GrCaR Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 a to una k je takoj ob cest?? k je čist zabarikadirana?? :? da :D pa zvočno je tut dobr izolerana. sej more bit, če pa mi pr ns pizdarije delamo, še posebi če je kkšna žurka pr men :OK:
Jur3 Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 (popravljeno) GrCaR dej mi zrihti avtogram pa ga do pošte šentvid prnes dol..sej ni delč :D Popravljeno Avgust 30, 2006. Popravil Jur3
GrCaR Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 GrCaR dej mi zrihti avtogram pa ga do pošte šentvid prnes dol..sej ni delč :D :slap: K ga bom kej vidu, pa če se bom spomnu.
Jur3 Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 ne sej se zajebavam no :P edin če bi mi zašenku kšn dres od real madrida ko je biu tm..drgač pa ne hehe :D
nowfak Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) USA, USA, USA :) ARGENTINA !!! ....mislm da bojo zmleli američane :OK: Popravljeno September 1, 2006. Popravil nowfak
Brihta Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 ARGENTINA !!! ....mislm da bojo zmleli američane :OK: Ne bodo imeli prilike. Jih bodo zmleli že Grki :OK:
imlakar Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Ne bodo imeli prilike. Jih bodo zmleli že Grki :OK: So jih že. :OK:
janih Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 USA, USA, USA :) BAY, BAY, USA :OK: :OK: :yea1: :yea1:
Brrrm Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Če sedaj zmagajo še Španci, se bo svetovno prvenstvo zreduciralo na evropsko. :P
CPU Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) USA, USA, USA :) GO HOME SUCKERS!!!!!!!!!!!!!! :yea1: :yea1: :yea1: Če sedaj zmagajo še Španci, se bo svetovno prvenstvo zreduciralo na evropsko. :P Po mojem malo verjetno, kar naj Argentinci zmagajo, se mi prav dopadejo tile "gaučosi" :grim Popravljeno September 1, 2006. Popravil CPU
simon78 Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 saj tudi malo verjetno je bilo, da bodo zmagali GRKI. finale GRKI : SPANIJA :OK: EVROPA NAPREJ :worship:
CPU Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Ne morem verjat. Španci so zmagal za eno piko :BUA: Torej nas res čaka evropski finale, evropska košarka je ta nartabuljš, jeb.. NBA :grrr
simon78 Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Ne morem verjat. Španci so zmagal za eno piko :BUA: Torej nas res čaka evropski finale, evropska košarka je ta nartabuljš, jeb.. NBA :grrr to ! :OK:
nowfak Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Američani so itak pozerji .... so mislni, da bojo kar tako Evropejce skenslali :hmm: :grrr :SS Ej sam Španci so pa popiz..... :xx:
Brihta Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Ej sam Španci so pa popiz..... :xx: Sam sem bil pred prvenstvom skoraj 100% prepričan, da bodo španci prvaki. Sam tile Grki so žilavi k sam hudič. NAzadnje so pušnl proti Slovencem :xx: Tko k nogometni prvaki Italijani, k so nazadnje pušnl proti Slovencem :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se