BC Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 (popravljeno) Ko postane človeka strah smrti, je pripravljen dovolit, da mu odrežejo tudi nogo, samo da bi živel še kakšen dan. na žalost nismo vsi ljudje enaki in nekateri bi raje umrli, kot ostali brez nog(e)...pridi, bom odpel šlic ... boš začutla ta strah :devil: da, ampak to bi bil strah pred smrtjo zaradi nekontroliranega in neukrotljivega krohota... ;) Popravljeno November 15, 2006. Popravil BC
2384nsdf83 Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 da, ampak to bi bil strah pred smrtjo zaradi nekontroliranega in neukrotljivega krohota... ;) Ne spomnim se, da bi ga dečkom kdaj kazal... si me zamešal s tvojim župnikom .)
BC Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 Ne spomnim se, da bi ga dečkom kdaj kazal... si me zamešal s tvojim župnikom .) nemogoče, ker z župnikom (katerimkoli) v življenju še nisem govoril... :closedeyes:
BC Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 (popravljeno) saj je res, da zadnje čase niso na ravno dobrem glasu, ampak, da župniki kar brez besede kažejo razne dele telesa pred osebo, ki jo prvič vidijo in s katero še nikoli niso spregovorili besede, je pa res težko verjetno... :trance_33_sleep: Popravljeno November 15, 2006. Popravil BC
atek Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 po novem letu začel zajtrkovati sicer samo jogurt in malo kosmičev notri, zaenkrat kar vredu napredujem
BremzPenzl Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 Zajtrk, vedno! Kaj? vseživo kaj pač pride pod zob. Telovadba, eh bez veze, mogoče kaki sex ampak samo pred zajtrkom! Kurjenje energije 100% pa še živci zraven, ko je treba mularijo porihtat pa v šolo in vrtec spravit... Kosilo, če je je obilno, če ga ni pa tudi vredi. (treba se je nažret te ko je) :OK: Večerja: dostikrat tekoča, včasih pa nočno ropanje hladilnika.. :evilgrin: Pričakovana življenska doba :? pred petimi leti se je iztekla :devil:
gattolina Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Zajtrk, vedno! Kaj? vseživo kaj pač pride pod zob. Telovadba, eh bez veze, mogoče kaki sex ampak samo pred zajtrkom! Kurjenje energije 100% pa še živci zraven, ko je treba mularijo porihtat pa v šolo in vrtec spravit... Kosilo, če je je obilno, če ga ni pa tudi vredi. (treba se je nažret te ko je) :OK: Večerja: dostikrat tekoča, včasih pa nočno ropanje hladilnika.. :evilgrin: Pričakovana življenska doba :? pred petimi leti se je iztekla :devil: Zajterk nikoli. Kosilo. Večerja? Včasih.
Pervy Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 mesni burek - to je zajterk kraljev :OK:
gattolina Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 mesni burek - to je zajterk kraljev :OK: Za zajtrk? :cry:
Pervy Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Za zajtrk? :cry: stara modrost pravi: "Jej zjutraj kot kralj, opoldan kot kmet in zvečer kot berač!" jaz sem to malo modificiral v: "Jej zjutraj kot kralj, opoldan kot kmet in zvečer kot pijanec!" Zato jaz začnem kraljevsko z burekom ali nečim drugim konkretnim, opoldne meso in priloga, zvečer pa pir in fast food - kebab ali hamburger (pa ne od McShita) ali vsaj domači toast.
gattolina Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 stara modrost pravi: "Jej zjutraj kot kralj, opoldan kot kmet in zvečer kot berač!" jaz sem to malo modificiral v: "Jej zjutraj kot kralj, opoldan kot kmet in zvečer kot pijanec!" Zato jaz začnem kraljevsko z burekom ali nečim drugim konkretnim, opoldne meso in priloga, zvečer pa pir in fast food - kebab ali hamburger (pa ne od McShita) ali vsaj domači toast. O.K. Akceptiram. :OK: :OK:
BremzPenzl Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 Zjutraj se zbudim z "mačkom", ga vtopim v piru ali dveh, ali pa kuj živega požerem, pol grem na kafe z "vejico" južna mora bit obilna, fajn je če je bolj tekoča.... če do kosila nisem pijan, grem nakaj požret - tekočiga seveda... zvečer je pa itak treba nekaj spit.... :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
atek Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 po novem letu sem začel bolj zajtrkovato samo jogurt in kosmiče zdaj pa tudi že kaj bolj konkretnega (jajca s slanino,hrenovke,salama siri itd) sem kar ponosen nase :OK: :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se