runnerman Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 nikjer nisem našeu podobne teme zato sem odprl novo no imam runnerco in mi kaplja bencin nekje mislim da iz fergazerja tak bol umazan bencin pred kakima dvema tednoma teden dni tu nekej sem ga pripelu iz servisa na popravilu sem ga mel 17 dni ker skuter ni imel kompresije pred servisom nikoli nisem opazil da bi mi kje bencin ven spuhčal :hmm: prosim pomagajte kaj bi blo lahk narobe ??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Reklamacija na servisu, čeprav po tednu dni :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 (popravljeno) 99.9% vakum cevka (verjetno počena) k pelje na vakum pipco za bencin tkoj pod rezervarjem. Popravljeno Avgust 20, 2006. Popravil Dr. _MAXXI_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ThePunisher Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 0.1% da se je kaka dihtunga uničla ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runnerman Objavljeno Avgust 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 kolko pa bi me spet stalo popravilo ?? :wacko: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 (popravljeno) če je kar koli od tega naštetega (cev ali dihtunga) potem prideš čez pod 2k Popravljeno Avgust 20, 2006. Popravil k0ci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runnerman Objavljeno Avgust 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 tnx k0ci :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runnerman Objavljeno Avgust 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 sam kolko bi me še pol delo prišlo ena ura dela je 3k kolk bi blo to dela :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 :whistle: ... ne stoj tok pisat in pojdi raj mau pošraufat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runnerman Objavljeno Avgust 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 p******* danes sem ga peljal na servis pa sem reku da mi nekje bencin ven kaplja pa so rekli da nemorejo nič dokler ne vidijo od kje to teče . pa sem pusto tam skutera 2uri pa niti kapljica ni ven pritekla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 lol :D pusti jim ga čez noč :D:D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runnerman Objavljeno Avgust 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 jaz bi vprašu kolk pride original fergazer za ruunerja??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runnerman Objavljeno Avgust 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 kaj res nihče ne ve kolko stane :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukaaa1 Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 odvisn ket ga naručiš....probi dubit ud kake sute runnerce ferg. Dellorto zna bit nou kr drag Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Sam se zraven vzami, vzami ferg dol ga prepihaj in precekiraj cevke za benz in podtlak, potem pa namesto dihtung namazi dihtmaso, samo pazi da ti neo not v blok vsa dihtmasa zlezla... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukaaa1 Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 ne delat z diht maso, če še nisi delu. Težko jo je enakomerno nanest...Dihtunge sam fukneš pa je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se