vapotek Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 drugače pa izgleda, da so se v tej temi zbrali vsi glavni motomarsofski Štajerci :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Wellcome !!! Vse kaže, da bo zabava res prava .. Valjda, motosvet še malo pa bo itak štajerski! :grim Nov naslov bo www.motosvejt.mb . :D Zabava ne da bo, ampak je že prava! :grim P.S.: napiše se welcome, ne wellcome. .)
Anubis Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Ali to pomeni, da ti to delaš poklicno. V kakem fitnesu morda? Povsem poklicno - trgovina s prehrano; dietetika, načrtovanje treningov&ostalo. Valjda, motosvet še malo pa bo itak štajerski! :grim Nov naslov bo www.motosvejt.mb . :D Zabava ne da bo, ampak je že prava! :grim P.S.: napiše se welcome, ne wellcome. .) Napiše se Hellcome! :)
Broj Jedan Objavljeno Avgust 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 (popravljeno) kaka debata okoli enega odvečnega "l"-ja Povsem poklicno - trgovina s prehrano; dietetika, načrtovanje treningov&ostalo. in kje to .. če ni skrivnost? Včasih kaj kupim .. in zakaj bi pri drugih, če lahko pri Motomarsofcu .. če nisi predaleč, jasno. Popravljeno Avgust 9, 2006. Popravil Broj Jedan
Lobo Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Zaenkrat še nisem tako blizu smrti, da bi moral začet zdravo živet. Lahko še uživam v mastni prehrani, sladkarijah, sladkorju, pizzah in ostalem govnu, ki mi ga paše zbasat vase. Tudi stres si rad privoščim, takšen v službi, na cesti in v postelji. Ostali pa pazite, da ne boste preveč zdravi. Baje je najhuje zdrav umret.
Anubis Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 :hmm: :? :P :blush: :blush: a ti mal izzivaš? :D
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 :blush: :blush: a ti mal izzivaš? :D Jaz :eek: :blink: Ekhmm, neeee :grrr :grim :grrr :grim :grrr :grim :P
Anubis Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 kaka debata okoli enega odvečnega "l"-ja in kje to .. če ni skrivnost? Včasih kaj kupim .. in zakaj bi pri drugih, če lahko pri Motomarsofcu .. če nisi predaleč, jasno. Ne, ni skrivnost - sem v Kranju. Če te karkoli zanima - you're hellcome :) Z MMarsovci imamo tudi različne dogovore, tako da... ;) Več pa na PM, da ne bo nepotrebnega vznemirjanja zaradi zlorabe oglaševalskega prostora. Jaz :eek: :blink: Ekhmm, neeee :grrr :grim :grrr :grim :grrr :grim :P Aja sem mislil, da se bova mogla dobit, da to razčistiva. :) Da te kakšen trening zanima. :)
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Aja sem mislil, da se bova mogla dobit, da to razčistiva. :) Da te kakšen trening zanima. :) :xx: :xx: :xx:
Broj Jedan Objavljeno Avgust 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Baje je najhuje zdrav umret. seveda je še huje 1 zdrav in 2 mlad umret .. zato pazi na cesti. Meni za točko 2 ni treba več skrbeti - tebi pa! :devil: Nekoč se je mladič delal norca z mene .. čš " .. dej stari, kaj boš ti .." jasno, da mu nisem ostaw dowžan "Veš," sem mu rekew " ti starost vidiš kot slabo stran, ys pa kot prednost. Namreč, ys sem že star, zate pa nikakor ni gotovo, da kdaj boš!" Fantič, je bil po tem kar malo slabe volje .. :huh: in je nekaj omenjal, da me bo na gobec - pa se je potem premisliw :yes:
Lobo Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 seveda je še huje 1 zdrav in 2 mlad umret .. zato pazi na cesti. Sem pazil. Včasih. Meni za točko 2 ni treba več skrbeti - tebi pa! :devil: To pomeni: 1. ali ne greš več na cesto 2. ali si že toliko star, da misliš krepat Nekoč se je mladič delal norca z mene .. čš " .. dej stari, kaj boš ti .." jasno, da mu nisem ostaw dowžan "Veš," sem mu rekew " ti starost vidiš kot slabo stran, ys pa kot prednost. Namreč, ys sem že star, zate pa nikakor ni gotovo, da kdaj boš!" Fantič, je bil po tem kar malo slabe volje .. :huh: Nekoč? Pred sto leti? in je nekaj omenjal, da me bo na gobec - pa se je potem premisliw :yes: Škoda, da si je premislil. (hecam se) Hočem povedat to, da večina ljudi niti najmanj ne skrbi za svoje zdravje. Do prvega resnega problema s svojim zdravjem. Potem pa na vrat na nos, zdaj bom pa zdravo živel. In to po navadi po navodilih nekih mazačev, ki se niti sami ne držijo tega kar pridigajo. Po vzoru farjev: Ne gledaj kaj jaz počnem, delaj kot ti pripovedujem.
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Ljudje smo večinoma ovce in se ravnamo po črednem nagonu ... ženske še toliko bolj kot moški ... in zadnjih deset let (nekaj več ali nekaj manj) so "zdravo" življenje in s tem povezane diete in shujševalni programi sila popularni ... srečujemo jih na vsakem korku ... v časopisih, na TVju, po radiu, v trgovinah ... proizvodi brez maščob, kreme proti celulitu in gubam, mleko z nevmekakšnimi dodatki ... skratka marketinški prijemi, ki prijemljejo širšo množico, ne da bi se pri tem kdo vprašal ali to res potrebuje in ali mu sploh kaj koristi ... tako je bilo od nekdaj in tako bo ... ko prebiram vsako spomlad do pozne jeseni kozlarije o tem kako se znebiti celulita me srat pritisne .... ampak dejansko večina žensk verjame vsem tem flancam in potroši ogromno denarja za to, konec poletja so pa še bolj celulitaste in še bolj debeluhaste ... pri tem pa čebljajo kako so telovadile, nič jedle in se mazale z raznimi žavbami ... vsako leto ponovijo isto terapijo in vsako leto zgledajo slabše ... takisto je z raznimi luninimi, ločevalnimi, vodnimi, nevemkakšnimi še dietami ... ponavadi se jih držijo tam od tri do pet dni .... nato v samopomilovanju gredo v najbližjo trgovino po burek in si odrešijo svojo privezano dušo ... potem pa spet jokajo kako to nič ne pomaga ... imaš tudi skrajnosti, ko se jih smrtno resno držijo, na koncu pa zbolijo zaradi pomanjkanja kakšnega vitamina ali še kaj bolj pomembnega ... ... v bistvu je z debelostjo in zdravim načinom življenja, katerega definicija pa je za vsakega posameznika drugačna, podobno kot s prenehanjem kajenja ... vse je v glavi in nobena čudežna tabletka, obliž ali celo hipnoza ne bo pomagala, dokler ne razčistimo sami s sabo ...
vapotek Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Ste mlade, luštne in postavne, a bi vseeno rade za kak kilogram shujšale? Oglasite se v spalnici vapotek.
soncy Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 dejte no, sploh nebi blo zanimivo,če bi bi bili vsi suhi :wacko: mal raznolikosti more bit :grim jz jem kar mi paše in kadar mi paše :OK: sama sebe pa res ne mislm mučt :grrr me že drugi dovolj :lol1:
pupa Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Ste mlade, luštne in postavne, a bi vseeno rade za kak kilogram shujšale? Oglasite se v spalnici vapotek. kjer te pusti lačno kar nekaj časa................ pa še potem te kaj prida ne nasiti :devil: :P :whistle: dejte no, sploh nebi blo zanimivo,če bi bi bili vsi suhi :wacko: mal raznolikosti more bit :grim jz jem kar mi paše in kadar mi paše :OK: sama sebe pa res ne mislm mučt :grrr me že drugi dovolj :lol1: malo ljudi poznam, ko bi res hoteli biti suhi - mislim suhi suhi.... okostnjački (pa še ti so verjetno malo zboleli). Večino, kar jih poznam in je izredno suhih jejo kot kobilice, pa nič ne dobijo.... večina od nas si pa želi le urediti telo, da bomo z njim zadovoljni. Da ne visi špeh, da pridobiš na kondiciji in da si oblikuješ telo, da spraviš nase kako majčko in hlače in ne izgledaš kot nilski konj........... Jaz lahko samo rečem, da sem fovš takim, ki lahko jejo kar hočejo, pa se ne zredijo. Jaz ko samo vidim tortico dobim 20 dag, ko jo pa pojem, imam pa pol kile več. Mene osebno najbolj moti to, da sem po prenehanju aktivnega treniranja tae kwon do-ja pridobila par odvečnih kilogramov sala, po prenehanju kajenja sem pa kar vzbrstela. In se na to postavo nikoli nisem navadila in se tudi nočem. In vse kar bi rada je, da bi malo zgubila na mestih, kjer je zdej preveč. Ampak tako zagrenjena in nezadovoljna pa tudi nisem (očitno), ker do sedaj kaj dosti nisem naredila, da bi prišla na isto kilažo in izgled, kot sem bila nekoč...... verjetno moram postati res zagrenjena in nezadovoljna, da bom kaj res naredila :blush:
Perla Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Mene osebno najbolj moti to, da sem po prenehanju aktivnega treniranja tae kwon do-ja pridobila par odvečnih kilogramov sala, po prenehanju kajenja sem pa kar vzbrstela. In se na to postavo nikoli nisem navadila in se tudi nočem. In vse kar bi rada je, da bi malo zgubila na mestih, kjer je zdej preveč. Ampak tako zagrenjena in nezadovoljna pa tudi nisem (očitno), ker do sedaj kaj dosti nisem naredila, da bi prišla na isto kilažo in izgled, kot sem bila nekoč...... verjetno moram postati res zagrenjena in nezadovoljna, da bom kaj res naredila :blush: ahh nee, nikar, to pa res ne!! :nono: :devil: ... bodi srečna kot si in obenem spremeni način prehranjevanja - uspeh zagotovljen! :yes: B) ... (beri Vale, dr.Looney, Fičo) ... je že tako, da eni imajo res srečo, da jim na prehrano ni potrebno posebej paziti (čeprav, da bi vse mogoče tlačil vase, pa tudi ne gre!), drugi pa se enostavno moramo navaditi "drugačnega" uravnovešanja/težanja svoje energije. :grim
vapotek Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 kjer te pusti lačno kar nekaj časa................ pa še potem te kaj prida ne nasiti :devil: :P ti že veš. :D
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Mene osebno najbolj moti to, da sem po prenehanju aktivnega treniranja tae kwon do-ja pridobila par odvečnih kilogramov sala, po prenehanju kajenja sem pa kar vzbrstela. In se na to postavo nikoli nisem navadila in se tudi nočem. In vse kar bi rada je, da bi malo zgubila na mestih, kjer je zdej preveč. Ampak tako zagrenjena in nezadovoljna pa tudi nisem (očitno), ker do sedaj kaj dosti nisem naredila, da bi prišla na isto kilažo in izgled, kot sem bila nekoč...... verjetno moram postati res zagrenjena in nezadovoljna, da bom kaj res naredila :blush: Očitno te ne moti dovolj, da bi kaj storila za to ... pa v napačno smer razmišljat, da se bo to zgodilo, če boš postala zagrenjena in nezadovoljna ... ne vem zakaj bi moral človek bit zagrenjen, da se odloči postavit stvari na svoje mesto ... gre zgolj za karakter in nič drugega ...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Očitno te ne moti dovolj, da bi kaj storila za to ... pa v napačno smer razmišljat, da se bo to zgodilo, če boš postala zagrenjena in nezadovoljna ... ne vem zakaj bi moral človek bit zagrenjen, da se odloči postavit stvari na svoje mesto ... gre zgolj za karakter in nič drugega ... yep... se strinjam. In se mi čudi, da sem tako na lahko po trinajstih letih nehala kaditi, odvaditi se nepravilno in predvsem preveč prehranjevati mi pa ne rata....... Očitno je užitek vseemu večji .) No zagrenjen in nezadovoljen v tej smeri, da ko se pogledaš v špegu se zamisliš in rečeš dovolj tega sranja od danes naprej bo drugače in na tem tudi ustrajaš....... no, jaz sem si rekla že parkrat dovolj, od danes naprej bo drugače... zdržala do enega leta, so se rezultati že lepo poznali, potem sem pa padla na stare tirnice in se je spet začelo nabirati. Zdej pa, ko sem tako zadovoljna in srečna in preseljena vMB, ker se non stop veliko je in predvsem pri tašči dobro je, pa se mi kar šlauf spet nabira hehehehe :blush: Vapotek jaz ne vem... tko so mi rekle :blush:
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) Lahko 19. na Pikniku udarmo se en fuzbal. Da ne bomo samo jedl pa pil :OK: Kec, a so goli :?, tut ce jih ni ni panike, bomo superge za gol postavli :yes: Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil Brihta
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 yep... se strinjam. In se mi čudi, da sem tako na lahko po trinajstih letih nehala kaditi, odvaditi se nepravilno in predvsem preveč prehranjevati mi pa ne rata....... Očitno je užitek vseemu večji .) No zagrenjen in nezadovoljen v tej smeri, da ko se pogledaš v špegu se zamisliš in rečeš dovolj tega sranja od danes naprej bo drugače in na tem tudi ustrajaš....... no, jaz sem si rekla že parkrat dovolj, od danes naprej bo drugače... zdržala do enega leta, so se rezultati že lepo poznali, potem sem pa padla na stare tirnice in se je spet začelo nabirati. Zdej pa, ko sem tako zadovoljna in srečna in preseljena vMB, ker se non stop veliko je in predvsem pri tašči dobro je, pa se mi kar šlauf spet nabira hehehehe :blush: Vapotek jaz ne vem... tko so mi rekle :blush: Pupa, če je kdo kulinarični uživač, sem to jaz ... glodam in jem vse po vrsti, razen možganov z jajci ne, pa kakih črvov in polžev tudi ne ... škorpijno bi šli ... vse ostalo tudi ... ampak količina, količina je pomembna :grim ... pa kvaliteta, ne kvantiteta ... simpl ko pasulj ...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Pupa, če je kdo kulinarični uživač, sem to jaz ... glodam in jem vse po vrsti, razen možganov z jajci ne, pa kakih črvov in polžev tudi ne ... škorpijno bi šli ... vse ostalo tudi ... ampak količina, količina je pomembna :grim ... pa kvaliteta, ne kvantiteta ... simpl ko pasulj ... hehehehe..... ja seejj veeemmmm :blush: sam kaj k ne morm nehat, k je tolk dobr.... :blush: Pa je treba pojesti veliko juhe s kakim dobrim sveže pečenim kruhom, pa potem glavno jed in ene par prilogic, pa še kako sladico...... no, predvsem je treba toliko pojesti, da potem ne moram dihati ene par ur :blush: :blush: :blush: :blush: Ne res, Peter je rekel, da se prav čudi, da nisem še bolj debela glede na to, koliko pojem, ko začnem jesti...... Pa jaz vedno pravim - lahko me tepete, pa mučite, pa ne vem kaj... samo hudiča, ne me lačne pustit :blush: .) se pa sicer s tabo Vale 100% strinjam.... samo še začet moram tako delati, pa bo..... :blush: .)
Nagaya Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) :doze: emmm....komplicirate? :? čipsov, čokolad in ostale svinjarije ne kupujem (razen če je direktiva Mr. Gležnja drugačna) ... ker me ne gane .. ne zato ker bi se morala brzdat.... pa zato tudi nimam slabe vesti, če se slučajno enkrat na 4 ali 6 mesecev nabašem s katero od "packarij".... + ne vem od kje tista neustavljiva želja ljudi po grizljanju vsega možnega zvečer pred tvjem... :blink: - če zvečer jem, potem ne morem spat.... :eek: + blazno mi gre na jetra filing ko se nabašeš do amena in potem rataš zaspan + zdi se mi, da danes posamzniki katerim je edina aktivnost v dnevu služba, pokonzumirajo čisto preveč hrane popolnoma po nepotrebnem. konkreten zajtrk, kosilo s šniclom in krompirjem in večerja v kasičnem pomenu so za kmete ki delajo na njivi ali une ki kopljejo jarke...ne tajnice, ki cel dan posedajo za mizo. seveda je zelo možno da pretiravam :doze: Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil Nagaya
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 hehehehe..... ja seejj veeemmmm :blush: sam kaj k ne morm nehat, k je tolk dobr.... :blush: Pa je treba pojesti veliko juhe s kakim dobrim sveže pečenim kruhom, pa potem glavno jed in ene par prilogic, pa še kako sladico...... no, predvsem je treba toliko pojesti, da potem ne moram dihati ene par ur :blush: :blush: :blush: :blush: Ne res, Peter je rekel, da se prav čudi, da nisem še bolj debela glede na to, koliko pojem, ko začnem jesti...... Pa jaz vedno pravim - lahko me tepete, pa mučite, pa ne vem kaj... samo hudiča, ne me lačne pustit :blush: .) se pa sicer s tabo Vale 100% strinjam.... samo še začet moram tako delati, pa bo..... :blush: .) Potem se pa rajš sprijazni s tem kar si in se nehi obremenjevat s tem, da bi rada bila drugačna ... a ni to najboljši recept???
Pervy Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 če nisi do 10-ih zjutraj pijan je dan zajeban. za zajterk nekaj kratega in kaki pir pa je! :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se