mogo spat! Grozn je!!!
vapotek Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Ob Chuckyju še jaz ne bi mogo spat! Grozn je!!! :eek: Ti nisi čisto diht....
halls Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 :eek: Ti nisi čisto diht.... Povej kaj novega!!! :P
pupa Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Odkar je ugotovila, kako se smeje, me to pričaka, ko se zbudim in še n-krat čez dan
MATjuska Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Matr masta vidva eno lubano punco! :wub: Kar za pocmokat! :004
MATjuska Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Ob Chuckyju še jaz ne bi mogo spat! Grozn je!!! Pri takem ataju je mali že navajen na raznorazne čudne pojave. :naughty:
BremzPenzl Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Pri takem ataju je mali že navajen na raznorazne čudne pojave. :naughty: ...sploh na spužve... :evilgrin: Odkar je ugotovila, kako se smeje, me to pričaka, ko se zbudim in še n-krat čez dan Naš Jure, je zadnjič pri ML že vrgo oko na njo :naughty:
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Odkar je ugotovila, kako se smeje, me to pričaka, ko se zbudim in še n-krat čez dan Heh, celi ata. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se