aerox R replica rossi Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 (popravljeno) no torej :) to je apn6 kot sem ze povedal ima skrajsan štel ;zadnje vilice krajse;prednje vilice od tomos elektronik ter blatkin sprednji,na zadnjem blatniku home made del,kole 12col.zadja guma cross sprednja cestna(skuter),ima 42 bat gre pa okoli 60-65 bom natancno zmeril kolko pa povem no to bi blo vse aja pa barvanje je moje prvo :P (se kr vredu izpadlo) ....no sedaj pa vasi komenti ...... :OK: se ena slikica Popravljeno Avgust 12, 2006. Popravil aerox R replica rossi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 večga tanka nisi najdu? :D predelava je..predelava :) ampak meni osebno...ni lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox R replica rossi Objavljeno Avgust 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 ja tank vecji vec voznje :D ja kak komu no sej vseeno pac malo se igrat doma ni tezko ! pa malo barvanje vadit :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crazy_aerox46 Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 SES CARE NI KEJ TOLE SI ZLO DOBR UŠTIMO NE :eek: ,FUL FAJN ZGLEDA K JE VSE SKRAJŠNA SAM ZA ENO DRUGO LUČ RAZKIRI PA ŠE SREDI ENO KRAMPARCO.PA EN ŠPORTN FILTR GOR PA DOWN HILL BALANCO AL PA OD ENGA KROSAČA PA BI BLA TOLE PRAWA MRCINA.DRGAČ SE MI PA BOL DOPADE ON MOTOR K GA MISLIŠ TUNAT HEHE :OK: AJDE SE TIŠKAMO PA SCOOTER TUNING ROX :rolleyes: PUŠI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 Temu jas rečem apn tunning&styling :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox R replica rossi Objavljeno Avgust 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 legenda tvoji stvarci??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beta-men Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 lepo je naštimano,samo kolk ta stvar gre sploh??? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukaaa1 Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 lega cheff ud kerga sta tedva APN-a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crazy_aerox46 Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 kaj si ja nor kake mašince. :eek: stari ka to je tvoje pa ki si dobu te vilce to bi jst tud nucu za mojga frčija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se