Alla Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2006 :worship: Ni kaj. Lahko pa poskrbiš za sladico. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Pečenga vola za s z sabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 mjan se lušta divjih šparglou szi pršutam u gobovo-smetani umakci :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Pečenga vola za s z sabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Danes bo pa umrta krava. Mnogo nje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno November 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2006 Tale je pa za Allo, ker ima deficit. Meso z jajci. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Ti pa znaš poskrbet zame. ;) B) :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Novi trendi v kuhinji: molekularna kuhinja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Men tole bolj sede [attachmentid=91540] Bosanski lonac, Inat kuča - Sarajevo 2006 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 V moji kuhinji bo pa čez kak mesec tole: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 V moji kuhinji bo pa čez kak mesec tole: :D in nekaj podobnega temu: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 In potem naredim takoj eno slastno paello! :kva2: Aja, seveda....pa ko bo kuhinja, bo končno tudi vselitveni party! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 In potem naredim takoj eno slastno paello! :kva2: Aja, seveda....pa ko bo kuhinja, bo končno tudi vselitveni party! :slap: ...pridem... čez en mesec bom ja že lahko jedel... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Februar 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2007 (popravljeno) In potem naredim takoj eno slastno paello! :kva2: Aja, seveda....pa ko bo kuhinja, bo končno tudi vselitveni party! :slap: Za meso, ki bo ostalo od kosila bom pa že jaz poskrbel. Imam pravo novo orodje za preizkusit: .) Popravljeno Februar 13, 2007. Popravil Anubis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Za meso, ki bo ostalo od kosila bom pa že jaz poskrbel. Imam pravo novo orodje za preizkusit: .) Meso ne škodi pri nobeni dieti. Seveda brez OH. Dober tek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Februar 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Meso ne škodi pri nobeni dieti. Seveda brez OH. Dober tek. Huh....še dobro. :glare: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Dajte še meni nekaj morskega :) Po možnosti rakce :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Februar 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2007 navali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Božanski, bi se dalo dobiti danes kaj z okusom Indije? O:-) Če rabiš kakšno začimbo, jih imam nekaj na zalogi. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Februar 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Božanski, bi se dalo dobiti danes kaj z okusom Indije? O:-) Če rabiš kakšno začimbo, jih imam nekaj na zalogi. B) Takole. Samo je pomojem res kakšna začimba premalo. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 (popravljeno) Jaz bi pa danes glede na to, da je takšen "poseben" dan, nekaj sladkega povezano z jagodami in čokolado .. Ponudbe? :blush: Popravljeno Februar 14, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Jaz bi pa danes glede na to, da je takšen "poseben" dan, nekaj sladkega povezano z jagodami in čokolado .. Ponudbe? :blush: Rok'n'bend :slap: Še za v živo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Rok'n'bend :slap: Joj, kje si kej te dobil? :D Res da se pesem nanaša na mojo željo.. Ampak z jagodami pa čokolado se da bolj prakticirat na kakšen drug način :P :whistle: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Joj, kje si kej te dobil? :D Res da se pesem nanaša na mojo željo.. Ampak z jagodami pa čokolado se da bolj prakticirat na kakšen drug način :P :whistle: O:-) Za tisto pa na odprtem delu foruma ni prostora. :nono: Se dogovoriva privat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se