uršek Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Zanima me zakaj mi avto včasih sploh noče vžgati. Imam KIA PRIDE let.99. Ko obrnem ključ, se mi vse lučke-kontrolke prižgejo, vendar motor noče vžgati-noče niti zaverglati. Prijatelj mi je rekel, da so mogoče krtačke obrabljene. PROSIM vas za nasvet!!! HVALA Urša
westy Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) jest mam hondo in mam kodiran kljuc vcasih se mi zgodi isto kod teb vse normalno obrnem kljuc pa nic pol pa vzamem kontakt pa se enkrat pa dela. sm se mal pozanimu in so mi rekl da racunalnik ne zazna kodo kljuca. aja pa kadar se mi to zgodi mi utripa lucka k je za to namenjena "zelen kljucek vtripa" Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil westy
MARJA Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Zanima me zakaj mi avto včasih sploh noče vžgati. Imam KIA PRIDE let.99. Ko obrnem ključ, se mi vse lučke-kontrolke prižgejo, vendar motor noče vžgati-noče niti zaverglati. Prijatelj mi je rekel, da so mogoče krtačke obrabljene. PROSIM vas za nasvet!!! HVALA Urša Ja mogoče krtačke na štarterju, mogoče celo premalo pritrjen kabl na štarterju...... Je treba pogledat pa pol rečt.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se