klimbra Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Ma to ni več normalno......Vsakič ko kliknem na temo se dogodi sledeče: EXPLORER JE VZROK ZA NAPAKO NEVELJAVNE STRANI V MODULU URLMON.DLL PRI 0177:702c5b79........ITD PROGRAM BO PREKINJEN....ITD!!!!!!!!!!!! :x :( :( :( :!: :!: Potem je treba ponoviti postopek od začetka,pa pridem u notr,samo takoj ko zamenjam stran......ISTO SRANJE. Prej mi tega ni nikoli počelo????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noise Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Nimam pojma, samo tole mislim da nima veze nič s forumom, če ti napiše da je napaka v explorerju?? A še komu drugemu to dela?
klimbra Objavljeno Junij 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Ma zgleda da bo treba končno enkrat FORMAT po disku narest.....sam kdo bo potem vse to gor nazaj naložu.....ajme ajme..... :( :( :( :?
klimbra Objavljeno Junij 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Netscape pa ne dela problemov.........čudno,čudno......
klemens Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Zivjo ! Ker nisi javil verzije IE in OS-a te lahko samo napotim na dve strani ki meni resita 99% takih problemov v trenutku. www.deja.com ( iskalnik po newsgroupah ) www.microsoft.com/technet ( iskalnik po znanih problemih z MS izdelki ) vpises "internet explorer urlmon.dll invalid page fault" pa poisces problem, ki ima enake simpote kot tvoj, sledis navodilom in ... ( ponavadi dela :) ) Lahko pa prej poizkusis reinstalacijo IE-ja, upgrade IE-ja, ... Workaround bi bil pa naslednji : Umaknes opozorilo da je IE povzrocil neveljavno stran nekam proc in pac normalno brskas naprej, ce ti le to dovoli. LP, klemen
Grilzz Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Men je dons celo popoldne dopovedval da stran ne obstaja al pa mi je v spodnjem okvircku napisal ˝Done˝ zalon je bil pa prazn. :evil: Pol sm pa zgubu zivce pa sm moru it en krog z motorjem.Zdej mi hvala bogu spet normalno laufa. :D
Codeine Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Men je dons celo popoldne dopovedval da stran ne obstaja al pa mi je v spodnjem okvircku napisal ˝Done˝ zalon je bil pa prazn. :evil: Pol sm pa zgubu zivce pa sm moru it en krog z motorjem.Zdej mi hvala bogu spet normalno laufa. :D Nečesa nikoli ne bom razumel. Zakaj vedno velika večina ljudi domneva, da je za vse težave kriv (recimo v našem primeru motosvet) nekdo drug. Zato, da ni bil dostopen motosvet dopoldan vem točne razloge (nismo krivi mi), vendar sploh ni važno, tisti, ki vedo kaj je bilo itak vedo.
Grilzz Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Ja sori pac nism nevem kaksn expert za internet. Pa brez zamere zarad moje pripombe.
Codeine Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Ja sori pac nism nevem kaksn expert za internet. Pa brez zamere zarad moje pripombe. :lol: :lol: :lol: Šlo je za splošne probleme v celem .SI internet prometu!
Brrrm Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Šlo je za splošne probleme v celem .SI internet prometu! A je motorsvetovskiforum blokiral vse linije? :D
cyc Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Zato, da ni bil dostopen motosvet dopoldan vem točne razloge (nismo krivi mi), vendar sploh ni važno, tisti, ki vedo kaj je bilo itak vedo. Oh, na SI internetu se vedno kaj zanimivega dogaja, hehe, sploh ni bojazni, da bi kdaj kaj predolgo delalo :twisted: Ce vse dela, bo pa SiOL kaj nagajal s sixom :lol: Jaz sem cez dan krajsi cas recimo lahko z amis.neta prisel do motosveta, direktno z moje domace kiste na Linku pa ne :wink: :wink:
cyc Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Ma zgleda da bo treba končno enkrat FORMAT po disku narest.....sam kdo bo potem vse to gor nazaj naložu.....ajme ajme..... :( :( :( :? Ma ni treba formatirat zarad vsakega sesutega IE, kam pa prides .... za zacetek ponovno namesti IE, naslednji korak je, da svoj wintendo namestis ponovno, v isti direktorij, kot je ze sedaj - to ti prihrani ponovno namescanje malega morja programov ... sele ce to ne pomaga pride na vrsto clean install, format je pa dejansko smiseln samo ce sumis da si virus fasal in si odlocen da bos na novo vse namestil ...
klimbra Objavljeno Junij 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Ma zgleda da bo treba končno enkrat FORMAT po disku narest.....sam kdo bo potem vse to gor nazaj naložu.....ajme ajme..... :( :( :( :? Ma ni treba formatirat zarad vsakega sesutega IE, kam pa prides .... za zacetek ponovno namesti IE, naslednji korak je, da svoj wintendo namestis ponovno, v isti direktorij, kot je ze sedaj - to ti prihrani ponovno namescanje malega morja programov ... sele ce to ne pomaga pride na vrsto clean install, format je pa dejansko smiseln samo ce sumis da si virus fasal in si odlocen da bos na novo vse namestil ... CYC.....to je tebi vse popolnoma jasno......verjemi,jaz pa pojma nimam,kaj si mi hotel s tem povedat!! Kaj je ti IE.....? Kaj je to Wintendo....? A če bi to naredil,potem mi ni treba od mulca igrce nazaj nalagat....? Kaj pa ADSL namestitev.....a je treba tut to nazaj vspostaviti.....? Ma jest bom kišto pelu k enmu k to obvlada.....jest bom samo še večji drek naredu!!!!!!!
Einherjar Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Oh, na SI internetu se vedno kaj zanimivega dogaja, hehe, sploh ni bojazni, da bi kdaj kaj predolgo delalo :twisted: Ce vse dela, bo pa SiOL kaj nagajal s sixom :lol: Jaz sem cez dan krajsi cas recimo lahko z amis.neta prisel do motosveta, direktno z moje domace kiste na Linku pa ne :wink: :wink: Seveda... samo to sem cakal... Siol je kriv, sej ne da nisem navajen tega, ampak tocno to si rekel, kot je Codeine omenjal - nekdo drug je kriv. You are a boy who cried "WOLF"!!
cyc Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Seveda... samo to sem cakal... Siol je kriv, sej ne da nisem navajen tega, ampak tocno to si rekel, kot je Codeine omenjal - nekdo drug je kriv. You are a boy who cried "WOLF"!! No ja, s tem je pa tako ... ker jaz nisem ISP, in ce ne morem traceroutati www.motosvet.com, je vmes nekdo kriv, a ni? :) To da motosvet.com admin ni, oz. da je velika verjetnost da ni, mi je jasno, ker sam vem kako je ce link serverju pade in potem mene sprasujejo kaj je s serverjem, kot da lahko vplivam na vse hope vmes :lol: :lol:
cyc Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 CYC.....to je tebi vse popolnoma jasno......verjemi,jaz pa pojma nimam,kaj si mi hotel s tem povedat!! Kaj je ti IE.....? Kaj je to Wintendo....? OK, sorry, malo me je zaneslo - IE = Internet Explorer, rec, ki se ti po tvojih navedbah sesuva, wintnedo = windows, operacijski sistem, ki ga imas. Je skovanka iz besed windows in nintendo, kot OS za igrice, kar windows dejansko je, z nekaj izjemami. A če bi to naredil,potem mi ni treba od mulca igrce nazaj nalagat....?Kaj pa ADSL namestitev.....a je treba tut to nazaj vspostaviti.....? Aja ... sem mislil, da gre za sluzbeno masino ... mulc si jih bo verjetno sam nazaj dal gor :twisted: Ampak ne, ce namescas v isti direktorij, je to samo osvezitev sistemskih datotek.
Codeine Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Seveda... samo to sem cakal... Siol je kriv, sej ne da nisem navajen tega, ampak tocno to si rekel, kot je Codeine omenjal - nekdo drug je kriv. You are a boy who cried "WOLF"!! Tudi pri nas smo bili odrezani, pa imamo ADSL ;)
Desmo Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Ali imajo pri SiOL-u še vedno težave? Pri pregledovanju foruma še vedno velikokrat dobim "The page cannot be displayed" in moram parkrat stisniti Refresh, da se mi stran prikaže.
klimbra Objavljeno Junij 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Ej DESMO.....ne mi SIOL-a omenjat.Ko sem nabavil ADSL so obljuljali brzino "k pr norcih"!!!!!!! No sej ne rečem,da na začetku ni laufal ko blesavo(primerjava na kabelsko povezavo).....sam zdej pa več kot čez 30KB/s ne špricne! WHAY,WHAY....jest vsaki reklami nasedem!!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se