papez47 Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 NE NE NE in še enkrat NEEEEEE! Pizda materina to je najbolj pizdunski izgovor ever, ki pa je v tej zajebani državici bolj popularen kot le kaj. Samo še en dokaz, da je to narod pizdunčkov, ki bi prodali čisto vse čisto vsakomur samo da se splača. Odgovor na tvoje vprašanje bi moral biti definitivni in dokončni NE, pri korektnih ljudeh za to, ker je to nemoralno, pri vseh ostalih slovenceljnih pa za to, ker bi moral pravni sistem takšne zadeve sankcionirati tako dosledno in strogo, da kolikor toliko normalnemu osebku to ne bi prišlo niti na pamet. Pa kaj se jezaš..................... . Pa jasno da mu jih ne bi. Sem te sam mal .......................... .)
Ninč Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 http://izklop.com/?url=links/start&a=open&id=80702
dotem Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 pa ma srečo, da ga niso odpeljal z vozilom brez ročajev.....
brojedan Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 ................a če bi jih pri tebi kupil........................... :oops: .............................mu jih ti verjetno NE BI hotel prodati.......................... ... bi prodal, ampak od mene bi verjetno puklasti čefur zahteval 25% NIŽJO CENO OD NABAVNE, ker nisva v sorodu in v imenu varčevalne politike in žrtvovanja za skupno državo. Na koncu pa bi mi plačali po treh ali štirih letih ... kot recimo sodišča plačujejo sodnim tolmačem. Seveda pa je druga opcija vedno "metak u slepočnicu", česar pa, kot velik miroljub, humanist in intelektualec, ne zagovarjam. Zagovarja pa to verjetno 90 % ljudi oziroma 100 % tistih, ki se komaj prebijajo iz dneva v dan, tudi zaradi njihovih barabij. Zuto pa so tak fantje ...humusi, &talaktualci al' kvasže reku (čeprav te cenim) v revoluciji zmer precej usuvražn in lohka kej kmaw skupi z lumpi stujijo na natarobni strani pušk ub zidu z zavezan'm učmi. NE NE NE in še enkrat NEEEEEE! Pizda materina to je najbolj pizdunski izgovor ever, ki pa je v tej zajebani državici bolj popularen kot le kaj. Samo še en dokaz, da je to narod pizdunčkov, ki bi prodali čisto vse .. Včasih pa tako smrdljivo klobaso fserješ, da bi človek mislil, da si fukjen, če ne bi vedew, da nisi ... beri moj odg. nekaj vrstic prej. No, ja ... zgodi se tudi najboljšim.
brojedan Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Đastin ti ga spet pokaš!!! TI ... ti se pa sploh ne oglašaj več tukaj, ker sem qpil per samo zarad tebe, pa je zdaj zže alu-pixna v hladilniku prerjavelai!
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Sevede je več kot očitno da gre le za teater da majo ovce o čem blejat!!! Ja, res blejaš, stalno in v vseh temah.
sayo Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Zokiju ne morejo nič, ker je on v KLUBU anja37 1
dotem Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 hov hov čistokrvni mešanček nje http://www.reporter.si/slovenija/jankovi%C4%87-sem-%C4%8Distokrvni-me%C5%A1anec/11750
brojedan Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 (popravljeno) hov hov čistokrvni mešanček nje http://www.reporter....i-mešanec/11750 ... dotem, kdaj si pa ti prilezel iz Janševe riti na svetlo? Popravljeno Oktober 5, 2012. Popravil brojedan
papez47 Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 ... dotem, kdaj si pa ti prilezel iz Janševe riti na svetlo? zgleda da je furer spet fižol jedel.................. pol ga pa .............vetrovi dajejo............... in kak tak VEN ...................prleti...............
brojedan Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 zgleda da je furer spet fižol jedel.................. pol ga pa .............vetrovi dajejo............... in kak tak VEN ...................prleti............... Bo nekaj takega - ja. :grim Podpišite in delite dalje https://www.change.org/petitions/vlada-republike-slovenije-zahtevamo-da-vlada-rs-odstopi-in-da-se-formira-tehni%C4%8Dna-vlada?utm_campaign=friend_inviter_modal&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition&utm_term=30329343
dotem Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 ... dotem, kdaj si pa ti prilezel iz Janševe riti na svetlo? kar nekaj vode je preteklo,ko sem opazil, daje vse ena in ista mafia.....
brojedan Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 kar nekaj vode je preteklo,ko sem opazil, daje vse ena in ista mafia..... Ajaaaa? A potem lahko zaključimo, da ne navijaš za SDS? :mellow:
stuhec Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Jankovic je storil 4 kazniva dejanja
Robertjur Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Jankovic je storil 4 kazniva dejanja jA KTERA??? 1- De se je rodil 2- Da ima lepljive prste 3- Da nima nikol dost 4- Da še ni umru anja37 in Jetam 2
brojedan Objavljeno Oktober 6, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2012 jA KTERA??? 1- De se je rodil 2- Da ima lepljive prste 3- Da nima nikol dost 4- Da še ni umru Roberto - zdaj si ga pa resno pihnil. :yes: Pa ne Jankoviča ampak .. saj si najmanj 2 od očitanih mu kaznivih dejanj zagrešil tudi sam oz. še grešiš .... ... razen, če je tebe prinesla štorklja ali pa te je mama našla na njivi zelja. Potem gre pa pri tebi le za 25% kaznivih dejanj katere naj bi zagrešil Zoki. Resno! Lej, jaz tudi menim, da bi moral odstopiti s položaja in se umakniti iz vseh vodilnih funkcij zaradi morale. O zagrešenih kaznivih dejanjih bomo pa govorili šele, ko bo to potrdilo sodišče. Vem, da bi naj na to čakali zelooo dolgo, pa vendar temu čakanju ni kriv ne Janša, ne Bavčar, Zidar, Tovšakova ... in Zoki. Temu so pa krivi butalski pravniki.
dotem Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 BR 1 še tole malo pokomentiraj http://www.reporter.si/slovenija/jankovi%C4%8D-kot-potro%C5%A1ni-material-levica-i%C5%A1%C4%8De-novega-liderja/11802
I30 Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 BR 1 še tole malo pokomentiraj http://www.reporter....a-liderja/11802 Tekste Nenada Glücksa je pa res kej komentirat.
brojedan Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 BR 1 še tole malo pokomentiraj http://www.reporter....a-liderja/11802 NG o karizmi? Ja, ja karizma puklastega intrigantskega čefurja je pa neizpodbitna. Ta je bil vedno fukjen in je iz dneva v dan bolj ...
sayo Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 IMAMO NOV BANKOMAT Cartman, vrho1679 in umetnica51 3
papez47 Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Spet spuščajo ..............meglo. Tolk, da raja ............. ne vidi, kaj se zadaj dela. :jezen Čist en tolk za razmislek .............. ............ kaj je PREMOŽENJE? Imam stanovanje, vredno ( recimo po GURS-u , da je uradno) 250k€. Pa ga odtujim - torej prodam. Prodam ga za 250k€. Ali se je moje premoženje kaj spremenilo?
Rude Boy Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Zoki spoki ! Pervya za novega predsednika ! :grim ps v PS je Zoki še večji gazda kot JJ v SDS !
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Zoki spoki ! Pervya za novega predsednika ! :grim ps v PS je Zoki še večji gazda kot JJ v SDS ! Ne bodo dolgo. Domine bodo kmalu začele padati. Scarabeo
gusar Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Zoki spoki ! Pervya za novega predsednika ! :grim ps v PS je Zoki še večji gazda kot JJ v SDS ! Jasno saj ima tud več denarja.
papez47 Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Zoki je vsaj kdaj kej delu.................pa pustmo kaj in kako, da je kak dinar zaslužu. Una pijavka plešasta, pa že cel življenje nas druge lupi! zverac in I30 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se