Skoči na vsebino

Glupa nedelja (16.06)


.T.

Priporočene objave

V nedeljo mi je slo vse narobe, zato sem odpru to temo.

Prvotni plan je bil, da se naspim in se nato z Misho odpraviva na naso obalo. No, ze zjutraj me prebudi moj GSM. Klice me kolegica Dusa, ki mi pove zalostno novico, da so Dariju ukradli motor in to v nasi ulici. Shit! Sledilo je se nekaj klicev sem in tja. Obvescanje se je zacelo. Z zamudo grem po Misho. Ker sva bila ze pozna, sva jo do Vrhnike picila po avtocesti. Teram 230 in mi gre ena mama z Yugom prehitevat prikolicarja. Prehitevala je pa tako, da je ze 200 metrov pred njim zavila na levi prehitevalni pas. V levo vzvratno ogledalo itak ni pogledala. Sledilo je divje bremzanje in hupanje. Mama je po avtocesti "divjala" celih 90 km/h.

Na Vrhniki zapeljeva dol z avtoceste in jo piciva naprej po stari cesti. Shit pred vrhniskim klancem ze od dalec vidim gasilce, policijo in resilca. Prometna nesreca. Ko pripeljem blize vidim cestaka od strani prilepljenega na fiesto. Prvo kolo motorja je na tleh, zadnje pa na strehi od fieste. Gasilci pripravljajo hidravlicne klesce, da bodo iz fieste izrezali uklescenega voznika. 100 metrov naprej je resilec, v katerega na nosilih nalagajo nesrecnega motorista. Motorist je se v kombinezonu, na glavi ima celado in je s trakovi privezan na nosila. Prokleti stari a ga je mogu izsiliti!!!

Po eni uri in pol prispeva v Lucijo, kjer si v eni mali trgovinici kupiva hladne pijace. Med pitjem zaslisim iz smeri kartodroma zvoke supermoto motorjev. Opa dirka si recem, greva malo pogledat. Ampak presenecenje! Cesta, ki pelje mimo kartodroma je z obeh strani neprodusna zaprta s takimi ograjami, kot jih uporablja policija za demonstracije. Ob ograji pa blagajna in kasirajo. Ne vem koliko, ampak lansko leto in tudi leta poprej si lahko zastonj gledal dirke kar s ceste. No bom pa malo s strani poskilil na dirkalisce, da vsaj malo vidim fante. Ampak figo! Organizatorji so dali na ograjo crn polivinil, da se ni na progo cisto nic videlo - zastonkarjem je odzvonilo! Mislim si je.te se in se odpeljem skozi Portoroz do Pirana.

V Portorozu "prijetna" slika. Vstop na plazo lepo kasirajo, mestno redarstvo se fura na skuterjih okoli avtomobilov in jih neutrudno listka. Kdor ne placa prkirnega listka mora biti kaznovan!!! No malo naprej enemu tujcu natikajo lisice! Bravo za nas turizem!

V Piran piciva mimo rampe, parkirava na pomolu in sledi skok v toplo morje. Ko prilezeva iz vode po pol urnem iskanju tusa ugotoviva, da v celem Piranu ne premorejo enega javnega tusa. Ponavadi se stusirava na kopaliscu pred hotelom Piran, ampak letos tam ni vec tusa. Od njega je ostal samo se betonski steber. Iz pipe na pomolu tece voda po kapljicah. Niti sadja si ne mores oprati!!! Nato s pomola opazujeva italijanske jahte! Pa sej to so same stare kripe letnika 1970 ali se starejse. Niti ena ni bila nova, moderna kot sva jih videla na Internautici. No "jahtarji so si veselo kuhali, ropotali s posodo, se na glas krohotali. Skratka nobenega miru. Ko so pa popoldne zaceli odhajati proti domu, so zasmradili cel Piran, ko so vzigali svoje iztorsene dieselske motorje. Nasi turisticni delavci pa mislijo kaksni mondeni gostje nas obiskujejo. Mislim raja italijanska, ki je na licitacijah pokupila odpisane jahte in se pride kazat k nam.

No pa prleti se Pahorini z novo XX in gremo v Lucijo na pico in nato se na sladoled. Med setanjem po Portorozu ugotovimo, da je ta se bolj prazen. Le zakaj?

Okoli 19. ure sedemo na motorje in se po velikanski gneci opeljemo proti Ljubljani. In za zakljucek glupe nedelje, nas zacne v Logatcu se prati in to vse dol Ljubljane.

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj pa tok rinete na naso obalo ko je pa že splošno znano da kasirajo za vsak drek.

Mi smo jo v nedeljo prasnili do kolpe (Vinica), malce zaplavali nekaj spili.Predvsem te pa ne ucurijo na vsakem vogalu,je folk čist drugi (prijazen).

Za lisice pa najbrž še slišal niso.

Drugič se raje pridružite nam.

LP

Leteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V nedeljo mi je slo vse narobe, zato sem odpru to temo.

V Piran piciva mimo rampe, parkirava na pomolu in sledi skok v toplo morje. Ko prilezeva iz vode po pol urnem iskanju tusa ugotoviva, da v celem Piranu ne premorejo enega javnega tusa. Ponavadi se stusirava na kopaliscu pred hotelom Piran, ampak letos tam ni vec tusa. Od njega je ostal samo se betonski steber. Iz pipe na pomolu tece voda po kapljicah. Niti sadja si ne mores oprati!!!  

Tadej

Sem bil včasih pirančan pa me je sram da je tako.

Če bi se županji pritožil, bi z rameni skomigala pa 15 minut govorila, da bi utemeljila zakaj tako mora biti.

Že vedo kaj delajo, saj zato pa imajo sam italijanske cigane tam.

Dok je bilo Tita, bilo je i šita. Ampak v Piranu si vsaj pet tušev našel, kjer si se lahko stuširal.

Nekdo bo rekel, danes ni več ničesar zastonj. Štos je v tem, da v Piranu tuširanje tudi kupit ne moreš. Pa razumi človek če more.

Sovražijo turiste, pa bi najraje, da jim denar po položnici tja pošljete.

:cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj pa tok rinete na naso obalo  

LP

Leteči

Ja gledat djevojke u ljetnim haljinama!

Tadej

... zakaj pa potem Misho s sabo voziš??? :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj pa tok rinete na naso obalo

LP

Leteči

Ja gledat djevojke u ljetnim haljinama!

Tadej

... zakaj pa potem Misho s sabo voziš??? :lol:

Da se stalno zaveda:

Povsod je lepo.......A DOMA JE NAJLEPŠE-a!!!!!!!!! 8) :wink: :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:!: :!: Soča in Pišnica rules :!: :!:

Tam so taprave dečvice v skritih rečnih kotičkih, pa še ceste so fajn za moped.

Slo-obala je OUT :arrow:

Proti morju je čist preveč gužve, pol se pa vedno kako sranje zgodi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se strinjam z ostalimi, SLO obala je podn pa se dobrih cest ni. trenta (soca), kolpa to je pravo al pa kar na hrv obalo ceprav te tam tudi "lupijo" ampak se vedno manj kot pri nas.

za djevojke v ..... pa je tako ali tako treba prit v MB na Lent ker se zdaj festival Lent zacne in to je hujse kot cela obala+3M in se ne vem kaj.....

vglavnem boli.....tak hudo boli...... :P :shock:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se popolnoma strinjam z naslovom te teme - pretekla nedelja je bila v dolocenih stvareh res malo - ah, kaj malo - "ornk" glupa !!! Ali pa tudi ne, mogoce so pa samo nekateri ljudje glupi. Ne marajo motoristov, bi pa vseeno kdaj "kaksen krog" naredili z motorjem... Pa naj clovek to razume, ce more ....

Ah, sem zabljjjjuzila - to bi blo ze bolj za Gregsovo cistilnico.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tadej bo pa druga boljša,da te mal potolažim

Hvala za tolazbo, mi je ze boljsi. A mogoce ves, kdo je bil motorist, ki je imel nesreco na Vrhniki?

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 mesecev pozneje...
O, lej, enemu je tudi sla nedelja na zivce... se je upanje zame.. nisem edini... :evilbat:

Gregs....naroč si PIZZO......tebe hrana zmer potolaži :) :D :D :D :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!