Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) Mi smo pijane budale, mi smo pijane budale, mi smo pijane budale, to smo mi... Aja tle je govora o kretenih. Pa se treznih povrhu :blush: Ze grem....... Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Nooo, sej lohk je pa tolk u fuuuul iber inteligenten, pa jest ne razumem. :blush: In to pri tvojih letih :whistle: :whistle: :whistle: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hasper Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 kaj vam ni jasn. vsak je kreten dokler ima samo 100 postov. moraš jih met 2^500. ja pol si pa že đžek ane. potem pa si pravi in se že da menit s tabo. prej pa preprosto ne obstajaš. right? ne morem gledat tega vašga prepucavanja...in to od takih ki se štejejo za oh in sploh kul in pametujejo v vsaki temi. rezultat vsega tega pa je še ena objava v katerem se đžek pohvali da je zbral skupaj že 20.000 postov. uhuuhhuhuh. car Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) Z vsakim postom se bolj približujemo naslovu teme.... :kva2: :kva2: :kva2: :D :P :yea1: Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) ... rezultat vsega tega pa je še ena objava v katerem se đžek pohvali da je zbral skupaj že 20.000 postov. uhuuhhuhuh. car U jebela. še cca 15.000 krat moram pisat, da bom džek! A sem z bornimi nekaj tisoč lohk vsaj frajer? Prosim, prosim, res mi je dost do tega. :cry: :cry: :blush: Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 U jebela. še cca 15.000 krat moram pisat, da bom džek! A sem z bornimi nekaj tisoč lohk vsaj frajer? Prosim, prosim, res mi je dost do tega. :cry: :cry: :blush: :grrr lahko si pa jack. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 kaj vam ni jasn. vsak je kreten dokler ima samo 100 postov. moraš jih met 2^500. ja pol si pa že đžek ane. potem pa si pravi in se že da menit s tabo. prej pa preprosto ne obstajaš. right? ne morem gledat tega vašga prepucavanja...in to od takih ki se štejejo za oh in sploh kul in pametujejo v vsaki temi. rezultat vsega tega pa je še ena objava v katerem se đžek pohvali da je zbral skupaj že 20.000 postov. uhuuhhuhuh. car Sam to je pa res. Sele na zadnjih 277 postov, mi je kdo resno odogovril na kak post. Prej so me sam zmerjal pa ignoriral :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Prej so me sam zmerjal pa ignoriral :( To te še zdaj, sam si se navadil :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Ufff kako močne besede, ne drugač nimam nč proti če kdo kej prot meni napiše, dokler se ne začne žalit itd... Če maš pa še kej oz. kdo drug pa kr na PM, ker je ratal mal offtopic Ne ga poslušat. Ne na Pm, pol ne bom imel kaj brat in se režat. Sam to je pa res. Sele na zadnjih 277 postov, mi je kdo resno odogovril na kak post. Prej so me sam zmerjal pa ignoriral :( Sedaj te pa še samo zmerjajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 A je kdo za prefukat? Že dolgo nisem motorke zalaufal, pa me radovednost daje, če še opravlja svojo funkcijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 To te še zdaj, sam si se navadil :devil: :P S tabo se pa sploh ne pogovarjam vec :closedeyes: Te ignoriram <_< U bistvu te ze dajem na ignor :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 S tabo se pa sploh ne pogovarjam vec :closedeyes: Te ignoriram <_< U bistvu te ze dajem na ignor :angry2: Kdo ti bo pa šotor postavljal :hmm: Pa te pred Volkom branil :hmm: Pa ti čevapčiče šel iskat :hmm: Pa te na sok povabil, ko ti bo vroče v BTCju :hmm: Mulc nehvaležen :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Kdo ti bo pa šotor postavljal :hmm: Pa te pred Volkom branil :hmm: Pa ti čevapčiče šel iskat :hmm: Pa te na sok povabil, ko ti bo vroče v BTCju :hmm: Mulc nehvaležen :fight2: Se dobro da te mam na ignore, pa da mi ni treba tega tvojga posta brat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Se dobro da te mam na ignore, pa da mi ni treba tega tvojga posta brat :) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 :rolleyes: Pa da me tole zavijanje z ocmi ne spravi iz tira, ker ga itak ne vidim. Tale ignore moznost je pa kr vredi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Pa da me tole zavijanje z ocmi ne spravi iz tira, ker ga itak ne vidim. Tale ignore moznost je pa kr vredi :OK: Brihta, sumim, da imaš bolni izpad motorista :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Ko pogledam naslov teme in preberem napisano, se vprašam, kdo je tu bolan, kdo je izpadel in kdo je motorist? :hmm: Pa imamo spet najmanj tri potencialne teme ... ki nekako že obstajajo. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Ko pogledam naslov teme in preberem napisano, se vprašam, kdo je tu bolan, kdo je izpadel in kdo je motorist? :hmm: Pa imamo spet najmanj tri potencialne teme ... ki nekako že obstajajo. :doze: Bolan je moj macek-bogi revez :( Izpadla je Hit gorica-prekleti Romuni :angry2: Motorist sem pa jaz- B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Ko pogledam naslov teme in preberem napisano, se vprašam, kdo je tu bolan, kdo je izpadel in kdo je motorist? :hmm: Pa imamo spet najmanj tri potencialne teme ... ki nekako že obstajajo. :doze: Kakat? Si šla zjutraj? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Reče se "Faks pošiljat". <_< O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Reče se "Faks pošiljat". <_< O:-) Variacija na temo "kakanja": "KABL POTEGNT" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Kakat? Si šla zjutraj? :) Fakse smo že poslali, zdej bomo še sam vodo potegnili, da dobro vse kakce spuče ... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Ne pozabi fotke gor nalimat! :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Ne pozabi fotke gor nalimat! :photo: Takšnega sranja pa naum gor limala ... bo še kdo vesel zaradi tega ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Ne pozabi fotke gor nalimat! :photo: Najbrž si mislna v Ful lepe fotke :) Jebiga, eni si pač spomagamo. :) Pa potem mal limamo. :) Iz čistega veselja. :) Ne zato, ker bi hoteli komu kaj dat vedet. :) :wacko: :slap: In potem se nekateri obregnejo. :) Pa spet stresajo stare šale. :) Al pa staro šaro. :) pa še ena fotka :) Aja, bolni izpadi motoristov je tema.... :slap: Pozabla.... jaz sem pa ful lepe fotke limala :kva2: Jebiga, eni imamo pač lepe otročke pa družino :) p.s. Bolni izpad nemotoristke. :) Detsdvejajlajkit, bi rekla neka stara znucana želva :grim :grrr :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se