Godfather Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 (popravljeno) hotschko, Rude Boy, SymRu pojma nimate kako gre moja pesem no :lol1: :lol1: :lol1: symru ti jo bo moj violinist zaigral OK :grim Popravljeno Avgust 18, 2006. Popravil Godfather Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 hotschko, Rude Boy, SymRu pojma nimate kako gre moja pesem no :lol1: :lol1: :lol1: symru ti jo bo moj violinist zaigral OK :grim ne meše pokapavat no - reče se "ti jo bo vnuk od mojga violinista zašpilal" sem bil letos že dovolj blizu ... Matilda me je orenk vohala baje ... upam, da ji ne dišim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 lobo ja najlepše in najkrajše opisal dejansko stanje vseh, ki so zapustili Planet Opic .. in nič drugače ne bo z nami : zakaj bi se danes sekirali okoli nečesa, zaradi česar se potem sploh mogli ne bomo in stric z Dolenjske bi rekew: " .. takujetu, jn če nej bi blu, bi blu pa drgač - tu .. " :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Heh, ce ze moram, potem bi zelel, da moj pogreb zgleda tako, kot je pogreb od Grahama Chapmana (Monty Python)... Za tiste, ki ne vesete: That's the way to go! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 jes sploh nevem če bom kdaj škripnu :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 jz tud dostkrat premišlujem o tem :( uglavno če me zdej pobere želim da moj pepel stresejo v mojo čelado in jo posadijo zadi na GW in pol me seba popelje po ridah gor in dol .) po ulci bo čist dost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 men je pa čist vseen :grim sam da župnika ne bo :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davinci Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 men je pa čist vseen :grim sam da župnika ne bo :angry2: pr men tud ne, ker me ne pozna. pa še za pogrebe se tko čudn oblač. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 in še moj odgovor: morda nekaj obžalovanja, če se konča prehitro ... vsekakor ne žalosti za vsako ceno in samo zato ker se spodobi ... predvsem pa veliko dobre volje in veselja ob zabavnih spominih za nazaj ... B) Sem tudi jaz nažalost imela čas razmišljati o tem. Točno to.... predvsem si želim in v življenju trudim, da bi se lahko na ta dan moji prijatelji skupaj nasmehnili ob spominu name. In se me kdaj spomnili, tako kot se jaz z nasmehom na ustih spomnim mojih dragih, ki jih ni več ob meni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 no pa kakšn odojk pa kozliček bi se pa tud mogla zavrtet :grim pa žejni tud ne smete bit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 no pa kakšn odojk pa kozliček bi se pa tud mogla zavrtet :grim pa žejni tud ne smete bit :OK: .. :OK: .. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Važno, da bi bil v trugi pokopan in z enim spodobnim nagrobnikom. Lahko pa tudi v piramidi. Kot faraone. :) Pa fajn ga bojo mogli pit, da ne bodo vsi dehidriral od jokanja. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Jst itak nom n'kol umru. Jest sm ze umrl. In sem zdej nesmrten! "Sometimes takes just more than that to survive, be good at heart There is evil in some of us no matter what will never change..... ....I will hope, my soul will fly, so I will live forever Heart will die, my soul will fly, and I will live forever There's a thin line between love and hate Wider divide that you can see between good and bad There's a great place between black and white But everyone doth have the right to choose their path that he takes..." Res je tanka crta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Stisnil bi se v kak posebno ljubek kotiček žagarjevega grabna. Brez pogrebcev, brez pevcev in brez župnika. In moja duša (če jo imam) bi spokojno odplavala v nebesa (če so). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 ...so, so ...nebesa... za ene sicer mal bol pekoča :devil: ampak so Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 BMK. Meni je tudi vseeno ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 sem še premlad da bi na to mislu....... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 ... in ti boš daleč stran, mmmmm ne mi sveč prižigat...... by Magnifiko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Prjatli nej nardijo eno hudo žurko, pa nej še namest mene enga spijejo :OK: Starši in sorodniki pa nej se vsake tolk cajt name spomnejo, pa bo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 sm še preveč pikolo (premlad) da bi mi to na pamet padlo :BUA: btw:kdo je sploh odpru tako bedno temo!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 ...kdo je sploh odpru tako bedno temo!? Hotschko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 sm še preveč pikolo (premlad) da bi mi to na pamet padlo :BUA: btw:kdo je sploh odpru tako bedno temo!? Čuj ti, ne vem. Daj pokliči na informacije pa vprašaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Čuj ti, ne vem. Daj pokliči na informacije pa vprašaj? Sem že jaz klical, pa še nič ne vejo. Baje bo kaj več znanega konc septembra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 jes sploh nevem če bom kdaj škripnu :? boš - definitivno :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 K bo do tega prišlo, hočem, da imajo svojci in prijatli čim manj skrbi. Kar mora bit, pač mora pridet. Prej al slej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se