Brihta Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 (popravljeno) :yea1: buhteljček :wub: Ja ampak ta buhteljček je motorist in treba je navijat zanj, četudi je mačistični papak :yes: Aja, moj glas bi dobil, če bi vozil karkoli drugega kot yamaha r1 <_< A una bejba vozi Italijana :wub: Popravljeno Avgust 15, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 (popravljeno) Uhuuu, kako so Master Nagaya in Brihta moje misli zadeli! :OK: Mi ni treba nič dodajati. Spet bom cele dneve kretene na šihtu poslušal, ko ne bodo znali nič drugega kot te bebce prežvekovati! :angry2: :doze: Popravljeno Avgust 16, 2006. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 ''Sem Aljoša. Rad gledam ženske, vendar za štedilnikom in ne za volanom. '' tole je pa tut mene definitivno prepričal, da takmu ''mačotu'' ne dam glas. fant fant....ženske so svetinja :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 No, trop ovčic, zdaj pa lepo zablejajte skupaj: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 :yea1: buhteljček :wub: a to se vam zdi nenavadno? :kva2: ženske za štedilnikom? :hmm: sej tko večina moških misli :grim sam povedat ne upajo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Sam ne mi reč, da ste presenečeni nad tako izjavo. :BUA: Kdo (od mal bl normalnih) se pa sploh prjavlja na take in podobne stvari. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Sam ne mi reč, da ste presenečeni nad tako izjavo. :BUA: nismo :) tudi fante je bolje videt za kosilnico ali krampom v roki, kot za volanom :) + bolj zdravo je za vse :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 ''Sem Aljoša. Rad gledam ženske, vendar za štedilnikom in ne za volanom. '' tole je pa tut mene definitivno prepričal, da takmu ''mačotu'' ne dam glas. fant fant....ženske so svetinja :wub: en glas zgubiš, enega dobiš :grim evo tu je dobil moj glas, če bi pa bilo še kaj drugega kot yamaha bi pa dobil 2 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 a to se vam zdi nenavadno? :kva2: ženske za štedilnikom? :hmm: sej tko večina moških misli :grim sam povedat ne upajo :lol1: Probaj menjat družbo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 en glas zgubiš, enega dobiš :grim evo tu je dobil moj glas, če bi pa bilo še kaj drugega kot yamaha bi pa dobil 2 :devil: ....svoji k svojim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 js pa ne bom gledal in ne bom glasoval ker se mi zdi vse skupaj neumno .. tisti SMS bom namenil raje komu drugemu Misliš, kateri drugi! :P Drugače pa bedna fora. Od dva dni nazaj je motorist. Yeah right. :BUA: ja no sej, kateri drugi :D ...bom imel vsaj korist od tega, ne pa da kanal-A služi s takimi bedarijami in slaveželjnimi "papki" bmwslo Objavljeno Danes, 09:40 AM Sam ne mi reč, da ste presenečeni nad tako izjavo. Kdo (od mal bl normalnih) se pa sploh prjavlja na take in podobne stvari. verjetno gledalci A-kanala :D .. in vsak (od mal bl normalnih) ve kakšen profil ciljne publike ima ta kanal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Ja ampak ta buhteljček je motorist in treba je navijat zanj, četudi je mačistični papak :yes: Men ne zgleda glih nek hud bajker ... če bi vozil bologna bullet, ne rečem, bi ga porufal z SMs-om ... btw: pomoč rabi tudi Klinični center ... kupujejo nov CT ... z SMS-om na 2929 donirate 250 SIT ... in tudi Gmajnice, dom za izgubljene in zavržene domače živali, mislim, da so veseli vsakega tolarja na ta način ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Probaj menjat družbo :lol1: :lol1: ja,ja sam od moje družbe je odvisn kako bo razmišljal moški spol :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 :lol1: ja,ja sam od moje družbe je odvisn kako bo razmišljal moški spol :naughty: Ne, samo kot kaže tvoji moški prijatelji razmišljajo drugače kot moji .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Ne, samo kot kaže tvoji moški prijatelji razmišljajo drugače kot moji .) ne, tud moji prijatelji so čist ok :OK: mišljeno je blo čist na splošno, kar ne moreš rečt, da jih večina ne razmišlja tako. Je pa res, da se mal mislnost spreminja :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papak Objavljeno Avgust 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 (popravljeno) ja no sej, kateri drugi :D ...bom imel vsaj korist od tega, ne pa da kanal-A služi s takimi bedarijami in slaveželjnimi "papki" verjetno gledalci A-kanala :D .. in vsak (od mal bl normalnih) ve kakšen profil ciljne publike ima ta kanal :lol1: kak bi pa mogu zgledat ... mastna čupa, ledr jakna, ledr hlače pa kavbojski škorni ??? lepo te prosim no ... kar se pa motorja tiče ... vozil sem že 100 in 1 motor, pa mi R1 daleč najbol paše ... (ne rečem kak ducati ali avgusta, sam šraufat pa tud ne mislim skos ...). vsak ima pa svoje ... ... kar se pa tiče prijave na šov ... ne iščem ne slave ne drugih bedarij, je pa po moje to ena redkih priložnosti, da se naučim neki res koristnga pr vožnji, ker je kuzmič res legenda motosporta in mu je pomoje marsikej jasno ... aja, pa če bi kdo rad vidu, kako je ta yamaha zgledala po trčenju z hondo civic :cry: in pa po nujni predelavi :eek: (race plastike, ohlins prve vilice, ohlins stabilizator, race filter, odprta masina ...) Popravljeno Avgust 16, 2006. Popravil papak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 :lol1: kak bi pa mogu zgledat ... mastna čupa, ledr jakna, ledr hlače pa kavbojski škorni ??? lepo te prosim no ... kar se pa motorja tiče ... vozil sem že 100 in 1 motor, pa mi R1 daleč najbol paše ... (ne rečem kak ducati ali avgusta, sam šraufat pa tud ne mislim skos ...). vsak ima pa svoje ... ... kar se pa tiče prijave na šov ... ne iščem ne slave ne drugih bedarij, je pa po moje to ena redkih priložnosti, da se naučim neki res koristnga pr vožnji, ker je kuzmič res legenda motosporta in mu je pomoje marsikej jasno ... Lepo me veseli :OK: Zdaj pa se samo še opraviči za tisto mačistično izjavo in dobiš moj glas :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 en glas zgubiš, enega dobiš :grim evo tu je dobil moj glas, če bi pa bilo še kaj drugega kot yamaha bi pa dobil 2 :devil: Ej, od kdaj pa ti babe za štedilnikom gledaš? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Meni so tole reklamiranje zdi goljufanje! Če je ta Papak tak jack, kot bi se rad prikazal, bo svoje glasove dosegel s svojim nastopom pred kamerami. Pred občinstvom, ki take klobase sploh gleda, brez da nabira glasove drugje od ljudi, ki nekateri tega kanala nikoli ne vklopijo. Da mu je to redka prilika za naučit se kaj koristnega o vožnji je buča velikanka! To MSovci dobro vemo, saj že od nekdaj promoviramo in nekateri celo organizirajo tečaje varne in dobre vožnje! Slike motorja spadajo v kategorijo motorji. reklame pa v male oglase. Tudi reklamiranje samega sebe in poskus zlorabe MS za osebne koristi. Si lastnikom teh strani kaj plačal ali se vsaj dogovoril za reklamiranje? No, saj konec koncev greš lahko tudi svoje slikce na kandelabre limat. :whistle: (OspReklamaJeBilaBoljFerSiVsajKajDobilZaGlasPress) ..., ker je kuzmič res legenda motosporta in mu je pomoje marsikej jasno ... Edini Kuzmič, katerega je na spletu najti v povezavi z motosportom, je čeh Kuzma Kuzmič. Onega našega Kuzmiča, večkratnega YU državnega prvaka sem pa ponavadi videl v avtu. Torej v povezavi z avtosportom. Mi deluješ tako malo zmešano! Ravno pravi za na A Kanal! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 ...Če je ta Papak tak jack, kot bi se rad prikazal, bo svoje glasove dosegel s svojim nastopom pred kamerami... hja, vsaj sam fehta... po mailu sem dobil enako prošnjo, za katero pa stoji oče nekega drugega udeleženca... taisti oče pa je uporabil kar služben mail in naslove v njem.... svašta :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 hja, vsaj sam fehta... po mailu sem dobil enako prošnjo, za katero pa stoji oče nekega drugega udeleženca... taisti oče pa je uporabil kar služben mail in naslove v njem.... svašta :eek: :eek: Še fukfehtarji imajo več časti. Vsaj nekaj ponujajo. Teli bi pa radi glas za nič, pa še plačam naj glasovanje. :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Sem morda tebe videla vceraj na kriziscu Roske in Litijske BREZ celade????!!! :? :eek: :krneki: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Prav pretirano dobrega vtisa očitno res ni naredil. Je daleč od prve šesterice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Predvidevam, da je vprašanje namenjeno vzhajajoči zvezdi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 se razume, HHV. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se