papak Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 (popravljeno) Drage kolegice in kolegi, na vas se obračam, kot edini (moški) biker v novem resničnostnem šovu DIRKA! na kanalu A. Prvenstveno je to oddaja o dirkanju, vendar pa tu žal odločaju tudi SMS glasovi. Zato vas prosim, da mi v največji meri pomagate do napredovanje z pošiljanjem smsov, (na 2929 pošji: DIRKA ALJOSA) cena posameznega smsa je 25 SIT. Vsi, ki me želite kontaktirati lahko preko MSNja papak69@gmail ali emaila, vidite pa me lahko na cesti KRŠKO-METLIKA ali KRŠKO-mirnska dolina-TREBNJE. Ravno tako me lahko vidite na moto srečanju MK Škorpijon, ki bo 18.-20. avgusta v Brežicah. lp, Aljoša. Popravljeno Avgust 14, 2006. Popravil papak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 seveda bomo pomagal :OK: in navijal tud zate :010 no, vsaj jz :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 velja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 jst bojkotiram Dirko. kermenisosprejel.press :lol1: aljoša drž se, mi smo s tabo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Imaš moj glas :yea1: Srečno. P.S. Če prideš naprej, reci, da se zahvaljuješ celemu motosvetu za podporo :grim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Evo glas dobiš, čeprav si verjetno ne bom ogledal niti enega dela :devil: Sam da ne bi pozabu dat za pir! (vsaj virtualni) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Tudi moj glas imaš, sem že poslal :) Srečno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 bom pogledu prve oddaje in glasoval po svoji vesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 bom pogledu prve oddaje in glasoval po svoji vesti js pa ne bom gledal in ne bom glasoval ker se mi zdi vse skupaj neumno .. :D :P :D :devil: tisti SMS bom namenil raje komu drugemu ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Misliš, kateri drugi! :P Drugače pa bedna fora. Od dva dni nazaj je motorist. Yeah right. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 a dobim avto na souporabo če zmagaš :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 eni se pa res potrudijo za glasove nabirat :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Podpiram :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Podpiram :OK: S preklami :lol1: Bo tko, k je Symo napisou... najprej vidit, poj pa glasovi (če bodo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 S preklami :lol1: Bo tko, k je Symo napisou... najprej vidit, poj pa glasovi (če bodo) No ja, glas sm dau, zdej, Aljoša pa ne razočarat. Sam gaaaaaaasssssssaaaaaaa :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 podpora tud z moje strani...... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papak Objavljeno Avgust 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Misliš, kateri drugi! :P Drugače pa bedna fora. Od dva dni nazaj je motorist. Yeah right. :BUA: bil sem že prej član tega foruma, vendar ne ravno aktiven, raje sem na cesti kot na forumu. ker imam zdej drug mail sem naredil nov account. drugače pa kar se motorjev tiče: cagiva mito 125@165 polini suzuki RF 900R yamaha R1 l. 98 yamaha R1 l. 99 (ohlins prve vilice, ohlins stabilizato, akrapovic slipon, odprta cca 170 konjev). če kdo želi objavim slike. Vsem, ki ste pa glasovali hvala. Se vidimo na cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Drage kolegice in kolegi, na vas se obračam, kot edini (moški) biker a to pomeni, da je v ekipi tudi ženska motoristka? pošlji jo sem, da glasujem zanjo.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 pošlji jo sem, da glasujem zanjo.... :D Jap. Če je pa še kolko tolko dobra, pa naj me osebno prepriča, da bom glasoval za njo. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Poslal SMS. Drži se! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 eni se pa res potrudijo za glasove nabirat :doze: saj je samo prosil za pomoč :kva2: vsak se sam odloča, al želi pomagat al ne :grim sicer pa nebi bli pravi slovenci,če bi bili pripravljeni komu pomagat :doze: mi pa že ne :grrr saj nismo balkanci :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 No ja, glas sm dau, zdej, Aljoša pa ne razočarat. Sam gaaaaaaasssssssaaaaaaa :grim Se podpišem pod Jureta. Ker je fant B) - ni ovinkaril, ampak je direkt povedal kaj bi rad. :D :OK: Glas bodo dali tudi : mož, obe hčerki, od ta starejše hčere fant, pa naša mama tudi. :) Aljoša, ko boš spet v Metliki, se zapelji še do Krasinca na en pir :OK: B) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Poslano :OK: Zdej pa da vidmo kako bo šlo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papak Objavljeno Avgust 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Se podpišem pod Jureta. Ker je fant B) - ni ovinkaril, ampak je direkt povedal kaj bi rad. :D :OK: Glas bodo dali tudi : mož, obe hčerki, od ta starejše hčere fant, pa naša mama tudi. :) Aljoša, ko boš spet v Metliki, se zapelji še do Krasinca na en pir :OK: B) ;) Kje je krasinc, jaz ponavadi kar pred spar parkiram, na brzino spijem in pičim nazaj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 (popravljeno) Sem Aljoša. Rad gledam ženske, vendar za štedilnikom in ne za volanom. :yea1: buhteljček :wub: Popravljeno Avgust 15, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se