gody01 Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 To sem tudi sam že razmišljal. Bom sprobal :) Sam tale z dolgimi gatami pri +30 je mal lovska .) Kakšne tanke šprtne hlače še. Ah, ne take dolge gate. So ti napisali da šprotno perilo z dolgimi hlačnicami. Tudi na +35 preizkušenio boljše pod usnjem kot na golo kožo (čeprav ima kombinezon mrežico). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Najbolj ziher dejanje, ki čez poletje odpravi probleme s mozolji, je sezonska amputacija. Kakšni mozolji neki. Čez zimo, jih daš pa nazaj. Simpl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 na srečo nimam teh problemov,se mi je pa zgodilo v hudi vročini da je rit orng zašvicala pa dobila ena dva mazoljčka kar me sploh ne moti,dokler je kakšn ki ga stisne .) ... pa da še zravn mal prtisne :))) m. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Mozolji so praviloma bakterijsko vnetje, ki se odlično pozdravi z antibiotično raztopina, katero ti predpiše zdravnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 ostalo v PM :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se