AREA Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Kaj mogoče kdo ve s katerim programom bi se dalo odpret file s končnico IMP? Sem si dol potegno Autorouta ki bi ga nujno rabo pa ga ne morm odpret. Hvala za vsak nasvet, ce pa je kdo iz MB in ima Autorouta pa se priporocam. NUJNO :worship:
Thundercat Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 probaj s tem: http://www.technelysium.com.au/winimp.html
extr3m3 Objavljeno Avgust 27, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2006 Program Babya Archive... google -> Babya Installer Archive download Mislm da bo to to.
lojzek Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Kaj mogoče kdo ve s katerim programom bi se dalo odpret file s končnico IMP? Sem si dol potegno Autorouta ki bi ga nujno rabo pa ga ne morm odpret. Hvala za vsak nasvet, ce pa je kdo iz MB in ima Autorouta pa se priporocam. NUJNO :worship: Če res rabiš Autoroute, pol OK. Če pa rabiš kaj bolj simpl za risat, je pa Board Editor zelo fletkan. Ga pa lahko s programerjeve strani lahko dol potegneš čist legalno. Pa kar mi je najbolj pomembno, nima polne kufre nepotrebne navlake zraven. Pa še po Microsoftovo ni napisan t.j. kratek je:) Uglavnem, men se fino obnese!
JMatic Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 zdownlodau sm si borland delphi, 3 cdje, ampak so v formatu .daa pa mi tega noben prog ne odpre...alkohol ne jeb3, nero tut ne, iso buster isto... help me :( :cry: aaa sm ze:> powerISO je ce koga zanima hehe
Ski_Fanatic Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Kaj mogoče kdo ve s katerim programom bi se dalo odpret file s končnico IMP? Sem si dol potegno Autorouta ki bi ga nujno rabo pa ga ne morm odpret. Hvala za vsak nasvet, ce pa je kdo iz MB in ima Autorouta pa se priporocam. NUJNO :worship: Probaj pajser, če ne pa večji čekič :whistle:
JaRaNe Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Če res rabiš Autoroute, pol OK. Če pa rabiš kaj bolj simpl za risat, je pa Board Editor zelo fletkan. Ga pa lahko s programerjeve strani lahko dol potegneš čist legalno. Pa kar mi je najbolj pomembno, nima polne kufre nepotrebne navlake zraven. Pa še po Microsoftovo ni napisan t.j. kratek je:) Uglavnem, men se fino obnese! on rabi autoroute, ne autocad .) :)
lojzek Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 :slap: Sory, moja pomota. Obstoji en program s skoraj istim imenom, sm ga tud sam mel, pa sem mal pobrkal :rolleyes:
SEOI-NAGE Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 PowerIso pa zna to odpirat.. Poskusi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se