Alla Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Tudi na forumu, čeprav ne gre sodit samo po tem. In, ja.... v drugi trditvi se pa povsem strinjam s tabo. Ampak saj to že veš.... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Sicer pa o posamezniku največ povedo ljudje za njegovim hrbtom ... :SS :SS V bistvu si za kaj takega kriv sam. Za tvoj hrbet lahko stopi cela jata opravljivk direktno iz zakristije in veselo opravlja. vmes lahko uleti tudi kdo s kakim porajkeljnom in še opaziš ne. In opravljajo naprej. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Kurčeva dolina Šenflorjanska in prokleto zagaman folk ki ne vidi preko svojih plank pa še tisto vse črno belo. Wake up, smo že 100 let naprej, zarukani govedarji. Ali pa vam samotni možgan ne bo nikoli prestopil evolucijske stopnje enoceličarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Kurčeva dolina Šenflorjanska in prokleto zagaman folk ki ne vidi preko svojih plank pa še tisto vse črno belo. Wake up, smo že 100 let naprej, zarukani govedarji. Ali pa vam samotni možgan ne bo nikoli prestopil evolucijske stopnje enoceličarja. Ne žali govedarjev prosim :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Heh a veš da mi prav dol visi če je kdo užaljen, sam si je kriv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 ...in zdej sem jest kriv, da ti tu svinjaš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 (popravljeno) V bistvu si za kaj takega kriv sam. Za tvoj hrbet lahko stopi cela jata opravljivk direktno iz zakristije in veselo opravlja. vmes lahko uleti tudi kdo s kakim porajkeljnom in še opaziš ne. In opravljajo naprej. :) ok, now you got me - kaj je to porajkeljn? Drgač pa - ko so ti za hrbtom, čez ramo vržeš ročno bombo, pa je mir :P in potem se obrneš in vprašaš: "Kokoške, kva ste pa dons tok raztresene?" Popravljeno Avgust 22, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 ...in zdej sem jest kriv, da ti tu svinjaš :P Ej če se not najdeš je to čist tvoj problem. Meni je vseeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 ok, now you got me - kaj je to porajkeljn? štil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 štil fuck, nism vedu, da mam tak lingual powerhouse right at my fingertips literally ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 :photo: kozel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Ej če se not najdeš je to čist tvoj problem. Meni je vseeno. pa ti ne sme bit :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 De Sade, Miller pa še kdo je sicer besedo uporabljal v drugačnih pomenih ampak...hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 misim da bi Kruse moral pisat knjige ali kolumne v kakem ultra stajliš mesečniku....bi bile zagotovo zelo brane.... al pa blog ker je papir nemoderen..... je nekaj takega kot dr. Rugelj - obupno brutalen, ampak meni je kul :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Se popolnoma strinjam. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Heh a veš da mi prav dol visi če je kdo užaljen, sam si je kriv. JA!!! Vse prefukat! :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 JA!!! Vse prefukat! :grim B) Ja, najmanj en ornk 1,2,...,1,2,3,4, :slap: To pa še posebej sodi v to temo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 JA!!! Vse prefukat! :grim B) pa pride Chuckpotek :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Ja, najmanj en ornk 1,2,...,1,2,3,4, :slap: To pa še posebej sodi v to temo. Ne ne to sodi v temo bratenje. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Kura ali jajce? To ti je ... Veste, to pa za nas s kmetov, ki vemo, da je potrebna koklja (kura), da se iz jajca izvali pišče, ni več uganka. Jajce brez koklje postane zaprtek ... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 ... Drgač pa - ko so ti za hrbtom, čez ramo vržeš ročno bombo, pa je mir :P in potem se obrneš in vprašaš: "Kokoške, kva ste pa dons tok raztresene?" Nice! :photo: kozel Ne direrkt v obraz. Povej za hrbtom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 ..... zaprtek ... :yes: ....in potem valijo in valijo in valijo in valijo........ (press) ........potem pa smrdi....... resnica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 In kaj je treba tle napisat :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 In kaj je treba tle napisat :fight1: Desno spodaj narediš križec (ali pa polmesec). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Bolje rečeno: Si to, kar serješ. Tu se ne strinjam, ker si to kar konzumiraš ! Rožic pa tako ali tako nihče ne serje, da se pa tudi z drekom služit, odvisno od tega kako ti ga servirajo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se