mrbrdo Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Lep pozdrav Imam eno zelo preprosto vprašanje: Ima kdo izkušnjo, da so ga ustavili policaji in je imel omejevalnik obratov? Kaj se je zgodilo - si ga vklopil in so te potem pustili na miru, ali so ga našli ali kaj.. Se pravi samo tisti z izkušnjami :) hvala,lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 Ja so me vstavli ampak blo že prepozno, v naselju 71 km/h :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero14 Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Mene so ustavl in so rekl promtno in vozniško prosim. Pa mam stikalo za omejevalec glih v tistem predalu med nogami ko mam vozniško + prometno pa sm ga vklopu. Nakar škif vpraša kolk gre; jz rečem po omejitvah. Pa reče bom zle vido. Dam jz gas nikam ne potegne boli pa ko sv.ija. Pa reče ayde. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Kak reče bom vido? Razloži... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero14 Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Kak reče bom vido? Razloži... :) Za menoj se je pelo po parkirplacu ko je kr fajn dolg ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Če te ni posnel kolk si šol al pa na radar dobil al kaj js vem, da je mel kak dokaz, razn svojga števca ti nič ne more ;) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stojanov Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 kaka kurja logika lepo se pelješ 45 pa ti nič ne more. ne me jeb** Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Jao :glare: Danes sem peljal po obvoznici, pred mano pa je bil policijski avto.. Ko me je videl je upočasnil na 45, pedri ej. Morjo ljudi jebat :xx: Pa enaa policaja sta bla ko sta me že 3x ustavla. Sam čakal sm, da me ustavi spet :trance_33_sleep: Komej čakam supermoto no... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se