Peca_slo Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 mene zanima če bi jest hotu pobarvat skuterja na kako metalik modro a ga morm prej pobrust, pa gor nanest neko snov pa šele pol začet barvat? al lahka sam palim gor barvo?? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 edin kar ti bom reku je: probi iskalnik mal sprobat če dela <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apn6 Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 če ga nikoli ne peres samo gasa ce pa bi rad naredu ko kot mores pa poberi plastike dol mi javi na PM da bi pobarval se dobima ti pobarvam odstejes neki dnarja pa cao Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kunte Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 mene zanima če bi jest hotu pobarvat skuterja na kako metalik modro a ga morm prej pobrust, pa gor nanest neko snov pa šele pol začet barvat? al lahka sam palim gor barvo?? LP Če ne veš kako se to dela bol ,da se sam tega ne lotiš.Bol .da pobereš dol plastike in zaneseš k kakemu ličarju . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Čez zimo bom prebarval svojega, da bo imel novi lastnik potem tip top :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se