Pervy Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Ker pač tako dober človek je On. :) HVALA!!! :blush: ampak nisem iz LJ in ne morem kandidirat :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 jankovič za županijo!! :OK: :worship: :yea1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 :hmm: PEPE bi imel ti čas...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Si nor!!!! Da mi ne bi onkel Pepeta kdo tlačil v politiko! Pepe je predragocen za tako delo! Onkel Pepe je ko biser......ni za svinje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Takle mamo, če se človek pravočasno ne skida z motomarsa. Se že najde kdo, da ga pahne v depro... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2006 (popravljeno) Se strinjam - če bi bil Pepsy ljubljanski župan, popolnoma gotovo ne bi imel več absolutno nobenega časa za nas niti za svojo Suziko. Je pa ja veliko bolj zabavno, da se poleg nas pa svojim mopijem, malce ukvarja še z makaronarji, preganja po Italiji levo desno .. Kater župan se ima pa vsaj približno tako fino, lepo vas prosim? Ga ni - vam rečem, da ne! Ampak za Motomarsovskega župana bi biw pa kar OK, sploh glede na to, da je Motomars veliko večji od marsikatere občine v Dolini Šentflorjanski. :) Popravljeno September 13, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Za vsak slučaj svečano obljubljam, da NE bom skomandiral dirkališča. A bo zdaj mir? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2006 Za vsak slučaj svečano obljubljam, da NE bom skomandiral dirkališča. A bo zdaj mir? :doze: NE, :OK: ježe prepozno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 jankovič za županijo!! :OK: :worship: :yea1: :whistle: Istrsko županijo? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Istrsko županijo? :grrr Boljše za župana Hotize. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Evo, samo še srb naj bo za župana prestolnice in smo že tam... <_< Če žabarji zberete tega za župana si zaslužite..no Beograd. nepovratno karto. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2006 Evo, samo še srb naj bo za župana prestolnice in smo že tam... <_< Če žabarji zberete tega za župana si zaslužite..no Beograd. nepovratno karto. :fredy: mislim, da se ni bati tega - toliko razuma pa le premoremo, čeprow kot močvirniki po veri, ki jo širite provincialci, temu ni tako. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Sej je v Ljubljani že tko kot bi hodu po Begešu,svi u trenirkama pa pričaju neke strane jezike. :OK: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 19, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2006 Sej je v Ljubljani že tko kot bi hodu po Begešu,svi u trenirkama pa pričaju neke strane jezike. :OK: :lol1: Ja bo držalo - v prestolnici je koncentracija poliglotov največja. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 ....kot bi hodu po Begešu,svi u trenirkama pa pričaju neke strane jezike. Kdaj si bil nazadnje ? Tam je vse ušminkano in spedenano, da je veselje videt. No ja, vsaj tazanimivi del populacije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 Jaz nebi volil Jankoviča, ker je rekel da bo zgradil đamijo in stadion. Ga pa bi volil, če bi namesto tega rekel molilnico in dirkališče .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 Jaz nebi volil Jankoviča, ker je rekel da bo zgradil đamijo in stadion. Ga pa bi volil, če bi namesto tega rekel molilnico in dirkališče .) :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 zato pa bo zmagal, ker je obljubil džamijo in stadion, janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2006 zato pa bo zmagal, ker je obljubil džamijo in stadion, janih češ rečt da obljublja drkališča za muslije in qwadricepsomane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 češ rečt da obljublja drkališča za muslije in qwadricepsomane da,da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Jaz imam pa eno vprašanje, če mogoče kdo ve. Jaz sem še vedno prijavljena zastalno v LJ, ampak začasno bivališče imam pa v Hočah. In zadnjič sem ugotovila, da mi na receptu piše Hočanski naslov in ne ljubljanskega. Kaj se mene zdej vodi pod Hoče in bom tudi državljansko dolžnost v obliki volljenja opravljala v Hočah??? ker jaz sem si zelo prizadevala, da bi v LJ, da lahko volim za Jankoviča :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2006 ... ker jaz sem si zelo prizadevala, da bi v LJ, da lahko volim za Jankoviča :cry: :cry: ys vem - pa ne povem, zato da Janković ostane brez tvojega glasu :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 ys vem - pa ne povem, zato da Janković ostane brez tvojega glasu :devil: hvala za odgovor :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 Jaz imam pa eno vprašanje, če mogoče kdo ve. Jaz sem še vedno prijavljena zastalno v LJ, ampak začasno bivališče imam pa v Hočah. In zadnjič sem ugotovila, da mi na receptu piše Hočanski naslov in ne ljubljanskega. Kaj se mene zdej vodi pod Hoče in bom tudi državljansko dolžnost v obliki volljenja opravljala v Hočah??? ker jaz sem si zelo prizadevala, da bi v LJ, da lahko volim za Jankoviča :cry: :cry: ko boš dobila vabilo za na volitve, boš 100% vedela kam boš oddala, svoj ljubek glasek janih p.s.: upam, da boš lahko volila jankoviča :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 volite volite volite volite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se