Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Zdrawc ... ti ziher prodaš kak glaž ocvirkov ... nujno rabim, zmanjkalo ... v trgovini pa niso dobri ... primorski pa sploh ne ... dam ti jih, samo oglasi se mimo :grim V soboto bom itak cel dan doma, ker bom prešal :lol:
vapotek Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 :fight2: a ne bi ti raje rekel naj na pir pridem in ocvirke zravn prinesem :fight2: Zakaj bi te pa posebej vabil, saj oba vesta, da sta kadarkoli dobrodošla. :grim :beer2: Ampak zgleda da me nimata rada, ker se nič ne oglasita. :cry: Ocvirke pa ti kr lepo doma pusti, so moji boljši. Verjemi! .)
Vale Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 dam ti jih, samo oglasi se mimo :grim V soboto bom itak cel dan doma, ker bom prešal :lol: Bova enkrat prišla oba :grim ... v soboto ima Mama Zinka RD pa kuham celi dan ... pa če ti prešaš, ne bi jaz mimo prišla, ker ti bom vse požrla .) Zakaj bi te pa posebej vabil, saj oba vesta, da sta kadarkoli dobrodošla. :grim :beer2: Ampak zgleda da me nimata rada, ker se nič ne oglasita. :cry: Ocvirke pa ti kr lepo doma pusti, so moji boljši. Verjemi! .) Ok prideva ... z ocvirki :fight2: ker so moji tudi dobri DOMAČI :fight2:
vapotek Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Ok prideva ... z ocvirki :fight2: ker so moji tudi dobri DOMAČI :fight2: Bucibucibuc, ne se no jezit, saj verjamem da so tudi tvoji dobri. :D Ampak so moji boljši! :devil: :grim
Vale Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Bucibucibuc, ne se no jezit, saj verjamem da so tudi tvoji dobri. :D Ampak so moji boljši! :devil: :grim Joj, ti bom dala dve okol kepe prvo ko te vidim :grim in to take sluzaste :P Niso :grrr
vapotek Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Joj, ti bom dala dve okol kepe prvo ko te vidim :grim in to take sluzaste :P Niso :grrr Komaj čakam. :D In kot bi rekel dobri stari Galileo....................in vendar SO! :P
Vale Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Komaj čakam. :D In kot bi rekel dobri stari Galileo....................in vendar SO! :P Grumpi so grumpi :P in so koroški in so najboljši :P
vapotek Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Grumpi so grumpi :P in so koroški in so najboljši :P A koroški so? Potem pa ja. :grim Koroško je itak vse najboljše. :devil: :P
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 Koroško je itak vse najboljše. :devil: :P Napača.... Laško je najbolše :grim
Anubis Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Ker so padle temperature, se poveča količina hrane. Zajtrk je bil danes 6 jajc, četrt kile kruha, par dcl kave z mlekom pa en cottage cheese. Znosno. Sedaj je tako ali tako čas za maso. :)
Pervy Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 spremenjen večletni obred ampak bo za navadit se: - vstajanje - čik na poti do pekarne po svež kruh - stanje pred pekarno ker sem skadil samo 1/3 čika - namesto kruha samo žemlje za drago in mesni burek za mene - zajterk - pregled mailov v pisarni - sranje - odhod na kavo in cajtenge v kafič - vrnitev v pisarno še dobro da je vse v radijusu 50 metrov :grim
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 - stanje pred pekarno ker sem skadil samo 1/3 čika PERVY, boš moral prej v kafič na kavo&čik pol pa v pekarno, da neboš po mrzlem postopal..... :whistle:
halls Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Grumpi so grumpi :P in so koroški in so najboljši :P :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pa štikl črnega kruha, pa vlek glaš mošta! Pol pa lahk dilaš,ko n terc! :D :D :D :D
2384nsdf83 Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 A obstaja sploh še kaka druga varijanta :eek: Ja, na olivčku. Lahko pa tudi na pivu, če glih hočeš :devil:
andy77 Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Včeraj sem izvedel, da je mojega dobrega prijatelja stisnilo srce, in da so ga komaj rešili. Seveda je bil znan med prijatelji po tem, da je rad "naddobro pupcal&papcal" premikal se je pa le od stola do avta in nazaj, čeprav je nadvse rad predaval zbrani družbi o zdravi prehrani in zdravem življenju. In odločil sem se, da dokončno (prej zmerno aktivno) drastično spremenim svoj stil življenja, čeprav na splošnem pregledu zdravniki niso (še) ugotovili kakih zdravstvenih težav. Takole pa sem začel danes današnji dan: vstajanje ob 05:30, ena ura telovadbe (orbiter + streching), tuš, zajtrk: jogurt z ness-kavo (fuj .. to ne bom več prakticiral) .. sadje. Moram reči, da je počutje glede na prejšen način vstajanja fenomenalno. :yes: Načrt: ukinitev kruha, testenin, krompirja, riža, sladkarij .. bomo videli kako bo šlo. Kaj pa vi ostali mislite o tem? Le drži tak tempo, če nisi tega že od prej navajen, boš to počel kak teden, mogoče dva... ;)
fifty Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Naše jutro. Potem, ko smo vstali in pozajtrkovali ... .)
Lobo Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Včeraj sem izvedel, da je mojega dobrega prijatelja stisnilo srce, in da so ga komaj rešili. Seveda je bil znan med prijatelji po tem, da je rad "naddobro pupcal&papcal" premikal se je pa le od stola do avta in nazaj, čeprav je nadvse rad predaval zbrani družbi o zdravi prehrani in zdravem življenju. In odločil sem se, da dokončno (prej zmerno aktivno) drastično spremenim svoj stil življenja, čeprav na splošnem pregledu zdravniki niso (še) ugotovili kakih zdravstvenih težav. Takole pa sem začel danes današnji dan: vstajanje ob 05:30, ena ura telovadbe (orbiter + streching), tuš, zajtrk: jogurt z ness-kavo (fuj .. to ne bom več prakticiral) .. sadje. Moram reči, da je počutje glede na prejšen način vstajanja fenomenalno. :yes: Načrt: ukinitev kruha, testenin, krompirja, riža, sladkarij .. bomo videli kako bo šlo. Kaj pa vi ostali mislite o tem? Le drži tak tempo, če nisi tega že od prej navajen, boš to počel kak teden, mogoče dva... ;) Ko postane človeka strah smrti, je pripravljen dovolit, da mu odrežejo tudi nogo, samo da bi živel še kakšen dan.
soncy Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Le drži tak tempo, če nisi tega že od prej navajen, boš to počel kak teden, mogoče dva... ;) Ko postane človeka strah smrti, je pripravljen dovolit, da mu odrežejo tudi nogo, samo da bi živel še kakšen dan. strah smrti? :kva2: mene ni :grrr
Lobo Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 strah smrti? :kva2: mene ni :grrr Dokler je pes na ketni, se ga ne bojiš, ko pa ti diha za ovratnik, pa je druga pesem.
soncy Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Dokler je pes na ketni, se ga ne bojiš, ko pa ti diha za ovratnik, pa je druga pesem. jz se vseh psov bojim, smrti pa res ne :grrr vse je minljivo in ravnotako življenje :grim vse ima začetek in konec.
Brihta Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 jz se vseh psov bojim, smrti pa res ne :grrr vse je minljivo in ravnotako življenje :grim vse ima začetek in konec. Ja ampak je logično,da je bedno, ko se nam bliža konec. Tut Gorenjka mi je kul, ko jo odprem, ko pa dvignem zadnjo vrstico, se mi pa stoži pri srcu :(
Anubis Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Ja ampak je logično,da je bedno, ko se nam bliža konec. Tut Gorenjka mi je kul, ko jo odprem, ko pa dvignem zadnjo vrstico, se mi pa stoži pri srcu :( problem je v tebi, ker imaš srce.
pirrulz Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 problem je v tebi, ker imaš srce. Tinman mu je pa tega fauš. Smešen svet, ni kaj. :)
2384nsdf83 Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 Ko postane človeka strah smrti, je pripravljen dovolit, da mu odrežejo tudi nogo, samo da bi živel še kakšen dan. Hmmm, veš .... sem bil letos nekako blizu tem mislim... in sem že gledal umetne noge po netu... in gruntal, kake čevlje naj si omislim... Dokler je pes na ketni, se ga ne bojiš, ko pa ti diha za ovratnik, pa je druga pesem. jap ... če si pravi ded, ga takrat zagrabiš za gut pa tak stisneš, da belo pogleda in crkne od sile ... če to ne deluje, pa ga daš na INGNOR :P strah smrti? :kva2: mene ni :grrr pridi, bom odpel šlic ... boš začutla ta strah :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se