Original-One Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Dropped on Head at Birth Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 wiper of bottoms :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Moj sin ne potrebuje nikakrsnjega generatorja viteskih imen. Zase si je izbral, da bo vitez Oskar. Bom mogoce kaksno slikco napopal, ko jih bom dobil. Najbrz je bil pa celo pa na televiziji? Kamer na Erazmovem turnirju se je gnetlo. Da ne omenam, da je dve uri sedel na miru na glavni tribuni (skoraj mišn imposibl, kadar nisva sama....) :) Eh, sine......Iz mene ni bilo nic, iz tebe bo pa se mogoce veliko.......Mogoce... Ma klinac, jest sem bil tudi vcasih navaden spermij, kakor ti. Ampak Zmagovalec.... izmed vse tistih milijonov... in ti si zmagovalec.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 In mogoće sem pozabil dodati še tole.... Kdor bo imel opravka z vitezom Oskarjem, bo imel opravka tudi z mano! Prej ali slej! In v naši družini se smrti ne bojimo! Na konju, motorju ali pa peš....dokler bo kapljica moje krvi živela...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Slick Trick the Quick :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 The Ooze of Weeping Sores :D Na motosvetu: Rubber of Ducky :blink: :D Zlo kinky :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Banisher of Blowflys Goat Boy :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Goat-Turd Collector Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Ja po tem sem:Knitter of underwear. Ma drugače sem bolj poznan kot......Gran figl.di putt.farabutt.mascalzon.bastard.mafios.maschilist. Di Passero vien dal mare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Na motosvetu: Rubber of Ducky :blink: :D Zlo kinky :D Think again: Ducks don't have dicks. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 (popravljeno) Moj sin ne potrebuje nikakrsnjega generatorja viteskih imen. Zase si je izbral, da bo vitez Oskar. Bom mogoce kaksno slikco napopal, ko jih bom dobil. Najbrz je bil pa celo pa na televiziji? Kamer na Erazmovem turnirju se je gnetlo. Da ne omenam, da je dve uri sedel na miru na glavni tribuni (skoraj mišn imposibl, kadar nisva sama....) :) Eh, sine......Iz mene ni bilo nic, iz tebe bo pa se mogoce veliko.......Mogoce... Ma klinac, jest sem bil tudi vcasih navaden spermij, kakor ti. Ampak Zmagovalec.... izmed vse tistih milijonov... in ti si zmagovalec.... :worship: lepo napisano Popravljeno Avgust 21, 2006. Popravil Original-One Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Danes sem na MS prebral toliko oslarij, da sem si rekel, da tole ne more škoditi in sem v pogovorni okni preprosto napisal FUCK YOU. In odgovor je bil: ALTER BOY <_< No on naj si ga kar nekam vtakne :angry: LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeXyCa Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 js pa sn Royal Wet Nurse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Keeper of the Cheese :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Squealing Piglet :D:D:D:D::D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Tubby of Te Awanga :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Fancy Pants :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 SKANKY HANKY THE STICKY :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Solid Skull - Lord of the Blunts B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
h3x0r89 Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Ma kašne ej :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Bob the Belcher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Knitter of underwear :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 The Ooze Of Wheeping Sores........you got that right :krneki: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) Skidmark on cotton :kva2: samo ime pa Motor mouth :OK: Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil bernardek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Lord of the World :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se