Alla Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 :yes: :004 B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2006 (popravljeno) Tole je pa zame. Imam malce deficita. Popravljeno September 12, 2006. Popravil Anubis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 tole dvoje bi.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Dej mi nekej za 300SIT. Sem lačen ko pes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 eno dobro uležano rožico mesojedko, krvavo po duši, a flambirano z malo jačim agavinim ekstraktom.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Božanki, se lahko še k tvoji skledi malce premaknem. :rolleyes: Tko dobro zgleda, pa tko lačna sem še. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2006 Lahko ampak če obljubiš, da boš samo v pravo meso grizla. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Dokler je pravo meso na dosegu me mesni nadomestki ne zanimajo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 (popravljeno) goveji medaljoni v curryjevi omaki, pred tem ogrevanje želodčka s pikantno pehtranovo juhco (ki se mi zdi, da je bla ingverjeva ;)), k mesotu krompir iz rora, zraven fina solatka rdečga radiča Popravljeno September 12, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Dokler je pravo meso na dosegu me mesni nadomestki ne zanimajo. B) O je***... ...spet bom izvisel... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Pa kr neko meso bi papcali :huh: Dejte, no - GIVE PEAS A CHANCE! :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Dejte, no - GIVE PIGS A CHANCE! :D :P no pa se strinjava, pujs je kralj živali :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Mljask :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2006 Za potem, ko se vrnem. Upam, da si bom zaslužil en takšen obed. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 A prav vidim, da je za dva pogrnjeno? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2006 Hehe..res je za dva, ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 (popravljeno) jest pa vidm 3 krožnike :kva2: Popravljeno September 13, 2006. Popravil janetka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2006 Eden je zame, drug je za moj Ego, tretji pa je za kakšno mikavno gospodično, katera se mi bo nedvomno pridružila. Torej vidiš popolnoma pravilno le razlagala si nisi ustrezno. Torej je pogrinjek še vedno za dva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 In božanski vsekakor zasluži pozornost dame, ki resnično uživa v ponujenih dobrotah. In ki jih ceni. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 http://www.mycoolclips.com/?v=bc63c7c49f5c...9dc2d2a85fdf671 tole bi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Pot pod noge in na Miklošičevo. Tule Nobel burek ni sploh. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 no pa se strinjava, pujs je kralj živali :OK: :grim On je kralj :worship: Ona pa kraljica :worship: Živela pujs & jagnjetinca :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 On je kralj :worship: On je kralj... ona pa prasica :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Odrež mau od plečke... mislim, da je pečeno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2006 Samo v vednost in ravnanje. Brez nepotrebnih leporečnih razlag, razprav in demokratičnih odločitev - kdor bo svinjal z bureki in ostalo drek hrano v kulinaričnih razvajnjih, se lahko zgodi, da bo pristal na meniju. Meso je meso, če je pa zanič, ga bodo pa psi pojedli. Ali pa varan, ki se mota tod okoli. Kličem ga Piko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 kua je pa kej duans na meniji? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se