Špilferderber Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 eritrocitna župca, prestrežena iz mladih losov.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2006 Tole danes zame, malce argentinske kravce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Še zame, še zame!!!! :kva2: Lahko je kak drug kos mesa, samo da bo konkreten in rahlo eksotično pripravljen! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2006 Bo za zdržat do kosila? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Mega božansko! :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 pejta u hormonca aja, sj smo tam (skor) :P jaz bi za desert eno strjenko u jagodnem zosu seveda potem, ko zaužijel florentinskega / T-bone / argentinski čurasko od 80 dkg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2006 Sym, ni treba nikomur hodit v hormonca, so že te živali bile deležne hormonske terapije, poglej kako lepo so razvite. Danes zame tole. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Danes je bla za malico beljakovinska in vitaminska bomba! Mljask! Sem mislil, da me bo kaj črvičilo, pa me ni nič. A je koga, ki je jedel malico tukaj danes? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2006 Mojemu razpoloženju primerno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 takole se mi zdi, da bo moralo nekaj s krilci danes priletet na moj krožnik.. vaš Drakula Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2006 Na kakšen način bi želel imeti pripravljeno dotično zverino? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 samo malce flambirano? možno?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2006 Voila! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2006 Razvajanja za danes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 dej mi čevape :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2006 Na "dej mi" dobiš samo dve okrog kepe. Zajtrk. Zame. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 naprošam kos pljučne, zunaj krvav, noter medium, v celoti pa takšen, da zadovolji zelo lačne individuume. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Naročim nekaj krvavega. Skoraj živega. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2006 Samo navzven jo je treba še obrnit. Zrezek pa opečen ravno toliko, da ne teče od njega. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Cenim. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Danes bo kalorijska bomba: ocvrt sir Rabim energijo za morebitni naskok golice :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Jaz bi danes tudi kakšno malenskost prigriznila. Prosila bi, če je ta malenskost sestavljena iz obilice mesa in zelenjave. Lahko je še malce krvavo. Meso. Ne zelenjava. Zelenjava naj bo samo malce popražena. Začimbe po nasvetu glavnega kuharja. Hvala B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2006 (popravljeno) Za večkraten naskok golic je najboljša hrana tole: Potem greš pa na par zrezkov. Popravljeno September 27, 2006. Popravil Anubis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Cenim. B) da, cenim. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2006 Jaz bi danes tudi kakšno malenskost prigriznila. Prosila bi, če je ta malenskost sestavljena iz obilice mesa in zelenjave. Lahko je še malce krvavo. Meso. Ne zelenjava. Zelenjava naj bo samo malce popražena. Začimbe po nasvetu glavnega kuharja. Hvala B) Za damo, da ne bo onemogla. Kadarkoli. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se