otog Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 :lol: zdravo! Prosim, če mi lahko poveste ali so Nolan-ove čelade v Avstriji cenejše ali ne ? Imate mogoče naslove linkov do katere trgovine v Gradcu ? Lp Oto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 :lol: zdravo! Prosim, če mi lahko poveste ali so Nolan-ove čelade v Avstriji cenejše ali ne ? Imate mogoče naslove linkov do katere trgovine v Gradcu ? Lp Oto Ice, tudi mene zanima ta zadeva. Objasni prosim. LP Hector Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 ne niso.sem sam gledal in primerjal in so v SLO bruto cene minimalno nizje.edino zakaj se izplaca,je z povracilom MWSt. na www.nolan.it bi pa moral biti link do AUT-uvoznika. evo,tole najde kot generalnega uvoznika za AUT: Zisser Franz Grieskai, 96 Lagergasse 87 8011 Graz drugace ima pa veliko izbiro pucher,elisabethinergasse v graz-u. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 V TRSTU so čelade cenejš model N40 je dol 20.000sit,N100 pa te pride 35.000 sit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
otog Objavljeno Junij 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2002 sanda, zanima me kako je z IWO iz Italije ? Za Avstrijo vem kako se da. Pravkar sem dobil katalog Auner-ja iz Avstrije tam stane N100 cca 37k neto. Lp :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
classic Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 V Italiji je cena Nolana ista kot pri nas. Npr. N60 je okoli 110 EUR. Drugo pa je ko je razprodaja!!!! Tu so pa itak naši nula proti tujini! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 A mogoče ve kdo koliko popusta lahko pričakujem pri posezonskih znižanjih? A ve kdo za lansko leto? A Mottorad Klinik v Leibnitzu zastopa Nolan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 A mogoče ve kdo koliko popusta lahko pričakujem pri posezonskih znižanjih? A ve kdo za lansko leto? A Mottorad Klinik v Leibnitzu zastopa Nolan? Lani po sezoni kupil pri nas Nolan N93 (redna cena 80.000) za sitnih 45.000. Se splača počakat na september.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 tudi moje mnenje je takšno, počakaj do septembra ko ima compaco razprodajo oz. popust :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 prejšnji mesec sm kupoval novo čelado in compaco so imeli nekatere modele že znižane --tiste višjega razreda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 ok, samo mene zanimajo popusti v Avstriji. Mika me še -20% MWSt. S denarjem sem pa na tesnem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Mogoče kdo ve, kje v Avstriji imajo največjo izbiro Nolan čelad? Zanimam se predvsem za N94... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Mogoče kdo ve, kje v Avstriji imajo največjo izbiro Nolan čelad? Zanimam se predvsem za N94... :) v Aunerju imajo celotno paleto nolank in x-lite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Aja, točno. :slap: Sam na njihovi spletni strani pa ni ne duha ne sluha o čeladah. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 kaj pa kej z dodatno opremo?bolj natančno mislim vizir! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 v Aunerju imajo celotno paleto nolank in x-lite tudi v Luisu jih imajo, samo kolikor sem jaz gledal npr. N102 je dražja kot pri nas .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Zakaj pa v avstrijo po Nolan? :hmm: Če se ne motim so v slo cene enake ali nižje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 In tudi servis ter vse ostalo štima tako kot mora. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Sosedova t(k)rava je očitno še vedno bolj zelena :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 jaz imam svojo v Compacu že "rezervirano"... in se mi sanja ne, zakaj bi v tujini kupovala, če bodo sedaj pri nas znižanja in še servis imaš tak, kot se šika........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aky Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Hmm. Laba ima 20% popust na Nolan 102. Al se dobi isti popust tudi pri zastopniku?i Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 če sem prav razumela g. Kompija, imajo čisto vsi v SLO, ki prodajajo Nolan čelade enake popuste....... ampak če se ne motim, je ta popust 30%......... vprašaj pa v temi Nolan čelade g. Kompija, ki je od Compaco Velenje, pa ti bo bolj natančno povedal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 ima kdo v lasti N70 ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 mi lahko kdo zrihta notranje blazinice (ličnice) za N70 ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 mi lahko kdo zrihta notranje blazinice (ličnice) za N70 ? vprašaj v temi o nolan/x-lite čeladah. tam ti bo kompi odgovoril! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se