Jure007 Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Magnifico ma refren: In ko enkrat bom umrl in ti boš daleč proč, ne mi sveč prižigat, spomni se na božično noč :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andy77 Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Zanimiva tema... no jaz si želim, da bi še dolgo in srečno živel v krogu meni najdražjih (sinko in žena), ko pa bo enkrat konec bi pa želel, da bi bilo takole: spomenik v obliki roštilja :OK: , na njem pa napis: rad je imel pivo in bil občasno neodgovoren, una hišica za sveče pa obvezno v obliki piksne Laškega. Pa ne, da bi bil kak al-koholik, želim si, da bi ob pogledu na moj grob prilezel ljudem nasmeh na obraz, unim tercijalkam zahojenim pa zgražanje..., vedno pravim, hec mora bit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Ni slaba ideja.Pa "holchakermarš" mora bit zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Magnifico ma refren: In ko enkrat bom umrl in ti boš daleč proč, ne mi sveč prižigat, spomni se na božično noč :) Prej ali slej, vsakega od nas čaka srečanje z matildo. In zdaj se bomo zato sekirali? Mislim.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Glih pomislu sm na Magnifica...super pesmca :OK: drgač sm pa premlad da bi o tem razmišlov :hmm: ...to pride samo po seb, do takrat je pa treba skoristt prilko in izpovnt živlenje...še prehitr bo pršlo do konca :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Živimo danes, zdaj in tu. V polno. Kaj bo jutri? Kdo ve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Jst mam pa že domenjeno da mi bodo vsakega 1. novembra prinesli piksno laškega namesto svečke :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Jst mam pa že domenjeno da mi bodo vsakega 1. novembra prinesli piksno laškega namesto svečke :OK: meni pa kišto :grim Je pa Matilda k sebi poklicala nekdanjo Playboyevo zajčico Anna Nicole Smith Naj ji bo lahka zemljica :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Je pa Matilda k sebi poklicala nekdanjo Playboyevo zajčico škoda, pa glih letos sem jo mislil zapeljati na moji štangi en krog :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 No, to pa je čudna novica. Pri 39 letih? Najprej sin, zdaj ona. Kdo bo skrbel za majhnega otroka, ki ga je pustila za seboj? Žalostno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Vsak čas bo umrla Luna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Domicelj "Tovornjak je moj edini dom in postelja, jaz pa rad umrl bi doma"!!! itd.... Muska je pa k' šus! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Vsi ste zmešani :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se