ton Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Danes zjutraj, vstajanje ob 06.20, tuširanje, zajtrk - kremšnita. Zajtrkujem vedno, telesno aktiven celo leto. Zdravstvenih in drugih težav (debelosti, cukra...) ni. :OK:
gebre Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 UUUUUu, porka mizerja... to pa je zdravo, ja :grim Kaj da ni :)
soncy Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 Danes zjutraj, vstajanje ob 06.20, tuširanje, zajtrk - kremšnita. Zajtrkujem vedno, telesno aktiven celo leto. Zdravstvenih in drugih težav (debelosti, cukra...) ni. :OK: men pa cukra primanjkuje :cry: vedno :grim
Lobo Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Da ne odpiram nove teme: Prezgodnji porod zaradi uživanja rib? ...Fei Xue iz Harvarda je s sodelavci testirala skupino 1024-ih nosečnic, ki so jim odvzeli vzorec las. Pri tistih, ki so uživale več rib, še posebej konzervirane, so ugotovili višjo raven živega srebra v telesu. Ženske, ki so rojevale dva tedna prezgodaj, so imele do trikrat višjo koncentracijo živega srebra v telesu, kot pa tiste, ki so dojenčka nosile do roka. Za znanstvenike je število predčasnih rojstev, teh je bilo 44, prepričljiv dokaz, da so ribe nepriporočljiva hrana za nosečnice,... Celotni članek na: http://www.vecer.si/clanek2006101705119726
vapotek Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 ...Fei Xue iz Harvarda je s sodelavci testirala skupino 1024-ih nosečnic... 1 mega nosečnic.
Anubis Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Čokolino s proteini. Hua..... Ajrulllll!!!!!
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 1 mega nosečnic. nope kilonosečnica
pirrulz Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 nope kilonosečnica Nope resolucija nosečnic (ne glih velika sicer :) )
Lobo Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Nope resolucija nosečnic (ne glih velika sicer :) ) Ja no, če bi se malo bolj potrudil pri ženski namesto, da pir uničuješ, bi lahko bila resolucija za kakšen primerek večja.
šokac Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Bejli kofejek, kruhek, margarinika, pa včasih še domača slivovova marmeladika. ( Med tednom. Pa ne vsak dan) :D
Gregc Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Jaz pa vsako jutro zeleno jabolko pojem :OK: Te zbudi in ti da zagon...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Jaz pa vsako jutro zeleno jabolko pojem :OK: Te zbudi in ti da zagon... to ys naraje naredim sredi noči tam med 002:30 in 04:00 :blush:
vapotek Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Najprej, kot vedno, liter cedevite. Potem 4 jajca na oko, šunka, sir, prepečenec in pol litra jogurta.
First Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Najprej, kot vedno, liter cedevite. Potem 4 jajca na oko, šunka, sir, prepečenec in pol litra jogurta. :eek: :eek: :eek: ajaa valda, za orng deca orng fruštk :P
Vale Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 (popravljeno) :eek: :eek: :eek: ajaa valda, za orng deca orng fruštk :P Če odšteješ cedevito je to moj nedeljski zajtrk :grim Vapotek odlična izbira :OK: Aja, pa jajca morajo bit na ocvirkih pečena :grim gaddem čokolino...ekstatično. Čokolina nisem marala že kot otrok :SS Popravljeno Oktober 19, 2006. Popravil Vale
First Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Če odšteješ cedevito je to moj nedeljski zajtrk :grim Vapotek odlična izbira :OK: Aja, pa jajca morajo bit na ocvirkih pečena :grim Nedeljski zato ker je Gospodov dan al zarad kakih posebnih razlogov al zakaj samo ob nedeljah? :P Pol pa ti tut že mejiš na orng deca če ti uspe maznit 4 jajca z vsemi dodatki :devil:
vapotek Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Aja, pa jajca morajo bit na ocvirkih pečena :grim Drugače ne pride v poštev! :grrr
Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Aja, pa jajca morajo bit na ocvirkih pečena :grim A obstaja sploh še kaka druga varijanta :eek: Čokolina nisem marala že kot otrok :SS Vale, od vedno MD :devil:
GorazdH Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 pol litra do liter mleka, 3 brioše in včasih kako sadje. :fredy: al pa tudi samo vodo. :P
Vale Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Drugače ne pride v poštev! :grrr Sej sem vedla, da si pravi ded :OK: Menjaš koroške ocvirke za štajerske :hmm: ... da mal degustiram :grim A obstaja sploh še kaka druga varijanta :eek: Vale, od vedno MD :devil: Zdrawc ... ti ziher prodaš kak glaž ocvirkov ... nujno rabim, zmanjkalo ... v trgovini pa niso dobri ... primorski pa sploh ne ...
vapotek Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Sej sem vedla, da si pravi ded :OK: Menjaš koroške ocvirke za štajerske :hmm: ... da mal degustiram :grim Valjda sem pravi ded! :grim B) Če mi poveš naslov, ti jih pošljem. In to take fine, domače, dobre ko sam satan! :grim :eek: :eek: :eek: ajaa valda, za orng deca orng fruštk :P To sploh ni orng zajtrk. :grrr Jaz za orng zajtrk maznem 10+ jajc. :grim
Lobo Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Če odšteješ cedevito je to moj nedeljski zajtrk :grim ... Skor ne bi verjel, da sta to v stanju oba s tvojim dragim zmazat. To je zajtrk za holcare, ne pa za žgoljave.
Vale Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Skor ne bi verjel, da sta to v stanju oba s tvojim dragim zmazat. To je zajtrk za holcare, ne pa za žgoljave. Verjemi :grim Zakaj pa misliš, da je grumpov zmanjkalo :D Valjda sem pravi ded! :grim B) Če mi poveš naslov, ti jih pošljem. In to take fine, domače, dobre ko sam satan! :grim :fight2: a ne bi ti raje rekel naj na pir pridem in ocvirke zravn prinesem :fight2:
First Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 To sploh ni orng zajtrk. :grrr Jaz za orng zajtrk maznem 10+ jajc. :grim respect :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se