Divjakos Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Hej, Zanima me kdo pozna kaksno trgovino ali opcije kako bi malo predelal ta moj Keeway Exceed 125. Nimam neke sile brskat po mašini, bolj me zanima kak in kje bi dobil kaksen blatnik, ogledala itd. te stvari za menjavo, saj sam ko gledam ne najdem tega nikjer :BUA: Prosim lepo za pomoč :hmm:
Froš Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 pomoje da pašejo tudi deli za stylat 50 kubične skuterje, in univerzalni deli.. (špegli, žmigli, lexus šipce...)
JeRn3j Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 v louisu maš te robe kukr čš :yes: sam tja pejt pa poišč ;)
exceed Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 JA, jest mam tudi tak problem. Kr je kitajc nič gor ne paše, delov pa sploh ni za dobit. :headbang: Pa če bi slučajno keri vedel za kaki športni auspuh ko bi gor pasal, al pa vsaj kak bi iz standardniga dobo blokade naj mi lepo prosim pove. Vsaka pomoč je dobrodošla :worship: .
_Fingi_ Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Glede na to, da je 4t, ne rabi bit kej zablokiran zato da je pod 11kw, tko da ne vrjamem da so kkšne blokade v izpuhu, oz. kjerkoli :trance_33_sleep:
exceed Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Glede na to, da je 4t, ne rabi bit kej zablokiran zato da je pod 11kw, tko da ne vrjamem da so kkšne blokade v izpuhu, oz. kjerkoli :trance_33_sleep: potem sploh ni finte če zamenjam auspuh al pa kaj drugega??? :unsure:
k0ci Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 razlika sigurno bo, samo problem je dobit dele za motor
JMatic Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 JA, jest mam tudi tak problem. Kr je kitajc nič gor ne paše, delov pa sploh ni za dobit. :headbang: Pa če bi slučajno keri vedel za kaki športni auspuh ko bi gor pasal, al pa vsaj kak bi iz standardniga dobo blokade naj mi lepo prosim pove. Vsaka pomoč je dobrodošla :worship: . premer lukno, razdalje med sraufi....pol pa isci razne auspuhe. al pa poisc IJS u ljubljani jih dela ce mu recs. pa se dost pocen so nism pa zihr ce je IJS. vem da bo kolegu naredu za ene 150 eur pa cometa 125 ror JJS pomoje
Čamac Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 razlika sigurno bo vendar minimalna
_Fingi_ Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 razlika sigurno bo, največja razlika bo v zvoku... na moči se kej preveč ne bo poznalo...
Guest Brumer Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Hej,Zanima me kdo pozna kaksno trgovino ali opcije kako bi malo predelal ta moj Keeway Exceed 125. Nimam neke sile brskat po mašini, bolj me zanima kak in kje bi dobil kaksen blatnik, ogledala itd. te stvari za menjavo, saj sam ko gledam ne najdem tega nikjer :BUA: Prosim lepo za pomoč :hmm: To moraš prej pomislit, predno kupiš KITAJCA,KOREJCA,MZ-ejca ITD.ITD. :headbang: :headbang: :headbang:
Čamac Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 To moraš prej pomislit, predno kupiš KITAJCA,KOREJCA,MZ-ejca ITD.ITD. :headbang: :headbang: :headbang: :worship:
exceed Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 Malo z zamikom to pišem, me zanima kr ene par stvari: -če bi se dalo dobiti kakeršnekoli tuning dele za keeway-ja (sn iskal na neti, pa nič najdo) -mel sn načrt da bi na mojem zamenjal cilinder za 200-ccm različico, če slučajno kdo ve če paše -kaj pa naprimer zamenjava uplinjača, mogoče kakšna druga odmična gred aja, če še kakšen lastnik exceed-a potrebuje dele za motor se jih da dobit (vsaj originalne), poglejte na njihovi uradni strani za slo prosim za odgovore .)
simon7 Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Malo z zamikom to pišem, me zanima kr ene par stvari: -če bi se dalo dobiti kakeršnekoli tuning dele za keeway-ja (sn iskal na neti, pa nič najdo) -mel sn načrt da bi na mojem zamenjal cilinder za 200-ccm različico, če slučajno kdo ve če paše -kaj pa naprimer zamenjava uplinjača, mogoče kakšna druga odmična gred aja, če še kakšen lastnik exceed-a potrebuje dele za motor se jih da dobit (vsaj originalne), poglejte na njihovi uradni strani za slo prosim za odgovore .) js osebno na tem motorju, nebi nic menjal ali vlagal denar. Sam bi se ga poskušal čimprej znebiti, ker kot sem sam imel izkušnjo s tem motorjem(kolega ga je imel). Se je precej kvaril, da ne rečem, da so nekateri deli, kr odpadali dol. moje mnenje pac, vendar stvar leži na tebi lp, Simon
Priporočene objave