Alla Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Am, Vale, prjatlca.....a si za vikend doma? :rolleyes: Za štedilnikom? O:-)
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Am, Vale, prjatlca.....a si za vikend doma? :rolleyes: Za štedilnikom? O:-) Nisem draga ... veš, da to počnem samo v zimskih časih, ko so dnevi kratki in noči dolge ... :grim
Anubis Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) Vale, ker vem da si gurmanka, me lahko presenetiš. :D Mislim, da bo kmalu mraz...se mi zdi :) Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil Anubis
jose Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 jaz bi nekaj gurmanskega z gobami :)
Kölm Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Evo, ni bilo virtualno ampak vseeno dobro za dol past :grim . [attachmentid=79096] Tistemu ki ugane kaj je to in kje se dobi častim enega tam. Ne da se mi gledat al ste pogruntal al ne... Je pa to Veseli Busanc, kakršnega sem jedu na Baščaršiji skupaj z Mukki in še dvem somotoristoma, ko smo se vračali iz SCG oz. zbora v Užicah. Evo slike mojega letnik 05, ko je bil še nepojeden: http://www.mk-atrans.si/vrho/travel/2005/zlatibor.html
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 He he so me prisilili da sem predčasno razkril. Drugače pa čestitke. Je bla pa mukki tista ki mi je lani to priporočila, seveda sem letos spet moral enega zmazati.
chris Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Polnjene lignje na žaru prosim, za prilogo pa bi imel slan krompir :) Polnjene s pršutom in sirom, s Tržaško :OK: :yea1:
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Polnjene s pršutom in sirom, s Tržaško :OK: :yea1: KALAMARI, REČE SE KALAMARI
Alla Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Faking šit, moj čir na želodcu se veča in veča ob gledanju tehleh slik! LAČNA!!!
Špilferderber Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Evo jih ... noro zajebana slika, u 100 matar zajebana.. hvala, valdez, za virtualno potešitev in naprošam za robček, da z monitorja obrišem vse DNK sledi..
Anubis Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) Faking šit, moj čir na želodcu se veča in veča ob gledanju tehleh slik! LAČNA!!! Pridna, pridna...sedi lepo...ne smeš grizt ljudi v svoji bližini...pridna, pridna... :D Takole...za prvo silo, ker si tako napadla, bo tokrat brez pribora in nepotrebnih dekoracij. [attachmentid=79216] Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil Perla
Alla Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: :worship: :wub:
Ganges Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) KALAMARI, REČE SE KALAMARI :grrr V našem koncu države se reče lignji. Tudi v cenikih restavracij :grim No nekatere imajo tudi mogoče napisano kalamari. S tem, da so lignji prav gotovo boljši od kalamarov. Verjetno zaradi tega, ker do pred nekaj leti nikoli nisem vedel kaj pomeni kalamar :D Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil Ganges
ar Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Mmmm, ravnokar sem tole popacal. Tuna na grillu, blitva in solatka. Samsko gospodinjstvo kar sede. Sam bi raj za dva kuhal :naughty: [attachmentid=79247]
Vale Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Šefe Anubis ... iz Trsta smo privlekli: - svež mlad radič pobran in posekan pri prvem drstenju, nedolžen - kup testenin v različnih oblikah, večinoma Barilla graham - kup sirčkov različnih proizvajalecev, prevladujejo brie, sladka gorgonzola, gambozola in mlada skuta - kup začimb na katerih so čudni hieroglifi, ki jih ne razumem, ampak sem prepričana, da jih boš razvozljal - pesto iz oliv in česna - čudovite morske sadeže - sveže mlade breskvice in češpljice Tako, da odpri kuhinjo, da začnemo kuhat ...
Alla Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 A je že odprto? Bi se dalo kak zajtrk dobit? Tak, ki bo vsaj par ur držal (mene sito), naj danes ne bo premasten, mora vsebovat (NUJNO) meso in kaj svežega. Hvala. :rolleyes:
Vale Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 A je že odprto? Bi se dalo kak zajtrk dobit? Tak, ki bo vsaj par ur držal (mene sito), naj danes ne bo premasten, mora vsebovat (NUJNO) meso in kaj svežega. Hvala. :rolleyes:
KeC Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Danes vzamem fotkiča zraven in vam zvečer naredim take lušte ... Sam pazite se :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se