Broj Jedan Objavljeno September 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2006 (popravljeno) Vidš Jedan, zakaj jz pravm da se bom lepo preselu... ker nekako ne spadam več v to bebavo rajo. Ker imam vsega že zadosti. Samo še fax končam in si zaslužim dovolj keša za odhod in čao Slovenija. Pa si lahko EU in NATO vtaknejo vsi skup nekam v rit. Yesss :OK: vse kar ti lahko rečem .. srečno! Bil sem istega mišljenja leta 1988, ko sem se s celo familijo izseliw in po 12ih letih vrnil .. misleč, da bo sedaj ok - sem pa prišel iz dežja pod kap. Zdaj sem se pa odločiw, da se borim tule dalje, sy v končni fazi je po celem planetu ena jeba in seliti se iz enega kupa dreka na drugega v upanju, da bo tam manj smrdelo, ti lahko iz lastnih dolgoletnih izkušenj povem, da zame nima pravega smisla. Bolj se mi zdi smiselno urediti si življenje na domačem kupu gnoja in se malo izpljuvati na kakem foruma Motomarsa z gasmasko na nosu :P da ne smrdi preveč zaradi DURS-a :kva2: :lol1: Popravljeno September 21, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 25, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2006 Kakšni srečni državljani smo mi :OK: Cena je nafti drastično padla naši so trošarino drastično dvignili in pri ceni bencina se pozna "lihen qrac", bi rekew moj sosed Janko. :angry2: 3X hura za janševiške vampirje :fredy: :fredy: :fredy: :fredy: :fredy: :fredy: :fredy: :fredy: :fredy: :fredy: :fredy: :fredy: živela Slovenija :yea1: :worship: :yea1: :worship: :yea1: :worship: :::::::::::::::::::::::: prekleta banda hudičeva :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 (popravljeno) da - trosarino so povecali za 5sit! cesa se vse ne spomnijo :slap: Popravljeno September 25, 2006. Popravil VaraderoDriver Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2006 da - trosarino so povecali za 5sit! cesa se vse ne spomnijo :slap: to je zame 11.000 SIT/leto .. eni otroški zimski čevlji za mojo punčko zate pa letni komplet kondomov :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se