Skoči na vsebino

Zasavski ulični festival Štuor


bossi

Priporočene objave

Šoht, klub hrastniških študentov in dijakov je s sodelovanjem ostalih klubov in društev iz Zasavja pripravil nov petdnevni festival. Letos bo festival potekal od 30. avgusta do 3. septembra.

Festival ŠTUOR je zasnovan kot zasavski festival, zato smo k sodelovanju povabili predvsem zasavska društva. Festival Štuor je v tem koledarskem letu tudi edini festival, ki ga pripravljamo študentski klubi v Zasavju. Ideja samega festivala je zapolniti konec počitnic z dogajanjem, ki zadovolji različne okuse, od tistih, ki jim nikoli ni dovolj športa, do tistih z ustvarjalno žilico, na svoj račun pa seveda pridejo tudi tisti, ki prisegajo na dobre koncerte. Posebnost, ki razlikuje ŠTUOR od ostalih poletnih festivalov je ravno v tem, da tu ni poudarek le na koncertih, kot je to navada drugje, pač pa v številnih in raznolikih prireditvah (v programu festivala je preko 25 prireditev!), od športa, do kulture in dobrodelnih akcij.

V vseh dneh festivala bodo potekale številne delavnice, športne prireditve, predstave in seveda koncerti.Podrobni program, si lahko ogledate na naslednjih straneh, ali na spletni strani www.stuor.si , kjer zbiramo tudi prijave za delavnice,oglede in tekmovanja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!