Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

vceraj sem slucajno ujel neko moto odajo na TV3 kjer so kazali zbor furij v sezani. uspel sem posnet polovico kjer se vidi motosvetovce, mene (seveda z pivom :? ) in predvsem climberja in climberko med igrami. vrhunec odaje je faker z nogavico na glavi!!!!!! :shock:

ce hocete lahko posodim kaseto da si jo ogledate! :roll:

Objavljeno

ce hocete lahko posodim kaseto da si jo ogledate! :roll:

prinesi :P :P :P :P :P

da vidmo

Objavljeno

oddajci je ime (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com), delata jo pa 2 ( dva!!! ) cloveka...mislm, da je enkrat ali dvakrat na mesec, kej prevec na sporede se zanasat pa raje ne :arrow: :arrow: :arrow: to je se zmeraj TV3 !!!

Objavljeno

da se pa marsikaj zment...tko, kot se je pac ena izmed furij zmenla, pa sta sla posnet Sezano....

...vcasih sodelujemo, tko da sem slisal, da jima mal primankuje MOTO dogodkov, tko da bi mogoce tle poiskal kako skupno tocko pa kej naredl kdaj...

...bomo kako rekl z odgovornimi na 3M ali OLP

Objavljeno

Super, prileti v sredo na 3M ali OLP da se zmenmo.

Sicer pa Furija (Romana) prinese kaseto v sredo, pa jo bomo ob priliki pogledali!

Objavljeno

OK...tardec KLR...pa raj nej kdo k men prstop, k vas je itak vec... :D

Objavljeno
OK...tardec KLR...pa raj nej kdo k men prstop, k vas je itak vec... :D

Kar ti pocukaj prvega, ki bo motosvetovo majico nosil, pa povej kdo si in koga iščeš pa je!

Objavljeno

no problem!!! ampak kdaj pa se prpelete???

mam namrec job ob 22.00 :evil: :evil: :evil:

Objavljeno

Kall, kr brez skrbi. Zadnjih par OLPjev sem sicer prešpricala, ampak tokrat bom tut jaz zraven, tko da skupina v kateri bom jaz bo ziher ta prava. Sploh pa nas ni možno zgrešit, ker smo vsako sredo tam največja skupina.

Objavljeno

oooo kuul.... :D :D :D

sem pa ze mal razmislu....ena varijanta bi bla tut, da zvrnem kak motor.....pol bi se pa verjetn kr hitr mal bol spoznal :agrue: :crazyeyes: :2gunfire: :fist:

... :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

Objavljeno
oooo kuul.... :D  :D  :D  

sem pa ze mal razmislu....ena varijanta bi bla tut, da zvrnem kak motor.....pol bi se pa verjetn kr hitr mal bol spoznal   :agrue:   :crazyeyes:   :2gunfire:   :fist:  

... :mrgreen:   :twisted:   :mrgreen:

Joj, kall. Kaj takega pa raj niti ne razmišljat :roll: bi te drago koštalo tako spoznavanje.

Objavljeno

Jaz sem dve oddaji (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) videla no ta junijska mi je ušla,na Majski oddaji pa so kazali 3M pa dva motosvetovca sta nekaj povedala eden je bil Robicop,aja pa še tist Harleyist je mal govoru.Kar luštna zadevca je tale oddaja samo mal prekratka je.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

To nedeljo je bila ob 11h zvečer ta oddaja iz motozbora Furij,mater sem se narežala tem balonarjem in balonarkam,sem jim kar mal fovš sploh pa Climber in Climberka sta rasturala :D Sam tako naprej.

Objavljeno

Pa mater kako veste kdaj je to, meni še niti ene ni uspelo ujeti... A to je ob enajstih zvečer ob nedeljah al kako?

Objavljeno

Meni je že vsaj 10 ljudi reklo, da so me po televiziji vidl na zboru od "unih bajkerk al kaj so že". Menda sem imel cocacolo v roki ... :lol:

Objavljeno
Meni je že vsaj 10 ljudi reklo, da so me po televiziji vidl na zboru od "unih bajkerk al kaj so že". Menda sem imel cocacolo v roki ...  :lol:

haha hotscko, vsaj nalepko bi zamenju na "cocacoli", k je bla ocitno zlo vidna v tvoji roki :twisted: :evil:

Objavljeno
Meni je že vsaj 10 ljudi reklo, da so me po televiziji vidl na zboru od "unih bajkerk al kaj so že". Menda sem imel cocacolo v roki ...  :lol:

To so se sigurno zmotili. Hotscko pa s Coca-Colo? Ne, ne, al je bla faca napačna, al pa flaška!

Objavljeno
Pa mater kako veste kdaj je to, meni še niti ene ni uspelo ujeti... A to je ob enajstih zvečer ob nedeljah al kako?

Kakor sem jaz zasledila je oddaja ob nedeljah in sicer okoli 10 v mesecu ob 23h.Jaz pogledam ponavad v Pilota.

Objavljeno

In tudi danes sem pogledala v Pilota in ugotovila da je MOTOMANIA danes na TV3 ob 21"30h,jaz je definitivno ne bom zamudila.

Objavljeno

Res jo nisem zamudila a tudi če jo bi sploh nebi bilo panike ker je bila že 3ponovitev :twisted: pa drugič,ko bo kaj novejšga na sceni

Objavljeno

Diablo666 je bil menda tudi viden na TV3. Z nogavico na glavi.

Objavljeno

Da ni bil tisto slucajno kar kozarec mleka :?: :idea: :P :twisted: :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

To nedeljo je tud MOTOMANIA na tv3 okol 23h se mi zdi,sam jaz jo ne bom vidla ko grem na dopust,če jo bo gdo gledal naj mal opiše vsebino,če bo imel voljo

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!