Vale Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 in marinirano žirafo kot posebno željo.. :eek: :eek: :eek: Niti pod razno :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 želvje ikre, oblite s prašniki morskega konjička Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Pir zame pa včerišnji urin za policaje, ki spremljajo forum! Do dna! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 :eek: :eek: :eek: Niti pod razno :nono: saj sem vedel, da imate samo hrano za pussyje v tej restavraciji.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Špil, tole sem dobil po mailu in taitega bradača imam na sumu, da je žirafo pozobal mrez marinade. Kot pa lahko iz slike razbereš, sem se potrudil do te mere, da bi lahko postregel z mehkim, mladim primerkom te vrste. Počakal bom še do cca 12ih. Konec koncev bi ti pa lahko podtaknil plemenito govedino in ob pomazanem krožniku s kruhom, še vedno trdil, da je šlo za pikčast stvor v najlepših letih. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 ha, mlada fina žirafica, po možnosti še s posušeno solzo na žalostnih očeh, je pa gurmanski presežek brez primere.. tvoja krava me ne bi zavedla.. hvala anubis.. vedno sem imel zaupanje v tvoj lokal, samo pizdim brez potrebe.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 medium done, s kruhom pomazano.. samo še rignem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 a obljubljena pošiljka vrste Ailuropoda Melanoleuca je že prišla? tule se sliši eno virtualno špilferderbijansko pretakanje po želodčnih pajčevinah.. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 vidm vč al manj sam gurmani... a pol se dobi tlele kaka jegulja szi roštilja? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Trikotni pica burek prosim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 a obljubljena pošiljka vrste Ailuropoda Melanoleuca je že prišla? tule se sliši eno virtualno špilferderbijansko pretakanje po želodčnih pajčevinah.. <_< KRUUUUUUULLLL :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Za malico: en fin sendvič z domačim dalmatinskim pršutom (brez slike, sem ga prehitro... pospravil. PS imam en cel domač dalmatinski pršut viška - cca 7 kg. PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 PS imam en cel domač dalmatinski pršut viška - cca 7 kg. PM kišto laškega ti dam zanj :grim (10litrovrazvedrilnepijačepress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Dej mi nekej za 300SIT. Sem lačen ko pes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 glih kar mi je švignu en pristni kraški pršut pu glav... hm..pa š kak terančk zravn, pa smo zmagal ane :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Terančka pa nimam :( samo pršut resno nucam keš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2006 KRUUUUUUULLLL :glare: Takole... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno September 2, 2006 Deli Objavljeno September 2, 2006 Tole, da musklne nafutram. Pol pa gasaaaaa v Pulo. [attachmentid=80054] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 A šef kuhinje je na dopustu? :( Ker jaz bi nekaj eksotičnega prigriznila za kosilo. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 A šef kuhinje je na dopustu? :( Ker jaz bi nekaj eksotičnega prigriznila za kosilo. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Pa dobro, a ga lahko vsaj iz drevesa snamete ali ga moram sama "obrat" ? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Pa dobro, a ga lahko vsaj iz drevesa snamete ali ga moram sama "obrat" ? :glare: ka zaj al češ svežega al ti damo enga iz zmrzovalnika? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Svežega. Ampak primerno serviranega! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Hočem burek :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2006 A šef kuhinje je na dopustu? :( Ker jaz bi nekaj eksotičnega prigriznila za kosilo. O:-) Malce je bilo težave z dobavitelji... ;) Bo tole za malico ok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se