Manu Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 :lol: :grim Broj has a soft name :grim Tut še kej druzga ma soft....verjetno...ugibam.... predvidevam... :hmm: Zgodba o Lojzevem petelinu : prvi vstane, dere se ko satan že ob pol štirih zjutraj, sopiha, kikirika, se meče ob tla na lastnem in tudi našem dvorišču, kure pa petnajst čez sedem zjutraj nabriše Tonijev molčeči petelinček , ki mu iz repa ven stoji en sam samcat ubogi perešček...... :OK: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Tut še kej druzga ma soft....verjetno...ugibam.... predvidevam... :hmm: Zgodba o Lojzevem petelinu : prvi vstane, dere se ko satan že ob pol štirih zjutraj, sopiha, kikirika, se meče ob tla na lastnem in tudi našem dvorišču, kure pa petnajst čez sedem zjutraj nabriše Tonijev molčeči petelinček , ki mu iz repa ven stoji en sam samcat ubogi perešček...... :OK: :P Manu, Manu, Manu.... Če nimaš rada najbolj pametnega, najlepšega, najhitrejšega, najbolj razgledanega itd. s presežniki pozitivne konotacije, predstavnika Slovenije, potem takem tudi Slovenije ne moreš imeti rada. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 :afro2: :afro1: :music2: :smoke: Slovenija zemlja mog sna, Slovenija zemlja obečana... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Pizda se se k hijene spravl na Brojčija. Kje ste bili pa takrat, ko sem sam samcat bil izčrpljajoč boj z starostmi tega motosveta :? da te nebi kresnu... :D kje sem bil pa jaz <_< :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 da te nebi kresnu... :D kje sem bil pa jaz <_< :angry2: Kresn ga.. daj ga...daj :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 da te nebi kresnu... :D kje sem bil pa jaz <_< :angry2: tam, k zmer - 100 let za kameno žlico... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 tam, k zmer - 100 let za kameno žlico... Kremenčkovi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Kresn ga.. daj ga...daj :OK: :OK: :OK: ^_^ :o :chase: :fight1: :grupni: :hooray: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 :lol: :lol1: :OK: :OK: BTW: moderatorji imamo tak gumbek :naughty: :kva2: Misliš tistega na katerem piše SymRu? Ja pa kaj si ti nor, kako nakladanje. :eek: :slap: A neda. Jaz pa se sam jebem z otavo in prenašam fajhnega fotra in ipičnega froca. Tito, kje so tvoje šole prevzgoje? O lube gate :lol1: :lol1: :lol1: Gate so za YU nostalgike. Za napredne Slovence so tangice. Piknik :P Moralno smo te podpirali. Zdaj, ko pa se en drugemu prilizujeta, pa ........ :devil: Brihta je že spreobrnjen. Sedaj si na vrsti ti. Začenja se moralno političko vaspitanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Misliš tistega na katerem piše SymRu? ma ne...prov gumb je tak no...poglej :D :D :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Jst tuuuuuuuuuuuud mel to bi. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 ma ne...prov gumb je tak no...poglej :D :D :D :lol: Hudiča! A to tudi obstaja? Do sedaj sem slišal samo za Marš na Drino in Marš u PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2006 ma ne...prov gumb je tak no...poglej :D :D :D :lol: a je to res .. ali si sam malo pofotošopirow slikico? :naughty: Brihta je že spreobrnjen. Sedaj si na vrsti ti. .. lobo brez veze .. ni nobenih šans, ker pri "Norrisu" ni organske podlage, katero Brihtyč recimo ima .. tam, k zmer - 100 let za kameno žlico... kwa je zdej "frizurnik" :D a se zabavaš čitajoč tole .. :lol1: po moje mene pustijo samo za to, da se ti na pravi način vmešaš potem naju bodo pa oba skupaj poslali na "goliotok" da nama ne bo dolg čas bova lahko v miru vsaj kak šah udarila .. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 po moje mene pustijo samo za to, da se ti na pravi način vmešaš potem naju bodo pa oba skupaj poslali na "goliotok" da nama ne bo dolg čas bova lahko v miru vsaj kak šah udarila .. :naughty: mah tist majo na forumu sladkornih bolnikov tko, kjer je Thundercat moderator, administrator, spletni urednik in še kaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 (popravljeno) Hehehe... Spreobrnjen, nespreobrnjen...nima veze...fora je samo v tem, da pišem kar mislim in cilj mojih postov ni iskanje novih "zaveznikov". V eni temi se lahko strinjam zdaj z enim, zdaj z drugim. Ja in ne bom se pridružil vašemu podjebavanju drug drugega. Ravno gledal neko oddajo na POP TV (vodi jo živčni Slak :wacko: ). gostje so bili Kacin, Peterle, neki predstavniki slovenjskega veleposlaništva na Dunaju, Križnar, predstavnik urada predsednika države... Ob gledanju oddaje mi je šlo na kozlanje in sem ugasnil TV. In se popolnoma strinjam z Brojčijem da je slovenska politika leglo trapelnov (pa niso vsi enaki). Trapasti so pa zato, ker me spominjajo na nas v tej temi. Samo podjebavanje (tudi na osebni ravni), iskanje nepomembnih dokodkov iz preteklosti, očitanj.....skratka slovenska politika še dolgo ne bo sposobna delovat organizirano po neki določeni organizirani poti. Zunanja politika ni enotna, saj ima vsaka inštitucija svoj zunanje politični plan. Ni sodelovanja. Ni normalnega pogovora, med inštitucijami. Tako kot ni normalnega pogovora v tej temi :( Popravljeno September 7, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2006 (popravljeno) mah tist majo na forumu sladkornih bolnikov tko, kjer je Thundercat moderator, administrator, spletni urednik in še kaj... ah .. ne verjamem .. ti se hecaš .. kenede? :D ....skratka slovenska politika še dolgo ne bo sposobna delovat organizirano po neki določeni organizirani poti. Zunanja politika ni enotna, saj ima vsaka inštitucija svoj zunanje politični plan. Ni sodelovanja. Ni normalnega pogovora, med inštitucijami. Tako kot ni normalnega pogovora v tej temi :( z eno besedo: ".. tipiš sloveniš .. " kot bi rekew doktor H. s Kogoške :lol1: Popravljeno September 7, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Blagor ubogim na umu. :) Škoda, da ne berejo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Ker se je tema Slovenija : Jugoslavija več kot očitno izpela in je krenila v popolnoma nove sfere, ki nimajo popolnoma nobene veze z naslovom, jo z novim kjučem, ki sem ga včeraj končno dobila, ZAKLEPAM. Hvala za razumevanje. B) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 a je to res .. ali si sam malo pofotošopirow slikico? :naughty: smo se hecali... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave