Tomosaky Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 (popravljeno) Pred enim mescom sm kupu motor Suzuki DR 125, sam se mi zdi mal švoh :( , pa me zanima kako se ga lahko navije, kwa morm nardit, pa prosm za natačne opise. Pa zanima me tut kuk kej pridejo novi auspuhi za ta motor al pa če kdo ve za kšnga rablenga!!! Popravljeno Avgust 11, 2006. Popravil Tomosaky
crosss Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 Pred enim mescom sm kupu motor Suzuki DR 125, sam se mi zdi mal švoh :( , pa me zanima kako se ga lahko navije, kwa morm nardit, pa prosm za natačne opise. Pa zanima me tut kuk kej pridejo novi auspuhi za ta motor al pa če kdo ve za kšnga rablenga!!! za KW pridobit, bi bilo potrebno naredit optimizacijo na elektroniki. Nevem točno a je ta DR 125 4T ?? Letnik ?? Lahko je tudi vzrok kaj z obročki (kompresija). Ventili... Izpuh preveč zadušen !!! Lp,
Aless Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 to je 4t 125ka ne pricakuj prevec.....ce das druge izpuhe gor bos mogoc pridobil 2 konja
crosss Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 to je 4t 125ka ne pricakuj prevec.....ce das druge izpuhe gor bos mogoc pridobil 2 konja ampak tista 2KM se še kako poznata pri motorju ki že tako ali tako nima kaj dost KM. Pa z elektroniko se še da kar dost "potegnit" iz motorja. Tako da tudi te 4T 125 niso za na odpad !!! lp,
Aless Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 ampak tista 2KM se še kako poznata pri motorju ki že tako ali tako nima kaj dost KM. Pa z elektroniko se še da kar dost "potegnit" iz motorja. Tako da tudi te 4T 125 niso za na odpad !!! lp, vem da niso za na odpad...zato si jo bom tud kupo zdaj ko mojo prodam....
Tomosaky Objavljeno Avgust 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 Pravte da lahko pridobim KW z optimizacijo na elektroniki. Pa me zanima natačno kaj morm nardit na elektroniki????? A za kšn aspuh noben nč ne we???
Aless Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 Pravte da lahko pridobim KW z optimizacijo na elektroniki. Pa me zanima natačno kaj morm nardit na elektroniki????? A za kšn aspuh noben nč ne we??? Lej teh motorjev je zelo malo,kar pomeni tudi malo lastnikov in bos tezko zvedo tocno kaj moras narediti,...poskusi najdit kje kak tuj forum,ce znas malo anglesko se bos kar dobro znajdel. tle mal poglej
Unikat Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 http://www.dr125forum.de.vu/ Če razumeš nemško.
Tomosaky Objavljeno Avgust 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 Zanima me če ima kdo idejo kako bi sam naredil auspuh za suzuki DR 125? Ali morda kdo ve kako je auspuh narejen notri?
crosss Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 Zanima me če ima kdo idejo kako bi sam naredil auspuh za suzuki DR 125? Ali morda kdo ve kako je auspuh narejen notri? poglej malo po sosednji temi....je tudi slikica. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...870&st=1350 Pravte da lahko pridobim KW z optimizacijo na elektroniki. Pa me zanima natačno kaj morm nardit na elektroniki????? sam nič :(
Tomosaky Objavljeno Avgust 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Zanima me če kdo ve koliko pride registracija Suzukija DR 125?
DolencT Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Drgač pa kar daj not mašino od DR 350,pa bo dost dajal pol :grim
Miha Z. Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Pred enim mescom sm kupu motor Suzuki DR 125, sam se mi zdi mal švoh :( , pa me zanima kako se ga lahko navije, kwa morm nardit, pa prosm za natačne opise. tak motor sem mel 3 leta ja res je švoh :BUA: z zamenjavo auspuha boš neki dobil sam ne dost.... ves point je v elektriki oz. natančno v centrali motorja (treba zamenjat)original ne pusti motorju razvit tiste moči kot bi jo motor sicer <_< probej jit do enga dobrga suzuki serviserja......more imet testno mizo :OK:
JeRn3j Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Zanima me če kdo ve koliko pride registracija Suzukija DR 125? amzs .)
Priporočene objave