Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 A zmagovalca že mamo? Baje štejejo samo tisti z zdravimi zobmi :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 ful si fino podrezu, tazga drezanja res še nism vidu v življenju a si hodu v posebn tečaj zarad tega? :slap: sym-ova osebna vzgoja. hehe, to pravilo vztrajno ignoriram zgleda, da sem optimist/utopist :) najbrz, da. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Najbrž si mislna v Ful lepe fotke :) Jebiga, eni si pač spomagamo. :) Pa potem mal limamo. :) Iz čistega veselja. :) Ne zato, ker bi hoteli komu kaj dat vedet. :) :wacko: :slap: In potem se nekateri obregnejo. :) Pa spet stresajo stare šale. :) Al pa staro šaro. :) pa še ena fotka :) Aja, bolni izpadi motoristov je tema.... :slap: Pozabla.... jaz sem pa ful lepe fotke limala :kva2: Jebiga, eni imamo pač lepe otročke pa družino :) p.s. Bolni izpad nemotoristke. :) Detsdvejajlajkit, bi rekla neka stara znucana želva :grim :grrr :grim Manu, maš preveč časa? :hmm: Pri družini in treh lepih otrocih me to resnično čudi. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Manu, maš preveč časa? :hmm: Pri družini in treh lepih otrocih me to resnično čudi. :trance_33_sleep: Čist offtopic, sam tale tvoj nick mi je pa res fuuuuul všeč. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 sym-ova osebna vzgoja. bili smo lepi, goli i znojavi, kad se Ice na vratima pojavi Čist offtopic, sam tale tvoj nick mi je pa res fuuuuul všeč. :) počak, da jo še u živo vidiš :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Čist off...................... ................ampak......svoja dva bobka bom pa vseeno pustil tukaj...........pa naj drugi pol vodo vlečejo :devil: :devil: BTW.........skret papir mate pa k šmirgl :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Manu, maš preveč časa? :hmm: Pri družini in treh lepih otrocih me to resnično čudi. :trance_33_sleep: Brezveze da se obremenjuješ (še) z mano. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Kje je pir? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Kje je pir? :blink: Qe? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Pwned! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Qe? B) Eh Manuel :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Eh Manuel :doze: :grrr Miguel :grim [attachmentid=78257] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 :grrr Miguel :grim Če si pobrije brke, je izrezani ti. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Yaix :slap: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Očitno je to res prava tema :OK: Res lahko vidimo bolne izpade v njej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 :grrr Miguel :grim Hihi, pa ti je res podoben ... pusti si brke :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 nikoli več, sonce te ne zbudi, nikoli več, konec vseh skrbi, ooo jaaa, bil si mi drag kot ta, nikogaršnja, nedorečena sla. RIP evribodi jedeš malo, skidaš salo. kontekst teme ujet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 :grrr Miguel :grim Kaj maš to brate Dalton na sliki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Najslabše strani motosveta zbrane na enem mestu :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Ne niso. Cel MS je ena krasna zbirka slabih strani. In potem....potem....potem najdes kaksen biser nekje, kjer ga sploh nisi pricakoval. In mogoce najdes .... nekaj.... Pa kaj sploh razlagam, ker noben ne razume...... Aja, sem ter tja se najde nekdo..... A je to potem.... ce me en razume, je vredno truda? Ja Raje Ne..... Ma, jebite se! Itaq je to za vecino smisel zivljenja. Poleg pitja piva. Seks in denar. Najmocnejsa droga za ovce! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Ne niso. Cel MS je ena krasna zbirka slabih strani. In potem....potem....potem najdes kaksen biser nekje, kjer ga sploh nisi pricakoval. In mogoce najdes .... nekaj.... Pa kaj sploh razlagam, ker noben ne razume...... Aja, sem ter tja se najde nekdo..... A je to potem.... ce me en razume, je vredno truda? Ja Raje Ne..... Ma, jebite se! Itaq je to za vecino smisel zivljenja. Poleg pitja piva. Seks in denar. Najmocnejsa droga za ovce! Ja to pa razumem, da si ti ovca nafilana z najmočnejšo drogo, kar je verjetno tvoj smisel, poleg pitja piva(zame tudi :grim )no pa jebi se tudi ti ! :yea1: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Dadi, ker ne razumeš, imaš popravni izpit. Poskusi znova, tokrat vklopi sivo celico. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Dadi, ker ne razumeš, imaš popravni izpit. Poskusi znova, tokrat vklopi sivo celico. :blush: :kva2: :kva2: Beeeee sem razumel, očitno pa nisi ti skontal kaj mislim, na popravca takoj in pobrskaj, če še imaš kakšno sivo celico, mogoče ti bo uspelo SyMru :kva2: :kva2: ali pa tudi ne :? .) :( <_< :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 :kva2: :kva2: Beeeee sem razumel, očitno pa nisi ti skontal kaj mislim, na popravca takoj in pobrskaj, če še imaš kakšno sivo celico, mogoče ti bo uspelo SyMru :kva2: :kva2: ali pa tudi ne :? .) :( <_< :blush: Hmmm, le zakaj sem ves čas mislil, da je Dadi ena mamica v službi na kakšnem ministrstvu ali državni upravi? Taka malo na rožce zasukana? Sedaj pa vidim, da ima one in celo porša fura. Ali pa si ga le želi? Eh čudna so naša pota in zmote. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 ..... Ma, jebite se! ... vsi po vrsti in brez prerivanja prosim! ... Seks in denar. Najmocnejsa droga za ovce! Pozabil si še tretjo stvar. Motosvet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se