Hanzi Objavljeno Februar 26, 2009 Opozori Objavljeno Februar 26, 2009 Čestitke tudi od mene Hočko in Milenca: Bodite zdravi in imejte se radi
tati Objavljeno Februar 26, 2009 Opozori Objavljeno Februar 26, 2009 Čestitke tudi od mene Hočko in Milenca: Bodite zdravi in imejte se radi še jaz se pridružujem čestitki........ :worship: :worship:
pirurirko Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 Oskarji so zgleda IN. To je bil tud najin izbor za luLčka, k ga na ultra zvoku ni blo vidt. Čestitke za Oskarja, res velik fant že ob rojstvu.
Nata Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 aaaaaaaaaaa .....kok malih cukrčkov spet ... :wub: vsem čestitke še od mene :kva2: :wub:
easyrider Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 (popravljeno) ... glede na stanje ...morda letos kakšno Baby MS srečanje? ... predlogi (lokacija, termin, ... ) dobrodošli ... Popravljeno Marec 26, 2009. Popravil easyrider
pupa Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 ... glede na stanje ...morda letos kakšno Baby MS srečanje? ... predlogi (lokacija, termin, ... ) dobrodošli ... smo se že Nagaya, Vragica, Maša in moja malenkost pogovarjale, da bi to letos lahko organizirali :rolleyes: jaz sem takoj za!
Nagaya Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 smo se že Nagaya, Vragica, Maša in moja malenkost pogovarjale, da bi to letos lahko organizirali :rolleyes: jep, pazte se :devil:
pupa Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 No tko, skrajni čas, da začnemo nekaj migati v tej smeri..... easyrider - predloge na dan! ene par nas je za to, da je srečanje nekje maja, ko smo več ali manj še vsi doma in ko ni prevroče.......
vragica Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 jep, pazte se :devil: pa ne nas... naših vragcev... :evilgrin: p.s. jst klele gor sploh ne znam več pisat, risat, citirat... what the duck
Nagaya Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 pa ne nas... naših vragcev... :evilgrin: well...se mi zdi da vražjega pamža porihta sam vražja mama...ergo.. eniuej..kaj če ne bi kompliciral, pa bi šli samo na slatolet nekam..pliz? :unsure:
easyrider Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 (popravljeno) ... Veniše ... ranč Burger ... veliko prostora, domače živali (konji), kuhinja, hrana, pijača, igrala ... Popravljeno April 13, 2009. Popravil easyrider
vragica Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 ... Veniše ... ranč Burger ... veliko prostora, domače živali (konji), kuhinja, hrana, pijača, igrala ... http://www.ranc-burger.com/sub.php meni zgleda ok ... datum?... mi bi v maju... junij je rezerviran za morje... julij? o njem pa nočem nič slišat, ker bo treba back v službo
pupa Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 jaz sem tudi za :worship: ...... samo povejte kdaj........
biker77 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 dejte se za to soboto zment da grem čist brez slabe vesti na marof
vragica Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 meni je moj rekel takole... DEJTE BABE DATUM POVEDAT, NE PA SAMO NABIJAT, DA STE ZA... :unsure: le kuga mu je... :hmm: ... no, nas mora res en u rt nasuvat... torej drage in dragi moji... datumi so... rečeno sobota... 9. 5. ali 16. 5. ali 23. 5. (te datume imamo mi še frej :lol: )... pa, če bi šli k Burgerju, bi verjetno potrebovali kakšno rezervarcijo, al' kako Easyrider...
vragica Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 dejte se za to soboto zment da grem čist brez slabe vesti na marof aja, mimogrede... menda je obvezna prisotnost obeh staršev, ne samo enega
pupa Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 midva sva za 23.5. ker 9.5. mojega dragega ni, 16.5. imam jaz izpit na faksu, 23.5. pa imamo frej (vsaj zdi se mi :hmm: )
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 jaz bom Dedek Mraz :-)
pupa Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 jaz bom Dedek Mraz :-) o fajn, boš darile za otroke prinesel :naughty:
vragica Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 ... ja, naš bi rad imel ducati monstra od peg perega... :evilgrin:
Nagaya Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 (popravljeno) 9. 5. tečem trojke.... aja..to ni una tema kjer se hvalim, da se zdej stalčim v vse svoje stastare kavbojke.. :unsure: 23. 5. bo pomoje ok p.s.: Dani, zdej mas mesec dni cajta, da pogruntaš neki (drugega) kar bos nujno počel tisti dan :fredy: Popravljeno April 17, 2009. Popravil Nagaya
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se