Pilot100 Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Pozdravljeni! Ker sem v svetu motorjev nov imam par vprašanj. Star sem 13 (21. septembra bom 14) let. Ne spoznam se ravno najbolj na skuterje ampak vseeno sem se odločil, da ga kupim. Do sedaj imam mini moto enduro cross 50ccm. Vprašal bi, kje bi kupil novega skuterja za max. 180.000sit ? Ali pa vsaj čim manj rabljenega za ta denar? Lep Pozdrav in hvala za odgovor ! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pilot100 Objavljeno Julij 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Pozdravljeni Lepo bi vas prosil, če lahko ocenite ta skuter. Nameravam ga kupiti novega, ampak me zanima ocena, da vidim, če se splača. Prosim za odkrito oceno: KLiK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengy Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 če nimaš denarja in ti hitrost ni pomembna ter želiš imeti nizke stroške pol ga kupi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Piece of shit ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prima Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Za max. 180k , nwm če boš dobu kakega vredu scooterja, pomoje te bo pršl mal več, k za 180 boš dobu rabljenega fejst, al pa takega 'čudno oblikovnaega' ..... mogoč boš mel pa srečo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pilot100 Objavljeno Julij 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Pozdravljeni ! .) Ker sem v svetu motociklizma nov imam par vprašanj. Zanima me kakšnega skuterja naj izberem za maximalno 300.000sit ? Želim si, da bi bil skuter čim boljši in, da bi čimveč letel in imel vodno hlajenje. Prosim za nasvete, ker bom zelo hvaležen ! Hvala in LP ! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Mogoče kakšen CPI? http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=935808# ozil sem ga 5 minut nazaj. Skuterju števec laže za okoli 15km/h (70=55), je nekoliko okoren, če preveč zaviješ z balano, jo potegne kr tja v tisto smer, kamr si zavil. Drugače je skuter vredu, sploh za takšen mali denar. Frendu ki si ga lasti ni nikoli povzročal problemov, in se vedno brez problemov vozimo okoli, tud kake turce ala 100km ga niso zmatrale (dlje nismo šli, vsaj ne naenkrat ;) ) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Če si bolj umirjene narave, bo skuter zelo pravšen zate. Je 4t, kar naj bi bilo dobro in bolj zanesljivo, ampak moraš v zakup vzeti manjše pospeške in končno :) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pilot100 Objavljeno Julij 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2006 sem se odločo za malo bolj kunkretno ceno.. to temo lahko en zbriše ker je nova tukaj: Skuter za 300.000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pilot100 Objavljeno Julij 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Prosim če bi mi lahko tule svetovali.. sem se za drugega odločo.. Skuter za 300.000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pilot100 Objavljeno Julij 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Pozdravljeni ! .) Ker sem v svetu motociklizma nov imam par vprašanj. Zanima me kakšnega skuterja naj izberem za maximalno 300.000sit ? Želim si, da bi bil skuter čim boljši in, da bi čimveč letel in imel vodno hlajenje. Prosim za nasvete, ker bom zelo hvaležen ! Hvala in LP ! :worship: Za vodno hlajenje seveda, če je boljše.. Če je boljše zračno pol rajši zračno.. Prosim za nasvete kakšnega vzeti za 300.000sit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Zdej pa že nehej nabijat!!! :glare: :closedeyes: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=916220# nekaj takega. To je najbolje kar lahko kupiš od skuterjev :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pilot100 Objavljeno Julij 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2006 ne rablenega.. iščem novega za tak dnar.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 ne rablenega.. iščem novega za tak dnar.. težko boš kaj "kvalitetnega dobil za tako majhen denar"; nov skuter, vodno hlajen, 2t, predelave za višje hitrosti - ? Gilera, aprilia, aerox, piaggio,..... ne priporočam kitajcev in korejcev .) <_< drugače pa ne načenjaj nove teme in uporabi MS-jev iskalnik <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pilot100 Objavljeno Julij 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Sem se mal pozanimal.. Bom verjetno tazga uzel.. Pa bi proso za oceno.. Yamaha Prosim za odkrito oceno.. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 super skuter za svojo ceno: 380k do 390k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pilot100 Objavljeno Julij 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2006 zanima me kak je po sposobnostih.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 Ima Minarelli Horizontal motor, isti kot Aerox, Malaguti F15, F12,... Tako da je po zmoglivostih enak tem skuterjem. To je zelo dober in kvaliteten motor, tudi če misliš kaj predelovat, se tudi da dobiti veliko delov :) . Skuter pa je tudi kvalitetno narejen, tako kot vsi Yamahini skuterji. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 Ta yamaha je dobra izbira :OK: Opazil sem, da ima samo slabih 80kg? Lahek je tudi izgleda :) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prima Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 Piaggio nrq power, športni scooter :P http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=950690# Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 pilot ne nabijaj, preberi cel forum in vse ti bo jasno....3 teme v enem dnevu so preveč.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 Dobra je tista yamaha :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se